![]() |
Re: Mini Cooper S R53
Release the beast...:lol:
|
foarte frumos! B11EAU las ce am gasit si eu pe YouTube filmat de "I DONT KNOW" la o editie de tuning fest in timisoara unde m-am prezentat in vara anu 2009!
evacuarea mea pe un Cooper R50 with Cat https://www.youtube.com/watch?v=QCeMrhisI4I PS: am sa incerc sa filmez cu un HQ sunet mai bun! Cheers Mait's ;) |
bucsile cat te-au dus ? si presupun ca le-ai schimbat peste tot nu ?
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
News update: in perioada friguroasa ce tocmai a trecut, am reusit sa ard garnitura de chiulasa... A fost desfacuta de baietii de la mastertuner si am constat urmatoarele probleme: 4 scaune de supape mancate de apa, o mica fisura ( 1mm ) in dreptul bujiei cilindrului 1, electrodul bujiei cilindrului 2 rupt...
Am comandat urmatoarele piese: simeringuri supape, garnitura de chiulasa JCW, garnituri de evacuare si admisie, garnitura capac chiulasa, termostat, senzor de temperatura apa, o bujie IK22 :) :), antigel, ulei motul 300v competition 5w30, filtru ulei. Chiulasa revine in service rectificata si planata corespunzator si incepe portingul ei... Toleranta la slefuire pe care a permis-o peretele canalului de admisie m-a surprins: 2mm in diametru. :D ( aveti poze atasate in varianta originala si cea dupa porting ) Mi-a sosit kitul de ambreiaj si volanta usurata ambele de la ACT, urmeaza si acestea sa fie montate. Still more to come... :D |
1 Attachment(s)
Iata ce a mai adus porumbelul calator astazi: :D
|
2 Attachment(s)
Things on wheels: Yokohama Parada Spec2
|
Frumoase jantele si gumele
Acum sa le vedem pe masina |
4 Attachment(s)
MyMini days... Circuitul de karting de la Gimbav inchiriat pentru bunastarea posesorilor de Mini... ;) :D
PS: o sa revin si cu alte poze de o calitate mai buna... |
2 Attachment(s)
+2 pics
|
Ti-as recomanda un kit de valve ascunse,merg de minune cu jantele astea
|
25 Attachment(s)
More pics...
|
Fotogenica "masinuta" :-P I like it !
|
am un set de jante pe 17" john works wheels gp poate esti interesat sau poate sti pe cineva ..sunt pe negru
|
Arunca te rog niste poze si ma interesez! ;)
|
1 Attachment(s)
cam asta e modelul pe 17"
|
Sunt cele de JCW GP cu singura deosebire ca cele originale sunt pe 18"...:-P
|
Quote:
|
Daca te uiti la sectiunea unde imi prezint masina ai sa vezi ca am avut jantele astea. :D
|
3 Attachment(s)
Update: am instalat kitul de bucsi spate Powerflex ( 12 bucsi :( ) si tamponul de cutie tot powerflex.
Am "upgradat" sistemul de franare cu discuri EBC perforate si ventilate. Iar in ultima poza o mica idee la ce va urma... :D ;) |
Nice :D
|
1 Attachment(s)
Water-to-air-cooler: reteta simpla, eficienta si oaresicum ieftina... Am rezolvat problema temperaturilor mari din admisie!!! :D
|
6 Attachment(s)
Dupa water-air cooler au urmat injectoarele de 450cc si o noua harta pentru Unichip. ;)
Apoi am mers la Tulcea: 14.14s / 402m si locul 3 in grupa S2! ;) |
Felicitari nenea! Ar mai fi 2 trepte de urcat :D
|
Quote:
|
Nu l-am cumparat... L-am confectionat custom: o pompa de apa electrica, furtune, un vas de expansiune, coliere, foaie de aluminiu si un sudor... ;)
Reteta este simpla, iar unul cumparat era foarte scump la vremea respectiva. Intre timp l-am dat jos. Nu este o solutie fiabila pentru mersul in oras. |
am si eu o intrebare...ce sa aleg intre mini one din 2002-2003 si vw beetle din 2000-2002?
ce parere aveti de mini one din 2003? sunt bune? am gasit una pe autovit din 01/2003 4650 euro cu nr de germ tol TS A 6 daca se uita cineva... multumesc...astept raspuns |
o masina de oras perfecta, rapida si cred ca destul de economic. consuma mai mult de 10% chiar daca este aglomerat in b?
|
Consumul in oras se apropie de 12... ;) dar senzatiile oferite merita compromisul oricand. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning