![]() |
Re: Opel Calibra C20LET 4x4
1 Attachment(s)
Quote:
cand am schimbat cutia am descoperit niste jocuri pe la bucsaraie, asa ca am zis sa imi fac iar putin de lucru: capete de bara, pivoti, bucsi noi..le schimb pe toate si sper sa nu mai am treaba cu ele prea curand |
acum am vazut si eu prezentarea ta...buna alegere ai mai facut...arata foarte foarte bine masina si cred ca orice posesor de Calibra si-ar dorii sa arate si a lui la fel...succes cu modificarile si tine-ne la curent-poze,detalii,etc:)
|
6 Attachment(s)
Niste poze sexy de azi cu bestia :)
|
Quote:
p.s. masina s-a ales si cu un rand de copite noi goodyear eagle f1 gsd3 215/40/17 |
Urata, si vezi ca ti-a cazut radiatoru' prin spoiler, toate harburile aduc copchii astia din Germania.
Glumesc, normal, chiar e bestie, si felicitari Sonny pt poze, cu tot praful de pe a mea tot a iesit super. |
alex cat te-au ajuns gumele ? ba nu pot sa zic decat ca masina arata la fel cum merge :D
|
Intradevar. Merge foarte bine. Foarte violenta in overboost.
|
Quote:
|
Quote:
ti-am dat un pm:D |
:-) Am vazut; pot sa-ti dau un raspuns dupa ce dau o raita pe la garaj ;)
|
astept cu mega interes. mersi
|
ce presiune iti arata tie pe ceas? si de unde ai luat comanda pentru ceasul de boost?
|
Am vazut si eu masina parcata la electrica chiar mi-a atras atentia
In ce parcare subterana ati facut pozele ? |
Unirea.
|
2 Attachment(s)
au decedat sincroanele si de la a 2-a cutie. a 3-a sper sa fie cu noroc!
urmeaza sa pun sincroane noi pt treapta 1 si 2. tin sa multumesc pt sincroane lui UGA si Dragos care sunt niste oameni mai mult decat de cuvant! momentan sincron pt treapta 2, urmeaza sa primesc si pt treapta 1. @dany: 1 bar constant (senzor anulat de la tr 1) si 1,4 in overboost |
1 Attachment(s)
oleaca de radiatoare.
oil cooler mult mai mare decat stock, repozitionat pentru o mai buna racire |
incet incet dar sigur :D bv
ps. ai faruri ca ale mele vocsite :P |
8 Attachment(s)
Quote:
new pics sa mai aduc la viata topicu:) si pozele... |
teava aia de la intercooler e recuperata de la vreo magistrala de gaze dezafectata ?
|
Quote:
|
Pai pe principiul asta vezi daca gasesti niste pexal la diametru sa-i pui ;)
|
Quote:
|
la presiune mica toate merg zilnic ;)
|
90-260 km/h. o mana era ocupata cu telefonul, schimbarile de trepte sunt greoaie
https://www.youtube.com/watch?v=_FA-nTx5nEY repriza 160 - 275 km/h doar in treapta 6. https://www.youtube.com/watch?v=VgZcQMLvgTA |
super masinuta am vazut-o de cateva ori prin brasov ai grija dea ea
|
Quote:
|
Frumos TOX-u'. Sunt curios ce ar fi zis ala cu porscheu de a luat amenda la 240 daca te-ar fi vazut trecand pe langa el... o masina de prin 90' cu asemenea performante... frumos! sa ai grija de ea in continuare ca merita!
|
https://www.youtube.com/watch?v=VgZcQMLvgTA aici nu erai in treapta 6 ci 5 ca prea rau se turase si se vede pe turometru cand schimbi...oricum ai o maisna super ...sa ai mare grija de ea astea sunt din ce in ce raritati.
|
sigur nu era a 3-a ? :|
|
da, asa e, acum am vazut si eu ca eram si in a 5-a
|
Quote:
Mie unu mi-ar place sa ma bucur in fiecare zi de un let stock care sa fie in mintile lui , ca trage destul de grav si asa.. Am mers cu let stock si stiu ce poate , nu vorbesc din auzite . Cat despre masina , foarte foarte tare , trage foarte bine din cate am vazut pe filmulete . Bafta si sa te bucuri de ea. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning