Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Shobolanca - opel astra (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/106841-masina-mea-shobolanca-opel-astra.html)

broker 03-03-10 07:22

Re: Shobolanca - opel astra

acum mai pui 2 aripi si o coada de rechin si iti iei zborul.

Kahn 03-03-10 08:16

Aici a vb invidia din tine :D. Mosule, cand te mai eliberezi, am un job pt tine 8)

Kahn 07-03-10 01:01

9 Attachment(s)
uda si jegoasa:-P

Kahn 21-03-10 22:57

6 Attachment(s)
Noua mea consola, parte dintr-un "proiect" mai amplu (urmeaza volanul irmscher, ceasurile albe sau plasme etc) si cateva poze cu asta mica curata, lucru mai rar intanlit in ultima vreme :D

Kahn 25-03-10 17:08

Am luat si scaune recaro care s-au mai pus pe astra g. In curand poze cu ele montate:-P

yamahaer1cip 26-03-10 18:04

sper sa nu te superi pe mine dar mi se pare cea mai mare prostie cu folia pe faruri si stopuri(mai bine scoti stopurile si farurile ca si asa nu mai ai vizibilitate....)

broker 28-03-10 17:44

Deja ne-am suparat pe tine ca te-ai luat de folia de pe faruri si stopuri.. pe faruri are xenon deci nu pierde mult din vizibilitate (si are si proiectoare) stopurile sunt pentru aia din spate si daca nu inteleg ce arata pe ele se uita la al 3lea stop pe frana. bafta eu cred ca e frumoasa si nu am ce comenta.

edyopel 28-03-10 19:21

pune poze cu scaunele recaro

Kahn 28-03-10 20:24

3 Attachment(s)
Nu ma supar cand aud critici dar sa stii ca folia, daca e de calitate, nu afecteaza asa cum iti inchipui vizibilitatea; fie ca e vb de folie pe geamuri sau pe faruri/stopuri/proiectoare. Daca s-a pierdut 10% din lumina data e mult, plus ca protejaza si farurile/stopurile. Oricum, cum a zis si broker, pe faza scurta am xenon, iar stopurile sunt pe led.

Deocamdata am doar pozele astea cu scaunele, cand nu erau montate, erau doar in casa la curatat. Cum se face mai frumos afara o sa revin si cu alte poze. Oricum, e diferenta mare intre scaunele stock si astea. Suportul lateral, prelungirea accea pt picioare, reglajul lombar ... chiar e simt:D

L.E. mosule, cand ii faci si lu aia mica un thread?8)

broker 28-03-10 20:38

cand ii pun casetofonul :)) atunci ii fac :))

Kahn 11-04-10 14:31

3 Attachment(s)
@paste:D

Kahn 29-04-10 07:55

Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra

4 Attachment(s)
recaro :D

uskt2005 29-04-10 07:58

Da....unde-i bara? Sau pregatesti ceva special?

Kahn 29-04-10 08:00

initial era in plan bara de opc, dar din pacate, in urma unor cheltuieli neprevazute, va veni tot una normala, noua...

uskt2005 29-04-10 08:06

Diferenta de bani este mica(in opinia mea) intre bara normala si cea de OPC, asta in cazul in care o iei de la reprezentanta.
In cazul in care nu iei pe original atunci, da este mare diferenta.

Kahn 29-04-10 08:21

De la reprezentanta am luat-o (traiasca casco), daaaaar, bara normala de astra g, fara proiectoare, fara grile era undeva la 20 mil, iar cea de opc, la fel, fara proiectoare, fara grile, 35 mil... Mie cel putin asa mi-au zis cei de la Radacini...

uskt2005 29-04-10 08:25

pe mine cu tot cu vopsit, montat, etc m-a ajuns 3000 si un pic
Dar in acesti bani am schimbat si carenajele de plastic a aripilor fata si am vopsit si pragurile.
Probabil doar bara ar fi fost undeva la 2500 ron

FeS 29-04-10 10:46

Ce marca e cotiera?
Vad ca se integreaza bine...poti sa-i faci o poza si din spate?

Kahn 29-04-10 23:47

cotiera e armster, o am de mai mult de 2 ani si nu da semne ca s-ar misca de acolo, nici macar joc nu are, deci o recomand cu caldura. O sa fac si poze din spate, dar vine f bine, exact peste gaura aceea din consola.

Kahn 04-08-10 22:46

4 Attachment(s)
Nu am mai scris de ceva timp pe aici si ar cam fii cazul:D

Am gasit farurile originale cu xenon, pe negru chiar, farurile pe care le caut de 3 ani jumate de cand am masina, am intarit amortizoarele si am mai taiat o spira de pe arcurile pe fata.

De jantele din poza ce parere veti? 17", 9j. Sunt ale unui prieten si ma bate gandul sa le iau:twisted:

GJ 64 GAB 04-08-10 22:51

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 3564864)
Nu am mai scris de ceva timp pe aici si ar cam fii cazul:D

Am gasit farurile originale cu xenon, pe negru chiar, farurile pe care le caut de 3 ani jumate de cand am masina, am intarit amortizoarele si am mai taiat o spira de pe arcurile pe fata.

De jantele din poza ce parere veti? 17", 9j. Sunt ale unui prieten si ma bate gandul sa le iau:twisted:

Jantele sunt demenţiale !
Cumpără-le dacă ai bani, arată foarte, foarte bine pe maşină. În sfârşit ai găsit şi faruri !

valitataye 05-08-10 08:58

daca ai mai taiat din arcuri nu o sa iti fie greu pe drumurile din Bucuresti?:lol:

P.S. Jantele sunt superbe:X

uskt2005 05-08-10 11:28

Mare greseala ai facut ca ai taiat arcurile.

Mai bine strangeai putin cureaua si luai arcuri mai joase

geoX 05-08-10 17:57

Farurile sunt originale Hella? Sau sunt Depo?
Masina e senzatie, mai ales cu acele jante. Dar cum o sa te descurci cu drumurile noastre?
Aaa..si..chiar nu ai 100 ron sa'ti iei o grila fara emblema? Ar da mult mai bine..parerea mea.

Kahn 05-08-10 23:16

Quote:

Originally Posted by geoX (Post 3566390)
Farurile sunt originale Hella? Sau sunt Depo?
Masina e senzatie, mai ales cu acele jante. Dar cum o sa te descurci cu drumurile noastre?
Aaa..si..chiar nu ai 100 ron sa'ti iei o grila fara emblema? Ar da mult mai bine..parerea mea.

Sunt in mare dubiu cu jantele alea, cred ca o sa le iau sapt asta sa va cum se comporta masina si o sa iau o decizie. Farurile am impresia ca sunt hella, vad maine exact. Grila aia de la jom fara semn puteam sa o pun de 100 de ori, dar as fi vrut altceva... :-) Oricum, grila ce o am acum pe masina e urata rau

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3565647)
Mare greseala ai facut ca ai taiat arcurile.

Mai bine strangeai putin cureaua si luai arcuri mai joase

Stii cum e la opel, distanta dintre roata fata si aripa e mai mare decat in spate, acum distanta e egala. Asta ma deranja cel mai mult, nu neaparat sa fie mai joasa. Cu toate ca..... ar merge niste arcuri -45/-45 mai ales ca am niste amortizoare boge care ar merge intarite 50% ca sa nu zic 75%, dar apoi mi-ar trebui si a doua masina:D

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3565318)
daca ai mai taiat din arcuri nu o sa iti fie greu pe drumurile din Bucuresti?:lol:

P.S. Jantele sunt superbe:X

Nope, diferenta e mica

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3564873)
Jantele sunt demenţiale !
Cumpără-le dacă ai bani, arată foarte, foarte bine pe maşină. În sfârşit ai găsit şi faruri !

Am cautat f mult farurile si tocmai un prieten le avea pe masina... pana nu mi le-a vandut nu m-am lasat:-P

Multumesc tuturor pentru aprecieri

Andrei M 06-08-10 15:29

Nu o mai vinzi?

Foarte frumoasa masina....si jantele alea,sunt superbe,dau foarte bine pe masina:-)

Kahn 06-08-10 22:48

nu o mai dau, gata:-P mi-a trecut

ce ma impiedica pe mine sa iau jantele alea e faptul ca una din ele a fost sudata, dar nu stiu cat de bine... mai degraba caut ceva asemanator

Andrei M 07-08-10 14:44

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 3568980)
nu o mai dau, gata:-P mi-a trecut

ce ma impiedica pe mine sa iau jantele alea e faptul ca una din ele a fost sudata, dar nu stiu cat de bine... mai degraba caut ceva asemanator

E bine ca ti-a trecut:-P

Vezi poate gasesti ceva asemanator sau chiar acelasi model dar sa fie bune:-)

Kahn 22-08-10 01:42

10 Attachment(s)
Vad ca lumea pe aici nu sta, asa ca incerc sa nu stau nici eu:D

1. mi-am luat alt filtru de aer. Am lasat k&n pt unul conic in carcasa de carbon cu o admisie directa
2. luni ma duc la stelco si ii schimb traseul de evacuare de la galerie in jos (teava de inox de 50cm, intermediara si finala sport). Vor urma niste serpi facuti custom, dar sa vad cine ma poate ajuta in privinta asta.
3. am luat jantele de care vorbeam in proba o sapt....

Drept urmare, am de vanzare un filtru sport k&n panel si o finala borla. cine este interesat sa ma contacteze, le dau la preturi bune:-)

GJ 64 GAB 22-08-10 02:16

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 3601215)
Vad ca lumea pe aici nu sta, asa ca incerc sa nu stau nici eu:D

1. mi-am luat alt filtru de aer. Am lasat k&n pt unul conic in carcasa de carbon cu o admisie directa
2. luni ma duc la stelco si ii schimb traseul de evacuare de la galerie in jos (teava de inox de 50cm, intermediara si finala sport). Vor urma niste serpi facuti custom, dar sa vad cine ma poate ajuta in privinta asta.
3. am luat jantele de care vorbeam in proba o sapt....

Drept urmare, am de vanzare un filtru sport k&n panel si o finala borla. cine este interesat sa ma contacteze, le dau la preturi bune:-)

Nici tu nu stai deloc . Arată foarte bine maşina cu jantele astea !
Cu suspensia cum te descurci ?

valitataye 22-08-10 09:41

Ii sta foarte bine cu jantele acestea:)te gandesti sa le cumperi?

Kahn 23-08-10 00:48

Eu sunt mort dupa jantele astea.... Exact asa vroiam sa arate masina undeva prin 2007 cand am cumparat-o... Coborata, cu jante late si cat mai clean.

Din pacate, maine le dau inapoi pt ca nu pot merge cu ele. Freaca ingrozitor in aripa spate, dar si in aripa fata... Daca le-as lua, m-ar baga la o cheltuiala pe care din pacate nu mi-o permit (cumparat inele de centrare, echilibrat, cred ca si indreptat, nu sunt sigur, roluit aripi, intarita suspensia din nou).

Oricum, pt iarna o sa-mi dublez jantele de tabla pe 15", iar daca imi place cum arata, o sa-mi iau cauciucuri de vara si o sa raman la 15, dar 8.5j:evil:

Kahn 26-08-10 11:24

Am rezolvat si cu evacuarea. Am fost la stelco, recomand din toata inima, domnul adrian chiar merita tot respectul. Acum masina "respira" mai bine, se aude mai incet dar mult mai gros, iar in combinatie cu noul filtru se misca mult mai bine. Urmeaza sa imi fac un traseu de aer rece mai calumea care sa intre in filtru pt ca momentan am ceva improvizat. Raman "serpii" de facut. Cine imi poate da mai multe detalii de Baubau racing, poate arunc o vorba pe acolo si ma ajuta cu niste serpi, pt ca am auzit numai vorbe de bine...

uskt2005 26-08-10 12:43

Cat te-a costat modificarea? Presupun ca ai schimbat tot de la catalizator pana la finala, nu?

Kahn 26-08-10 13:40

Din pacate, la noi catalizatorul este in galeria de evacuare, deci ca sa elimin catalizatorul ar fi trebuit schimbata galeria cu niste "serpi" facuti custom. In plus, avem 2 sonde landa, una se vede cand deschizi capota si este chiar in galerie, iar a doua este undeva dupa racordul flexibil. Pentru a pacali a doua sonda ar fi trebuit umblat in soft (in cazul in care renunti la catalizator), deci am schimbat traseul imediat dupa a doua sonda landa, adica cam de unde se termina scutul motor.

Pretul a fost undeva la 150 ron (teava de inox + 2 coturi), 450 ron (toba finala, toba intermediara si manopera).

FeS 26-08-10 17:30

Am dat eu jos catalizatorul si nu am schimbat nimic la soft si nici nu-mi da vreo eroare.

Kahn 26-08-10 17:54

da?
poti detalia?

realmitza 26-08-10 19:42

arata ............. nu am cuvinte cand vroiai sa o dai la ce pret te gandeai? sunt interesat si eu de o astra ca a ta poti sa imi dai PM mersi

tud. 27-08-10 19:33

pune o poza cu finala,ma intereseaza pe mine

Kahn 28-08-10 17:28

poza cu finala, din pacate, nu am. Cand o sa ma mai bag pe sub masina o sa fac si o poza. Dar daca vrei iti pot raspunde la orice intrebare

Merci pt aprecieri. Masina nu o mi dau pt ca initial vroiam 6000e si primeam numai oferte de 4000e. Nu avea nicio problema si o dadeam pt ca era un moment bun sa fac un upgrade spre un a4 sau a6.....

All times are GMT +2. The time now is 14:30.

- Copyright 2026 4Tuning