![]() |
Re: Mini Cooper S
Sunt racit... :)
|
Quote:
In alta ordine de idei, sapt asta intalnire MINI. O facem si pe asta ce naiba.:lol: |
Donez discurile de frana fata + spate inclusiv placutele,iar pentru volanul in doua spite partile cromate si o capota de Mini Cooper S (rosie) :)
|
"mosule..ce tanar esti ... e prima iarna ( hai vara ) cand vii la mine ... " :)) =)))
|
Blowwind roaga-te sa se potriveasca farurile pe care urmeaza sa le iau,ca altfel te tai de pe lista cu cadouri de craciun :D
|
cine e interesat de RCA sa ma anunte..am super preturi :)
0743.78.36.74 Andrei |
Quote:
Noi vrem moka ca suntem saraci! :lol: Azi i-am vazut bubu lui Vali. Si ce frumoasa e! :love: |
Quote:
|
ia`l .. e doar al tau :)))
|
Multumesc, multumesc... vad ca am concurenta pe aici, oricum.
PS: si eu am tarife bune (la RCA) :twisted:, poate chiar mai bune :lol: |
:D Ador concurenta... :D
|
9 Attachment(s)
O mica schimbare la exterior... :)
|
Quote:
parca ar da mai bine cu jantele astea vopsite albe... :D |
Initial am vrut sa vopsesc si jantele,dar lenea... :D
|
Quote:
|
Cred ca am sa-mi cumpar unele gata vopsite,dar inca nu sunt hotarat ce marca. :D
|
Sooper frumos! Mai ales cel de pe lateral!
Sa NU vopsesti albe jantele, nu imi plac deloc arata ca naiba! Capacelul de la far a plecat in vacanta ? :) :) |
Da. Oricum am in plan alte faruri :) Astept o confirmare de la Blowwind :)
|
Quote:
|
Da :)
|
Quote:
|
Putin cate putin o transform... :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Eu zic sa te gandesti la o grila fagure! Arata grav cu ea! Plus prelungire bara fata! (vezi poza) |
De multe ori imi atinge cand vreau sa parchez sau sa urc o bordura :) grea decizie.Iar legat de grila si eu m-am gandit,dar cum este partial acoperita de cele doua proiectoare mai poate astepta. :D Intai prioritatile. :D
|
Quote:
|
Iti dai seama cum ar fi aratat farurile pe bestiuta ta neagra... :)
|
Quote:
las ca vad la tine! Poate imi iau tot un MINI negru! Desi e o culoare care da bine, e ca naiba de greu de intretinut. Vine nea gheorghe cu masina si bang una in usa mea neagra si s-a dus dreq toate lunile de parcat cat mai ferit etc etc....:x:x:x:x:x |
Stiu cum e sa ai masina neagra,raposata tot neagra era... :(
|
Quote:
|
Din pacate instalatia de xenon originala nu se potriveste pe farurile pe care am vrut sa mi le fac cadou... :(
|
Quote:
|
nu se compara nici un xenon after market cu cel din fabrica :)
am in cap un alt proiect pentru farurile lui vali..astept sa le vad live si dupa aia ma pronunt :D |
Doamne Ajuta ... :D Intelegi care a fost motivul pentru care nu am vrut xenon after market?Si ar mai fi si sistem de autoreglare care nu-l mai puteam utiliza. :)
|
Vali daca ai modifica farurile originale si ai le-ai vopsii in interior + inele de angel cu a avut monk la fiat ?
|
1 Attachment(s)
Foarte frumoasa buburuza,sa o stapanesti sanatos.De curand am achizitionat si eu un S si sincer am ramas impresionat de cum merge..putin cam rigida prin oras,da nu le poti avea pe toate:D...Mai bine optezi pentru niste faruri pe original modelul cu lupa,se vad mult mai bine chiar si decat cele cu angel eyes(atasez o poza sa vezi despre ce vorbesc)
|
Merci mult Fly53.De ce nu-ti prezinti masina? :)
|
1 Attachment(s)
Ai putea sa incerci asa Vali : Prelungirea de bara fata + farurile.
|
Culoarea asta neagra te face cam nostalgic DakSun... :)
|
Quote:
|
Nu vreau sa fac topic cu masina ca e stock si modificari la ea nu vreau sa ii fac,trebuie sa o pun la punct ca fostul proprietar nu a avut deloc grija de ea:sad:.Stii vreun alt loc unde pot vedea de piese in afara de reprezentanta?Tu i`ai schimbat chederele la usi pana acum?Ai idee cat ar costa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning