![]() |
Re: Taximetristii clujeni - discutii
is niste gunoaie taximetristii pt iei parca nu sunt legi..asa bat unu intr`o zi de jar manca :twisted:
|
acuma seara veneam din capat de la zorilor spre sensu giratoriu de pe calea turzi si in statie acolo unde e si cin cinu o gramada de taximetrsti pe prima bada erau parcate masini ce so gandit ? hai ca ne punem langa ei si asteptam clientii de trebuia sa i ocolesti p contrasens si sa nu ai boala pe ei ?
POST EDITAT : INCEARCA TE ROG SA ITI CONTROLEZI LIMBAJUL PT CA ALTFEL VA TREBUI SA IAU MASURI DURE... |
http://www.realitatea.net/foto_63341...le_449967.html
Greu e sa iti muti scheletul dintr-o masina in alta.... |
stai linistit .. ca si la noi se practica.. de multe ori am vazut la fel si langa blocu meu...
|
am auzit ca se reduce numarul taximetristilor din Cluj, sau cel putin o sa se dea mai putine autorizatii.
|
asha asha.. si acolo pe dunarii is 3 locuri.. si azi erau o gramada...si mai nou se da jos si merge la geam la alt taximetrist si povestesc.. si daca i clanxonezi ca nu ai loc sa treci ca din fatza vine masina te intreaba ca ce vrei ? am o boala pe ei...
|
Quote:
|
pe dorobantilor la mol este statie.
scrie pe tabla aia a lor 10 locuri. coada era de la surdomuti pana la mol...surpriza 23 de taxiuri in statie de 10. |
2 Attachment(s)
Aseara pe Victor Babes si langa Iulius. Ce mai conteaza ca-i intersectie, statie de autobuz, ca ocupa o banda? :lol:
|
mda ... da cand cobori de la cartodrom spre iulius si un fomist de pe contrasens intoarce brusc sa se bage acolo in statia de la iulius.. si f..i o frana...si aseara langa athena fics la semafor.. langa trecere nici nu este statie de taxiuri da erau vreo 4 fomisti acolo.. numa normal ei erau in athena la cafea
|
Quote:
Si azi pe la ora 16 erau 19 masini acolo(le-am numarat) si cei de la politia primariei dadeau amenzi la masinile parcate pe victor babes care nu aveau tichet de parcare sau era expirat si de ei nu se lua nimeni. Ce sa mai zic seara in fata la diesel ca ii plin si pe o parte si pe alta si mai se trezeste cate unul care parcheaza paralel cu altul si stau la povesti, trece politia pe langa ei si nu le zice absolut nimic. Daca ii claxonezi sau le faci semne tot ei sar pe tine |
Quote:
Dar sincer sa fiu astazi chiar am vazut un comunitar care trimitea taxi-urile la plimbare, a lasat doar cateva chiar in statie. Probabil nu mai pot nici ei cu nesimtirea lor... |
Solutia: o dacie intarita bine si care cum o comis-o (vorbesc de intentionatele nesimitiri), trebe executat! Dacia o faci pe RCA-ul lor de fiecare data. :D
|
Deja o dati in penibil. ;) In loc sa injurati primaria si consiliul local pt. ca nu reglementeaza corect nr. maxim de taxiuri pe oras, respectiv numarul maxim de masini care pot ocupa un stand de taxi injurati proprii vostrii colegi de trafic... Un sistem avansat si corect implementat de transport in comun nu poate aduce decat beneficii locuitorilor respectivului oras. Mai pe romaneste ca vad ca pe unii nu va duce mintea prea mult, taxiurile reprezinta un mijloc de transport in comun ca si autobuzele. Cu cat acestea se deplaseaza mai eficient prin oras cu atat vor scadea ambuteiajele si supra'aglomerarea din parcari.
Ne place sau nu avem nevoie de taxi'uri si de autobuze. |
oricum is prea multe ;)
|
Asta sa o spui luni dimineata dispeceratelor de la diesel si nova. ;) Daca nu suna ocupat desigur.
|
Quote:
in orice statie de taxiuri scrie clar.. 7 sau 9 sau 3 locuri.. da ei stau ca magarii cate 100 |
Quote:
|
sunt si destule locuri de taxi goale...si sunt si multi taximetristi care stau... si da si primaria e de vina... da ce vrei sa faca statii de taxiuri de 30 de locuri?... iti dai seama ce ar fi dupaia?
|
Quote:
|
nimeni nu are baiuri cu taxiurile ci cu taximetristi
si e vorba de nesimtirea lor |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bine da lumea nu urla la ei doar ptr ca stau in statile de taxiuri ca fomistii cate 20 30.. lumea urla de ce fac ei in trafic.. opresc unde vor i doare in c.r de tine practic nu stie ce i aia prioritate ce i aia semnalizare si etc
|
Pfai ce noroc pe noi ca ne explici tu care's problemele si SOLUTIILE la rahatul asta numit "trafic".
Va dati seama? Nu trebuie decat sa ramana cativa taximetristi fara permis si NIMENI nu o sa iti taie fata, NIMENI nu o sa parcheze pe napoca in fata la speed, NIMENI nu o sa se bage in fata ta cand ai prioritate, NIMENI nu o sa iti rupa ochii cu faruri de ceata sau junghiuri de xenoane de alea chinezesti. :) Deja ma simt mult mai bine. |
faza ii cum zice ovi,nu tre sa ii scoatem numa pe taximetristi de vina,ii drept ca ei o fac mai lata in trafic,is o gramada care nu respecta legea si is cu masina privata,de firma,etc,deci nu numa taximetristii is de vina,da mno daca ii topic de taximetristi hai sa-i laudam in continuare :))
|
nush de ce i aparati ca nu are nici un sens , ei se cred regii oraselor... tiristii si aia cu dubele sau masiniile de firma.. regii soseselelor in afara localitatilor.. i drept mai sunt si soferi aiurea...da nah. asa a fost.. asa i si asa o sa fie..:|
|
nu-i apara ma nimeni (io nu-i suport de exemplu,da incerc sa-i evit si sa le evit prostiile),da nu au ei vina totala pt traficul naspa din cluj ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
mda imi amintest o faza.. cand nu aveam carnet...:ma intreaba taximetristu i bine daca te las aici pe trecerea de pietoni ? da i zic pai nu puteti opri acolo ca nu e voe da el.. hah opresc unde vreau eu
|
mda...ce sa va mai zic de taxisti....sunt scarbit de ei. uitati-va si la astia 2 in fata la Central:
http://cronicaevenimente.blogspot.co...ximetrist.html |
[QUOTE=vali_cd;2075246]mda...ce sa va mai zic de taxisti....sunt scarbit de ei. uitati-va si la astia 2 in fata la Central:
http://cronicaevenimente.blogspot.co...ximetrist.html[/QUOT ce vrei de la ei?:| cu 1% inteligenta si 1`le ala il au ca te injura cand i intrebi ca ce opreste acolo |
hai ca azi am dat peste un taximetrist corect,stateam sa intru pe o straduta,din spate nu aveam masina,ii drept ca si io am gresit(recunosc) ca era linie continua,da nu am incurcat pe nimeni,si stau si vine un mos barbos,nu s-o luat nimeni de el,se opreste langa mine si incepe sa zbiere ca io nu vad ca-i linie continua? da inca o data repet,nu m-am bagat in fata lui,pur si simplu stateam cu semnalizarea pusa sa ma lasa cineva sa intru ca era coloana pe sensu opus si s-o pus in fata mea , si imediat dupa el un taximetrist imi face semn sa intru...deci nu toti is asa,mai exista si de treaba,tot respectul pentru el, si rusine mie :) m-am dat de gol ca sa va arat ca exista si taximetristi de treaba ...
|
dah...cu aia zici u ca e corect?:| toti te lasa odata pe an
|
la faza aia o fost corect,in rest nu stiu ce face,oricum daca incerci sa-i eviti si sa nu le bagi in seama prostiile,ii mai bine :) daca vezi un taximetrist in fata ta si zici,mno asta precis face ceva,fix deaia se opreste sa lase clientul :)))
|
Quote:
si am mai patit ceva: intr-o zi am ramas pieton si ma grabeam undeva....iau un taxi si il intreb: puteti sa va grabiti?daca nu iau pe altcineva. el zice ca da....la semaforu de pe napoca...verde de mult, inainte sa treaca el franeaza si asteapta sa se faca rosu, inainte sa fie galben...il intreb ce faceti? zice ca e rosu, ca a fost rosu cu o nesimtire specifica....la urmatorul semafor, la melody, la fel....zic domnule nu platesc pentru nesimtire si ma dau jos...atunci doar a zic ca hai ca no atunci se grabeste va asigur ca mai repede ajungeti cu RATUC decat cu taxi daca nu aveti masina |
din potriva am patit eu ,sambata noaptea am luat un taxi sa ajung acasa, sa il vezi pe al meu mergea ca nebunu,scaunul din fata dreapta era dat pana in spate de nu imi ajungeau picioarele la pedalier ca altfel ii faceam gaura la cum cautam pedalele,si aproape cand ma dau jos il intreaba in coleg de-al lui prin statie auzi mah 309 sau cat avea unde dracu ai invatat sa canduci asa
face al meu nervos :auzi mah treci pe alt canal sa iti explic ca est cam curios nu crezi:shock:apoi ce au povestit nu stiu m-am dat jos |
ai ce se plictisesc unii..de ce nu va faceti cate un jurnal in care sa scrieti ce v-o mai facut cate un taximetrist in fiecare zi..
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning