![]() |
Re: Volvo s 40
primul volvo tunat pe care-l vad...si e super...bv
|
danke shon ;)
yob_87 : stii cumva cat dureaza si cat costa ? eventual un site / nr de tel m-ar ajuta |
Quote:
|
[QUOTE=Razvan P;948096]danke shon ;)
yob_87 : stii cumva cat dureaza si cat costa ? eventual un site / nr de tel m-ar ajuta costa 5 milioane toata masina. incerc sa aflu si un nr de tel |
|
si mai agresiva de cand cu noua grila. imi place mult asa ! ! !
|
frumoasa masina felicitari...
|
doamne cum poate sa arate masina.....impecabila...superba....ma bucur k si eu am facut alegerea sa iau un s40....doar k al meu e diesel....dar VOLVO :X
tine-o tot aja...bv ;) arata super masina |
Multumesc!
|
vreau si eu:D prea faina masina...:P
|
super stil!!!bravo
|
S40 mi se pare cel mai frumos volvo, te felicit pentru ca ai ales una. toate modificarile suferite sunt unele de bun gust. noroc la succes!
|
frumoasa masina. nota 10
|
cel mai frumos volvo din Ro. .. modificariile sunt bine gandite , jentiile sunt criminale , bafta in continuare
|
foarte frumos s40!
|
arata demential volvo asta..imi plac foarte mult Volvo niste masini deosebite. Felicitari proprietarului pentru masina!!!
|
Foarte frumoasa masina :) , mie personal mi se pare masina perfecta ,Splendi"da ...la cati mai multi km fara incidente
|
DEMENTIALAAAAAAA bafta in continuare
|
Felicitari, excelenta masina, am una identica la culoare si interior dar ........1,6D, jantele ei, o singura toba, vreo 200 cai in minus.... Imi placea mai mult a ta cu grila originala, insa ”de gustibus......, mai ales ca nu sunt amator de sport pe 4 roti. Mi-ar placea si mie AWD insa am luat ce am gasit la momentul achizitiei.
|
e prea smechera masina..felicitari pentru ceea ce ai facut. Eu am condus Volvo S40 turbo 4 de ameteste ce poate masina aia...si nu numai...S60 R, XC90, S80 superbe.
|
Felicitari pentru masina. Arata foarte fain. E frumos rau kit-ul care l-ai ales. E complicata directia la aceasta masina?
|
Printre cele mai frumoase Volvo din tara, daca nu cel mai frumos:) Bafta
|
arata bine!
succes |
tot ce pot sa zic e : respect! nu inteleg de ce toata lumea arde pe bmw, audi, vw..imi fine, mai mult loc pt. noi astia carora le place volvo:)) foarte faina masina!! griji de ea si multi km impreuna!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning