![]() |
Re: DOUBLE ACTION: 200SX & 240SX
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
poza spion ;)
|
Quote:
|
bai da ciuli asta nu vrea deloc sa prezinte noul skyline
|
Quote:
|
Quote:
|
ma gandeam eu ca asta e altu mai... am si eu embleme cu GTr if you are stuck ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ti-am zis cat de mult imi place cum arata bestiuta ta ? Exact cum trebuie joasa sa atingi cu cutia la orice bump si rigida sa elimini pietrele de la rinichi la orice dunga trasa cu creta pe asfalt :D
|
Ca norocu nu am pietre la rinichi. :) Cert este ca drumurile noastre din Romania nu sunt tocmai cele mai potrivite pentru o suspensie rigida. Ca exemplu sta faptul ca intre Dej si Baia Mare nu am putut sa merg cu mai mult de 60 si la fel si prin Ramnicu Valcea.
|
Quote:
|
man akum am cetit si eu tot ce sa scris pe acilea....faine masine....in special 240sx care are el ceva akolo al lui.......
lasa ca cred ca pe la vara or sa apara cateva nebunii pe strada.....sa speram ca ne mai vedem la drift practice.... stii ca nu team uitat cu situ ala .....inca te urmaresc...... remember the days when we started the dacia project? :)) bafta in continuare |
Quote:
dar pana te hotarasti tu ce vrei de fapt cu situl ala... ahahaha.... poate ti-l fac eu de la 0 fara sa te mai intreb ce si cum ;) |
vazute ambele pe viu azi... 200zx-ul arata criminal ;)
240sx-ul este foarte deosebit si are el acolo ceva ce imi place mie :lol: |
ma bucur ca ti-au placut dar ce-i drept vor urma cat de repede niste goodies pentru hatch ca vad ca nu mai tin pasul cu ce se intampla pe aici. ;)
|
Quote:
|
no....dincolo era mai ieftin....
|
4 Attachment(s)
Pai goodies sunt:
Ceasuri suplimentare Un scaun sport scoica Un scaun sport original Nissan Proiectoare |
proectoarele sunt de-a dreptul criminale :mrgreen:
unde vrei sa le montezi ?? |
Sunt niste proiectoare normale, cu sticla alba, le voi baga jos in bara unde era locul celor originale. In mod normal nu ma dadeam in vant dupa proiectoare, dar de curand am facut un drum prin tara cu masina din care partial noaptea si calitatea luminii data de escamotabile lasa de dorit.
|
dap este foarte adevarat lumina pe timp de noapte lasa de dorit la modelul asta ....
din ce stiu io masina asta nu a venit cu proectoare niciodata cel putin cea cu faruri escamotabile ;aici fiind vb. de s13 |
io zic k un kit xenon va rezolva problema luminii :D dupa ce o pun la loc, io cel putin asta voi face :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
PS: pozele nu sunt facute de mine, sunt luate de pe net, asa ca degetul fleshcait din poza nu imi apartine, precum nici unghia taiata stramb! :lol: |
Tu pe cine pacalesti aici ?! Ala e degetul tau toata ziua ;)
Flescaitu dreaq :lol: |
Quote:
PS: pozele sunt luate de pe NICOCLUB |
Quote:
pune si u o poza cu proectoare originale pe un s13 ca tare sunt curios tind sa cred ca mai silvia s13 a avut asa ceva .... |
1 Attachment(s)
nu prea am stat sa caut, am gasit una pe net intamplator, oricum asta e pozitia in care vreau sa le pun si eu.
|
pe carcasele de la sigurantele voastre macar scrie in engleza .. pe ale mele ... :???:
pozitia aia de sleeper e cea mai potrivita pt orice masina cu faruri escamotabile ;) |
Quote:
Arata exact cum trebuie S13-le cu sleepy eyes, o sa pun si pe skyline sleepy eyes :lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Lucrezi cumva in Pipera, Iride park? :P |
LA MULTI ANI ! 1000 de cai fara reparatii !
|
Quote:
Quote:
|
[QUOTE=VENOX;2290330]E foarte posibil ;) ! Ne stim?
Nu stiu, e posibil :) Stiu masina, ca a stat multa vreme in parcarea subterana la Tech Team. O vedeam in fiecare zi la "Guests" si ma intrebam ce-i cu ea :) |
Quote:
btw happy bday daca e ziua ta ;) |
Quote:
Totusi pe acel loc de parcare ai vazut 240SX-ul, care nu e daily driver. Eu umblu cu 200SX-ul. Quote:
|
[QUOTE=VENOX;2293299]Nu e la Visitors, e langa, urmatorul loc, si e locul meu de parcare ala. 8)
Totusi pe acel loc de parcare ai vazut 240SX-ul, care nu e daily driver. Eu umblu cu 200SX-ul. Haha, inseamna ca ti-am ocupat locul de parcare de cateva ori cand nu era 240SX-ul acolo :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning