![]() |
Re: B~15~FOF
da..eu am taiate 2 spire jumate.
Si da , am facut si geometria , care este obligatorie la schimbarea arcurilor. |
andreaa ce te stii ca un adevarat tunner
:d |
Eu zic ca si este un adevarat tunner :-)
|
eu zic sa incetati.
eu am zis ce stiu si ce am facut. |
Sper sa nu se ajunga la off topic .
|
Dati`mi si mie un sfat cum sa vopsesc jantele sa nu am problema cu decojirea in timp.
am inteles ca 3 maine de vopsea si 1/2 de lac sunt suficiente pt o durata indelungata. binenteles ca trebuie inainte curatate si degresate. |
Ce culoare le faci ?
|
alb complet.
am vazut pe un golf3 jante ca ale mele si aratau belea asa albe. |
Da, o sa arata bine jantele albe si se potriveste ca ai si dungile albe pe ea
|
Quote:
|
hai cu pozele de azi:D au iesit super marfa jantele alea vopsite de mine;) acum arata ca un adevarat logan cup:D bafta in continuare
|
off...lauda-te gura ca de aia iti dau sa mananci !
|
viata bate filmu =))
poze in curand |
Quote:
|
Cataline...misca-ti fundul afara , trage-i 2 poze la rosiatica si baga-le aciulea sa vada si ochiul nostru !!!!
|
Jante ALBE !
|
7 Attachment(s)
Dani stie ceva :D
si pozele. am pus si o poza cu schimbatorul taiat. |
Arata mult mai bine asa :-)
|
arata f bine :D felicitari ! din ce in ce mai CUP :D
|
ms ms , jokere , o sa le vezi si pe viu
|
Frumos imi place
Cate tuburi de spray au intrat? Pe cauciucuri ai dat cu ceva ca mi se par mai negre ? |
bravo cataline!au iesit frumos de tot...si dau bine pe FOF!:D
cu ce le-ai vopsit(spray sau pistol)??? |
incearca sa faci buzele la jante rosii ar da mult mai bn
|
scz marginile la janta ....
|
Relu , am bagat aproape 1 tub pe fiecare janta.
pe gume am dat cu silicon industrial. Bolidu , ms , ma bucur ca`ti place , au fost la spray , alb perlat :D Conty , m`am gandit la mai multe variante..printre care si sugestia ta cu buza rosie...dar am ramas la faza ca da mai bine complet alb. stiu..ca nu mai sare in ochi buza..dar asta e...daca te uiti mai atent...o observi . |
Quote:
mai trebuie sai faci prezoanele alea negre si etrieri\tamburi rosii si gata la partea aia |
salut si tot respectul pt Loganul tau..
a iesit ceva frumos asa cu partea alba pe usi... Ce nu-mi place la ea..si sper sa nu te superi...acale"paravanturi" de pe fata.. spor la treaba in continuare |
Quote:
|
Quote:
|
nu. o are pe tija...
|
jokere sau cata bagati fratilor filmul cu suspensia sport sa inteleaga lumea cum sta treaba.sa se uite in ochi mei ca nu ii mint.
|
=)) bobby..uita-te in ochii mey buayyy =)) scz de off
|
Da jokere...baga filmu , sa`i fac pe plac la nebun :)
Bughilas , asa cum a zis si ygs , nu sunt pt decor paravanturile, am nevoie de ele. Da Dani , doar dizelu` are pa cabluri , la mine e pe tija. Multumesc inca o data |
Quote:
|
ca pot sa`i fac stage 2 ?
stiu parca ca se mai sudeaza o bucatica de teava sub originala. |
pune-i folie , stalpii negri, prelungire capota bad boy look, umlba si la grila ..pune-i plasa,niste angel-uri, pe fond negru.....
|
Trec zilnic pe langa el, pe o straduta ce da in Grivitei..... Unul dintre putinele Loganuri care mi-au incantat privirea. In mod cinstit, clean si de bun gust....
|
Quote:
|
Quote:
folie nu`mi place , la fel si plasa aia de buzau (poate doar grila de la kit-ul dacia original) capota este in plan , acuma sa vedem cum si cand. SlimSlick multumesc frumos. masina o vezi unde lucreaza prietena mea. YGs-ule...ce sa vada ma la a ta ? aripa aia vopsita cu trafaletu` ? =)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning