![]() |
Re: Fiat UNO Turbo IE 1988
Quote:
facti ceva ca nu mai avem liniste:D |
eu zic sa nu-i faci nimic la tabla ,si sa nu o vopsesti ,nici macar sa n-o speli ca sa aiba curaj sa se dea careva cu tine ........stii stilu rat
|
iesim cu rolele ? sau cu ce .... sa ne plimbam.. ?[/QUOTE]
Mda, tipic... |
Felicitari pt masina......
Fuge de rupe pamantu'...si crcrc-ie. Sper sa faca senzatie prin oras...8) |
Quote:
Nu te impacienta....mai ai rabdare o saptamana si un pic...si...... dupa rodaj, sper sa ne dea si pe noi.......:D :joy::joy::joy: (sper sa am si eu rabdare) |
astazi am avut placerea sa scot crc-ul la un drive test si pot sa va spun ca este foarte rapida,urca usor in ture ,trage tare de tot ,turbina pleaca de jos ,este o masina care nu trebuie subestimata!:D
|
ba io las masina la service sa o reglati ..si voi iti dati in gura pe centura ..?
p.s. Macar fuge bine ? ca io nu i-am dat :)):):) |
Quote:
aoleu a luat 90 cu a 2a! si frana de mana tine bine... vruuummm..psst...vruuummm..psst...:D:D:D |
Din care stiu la Uno turbo IE......frana de mana e electronica, nu?
Si tin atat de bine astea electronice.....?..... :lol: |
Quote:
|
aaaa ..uitasem :)
masina are acum aprox 150 km facuti ...mai bagam in seara asta si in weekend.. :) |
2 Attachment(s)
pacat ca nu incape asta acolo ...:)
acum sunt nevoit sa il vand si sa cumpar unul mai mic.. |
Quote:
punel in dreapta si sufla in el! p.s. punei si dungi...stii tu!:D:D |
si stikere cu gloante:peace:
|
+ Stickere de 15CP si dungi sport!
Hai CRCule fa-i rodajul, nu mai sta :D |
CRC-ule merge cutiutza.....chiar imi place...:-)
|
Quote:
|
ba nu mai dati tot pe forum..ca vede florin si ma cearta ..:))
|
m-am hotarat.. o sa o fac asa:
- pe unde e rugina ..bag stickere cu gloante - pe usa si aripa spate pun 4 simboluri chinezesti si 2 japoneze - dungi din alea de 15 CP(albastre) - sticker cu NOS pe luneta...langa ala cu NIKE - pe haion pun la loc scrisul cu FIAT UNO ..ca sa am unde sa pun "4x4" si "M" - 5 jucarii de plus si 2 CD-uri la oglinda daca imi mai vin idei mai pun.. |
2 Attachment(s)
frate iti dau eu instalatia NOS(50cp garantat iti da)da sa stii k la vara o vreau inapoi k o pun p galbeneatza:lol:
|
Quote:
|
Masina ARE 200 KM facuti de la RK..dar merge deranjant de infranata din cauza sistemului de franare a rotilor spate..care pur si simplu nu vrea sa "se lase". cred ca pana la urma ..le desfac..
|
Quote:
da-le jos de tot.....oricum nu le folosesti 8) |
Daca nu vrei sa schimbi si ambreiaju in curand , ia masuri acum , nu mai tarziu
|
Misto turbata cu care te-ai procopsit. Pacat de belelele care le ai dar fie ca vrei sau nu, astea fac ca satisfactia sa creasca atunci cand merge fara probleme.
Sa o stapanesti sanatos ! Daca ai de gand sa schimbi scaunele da un semn aici, pe pm, sau pe mess (am id-ul la profil) ca imi cam fac cu ochiul ale tale. Numai bine ! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
inca se mai gasesc oameni care se ofera sa ajute..printre ei se afla si Ciprian (CIPIN-KUS de pe forum)..in garajul lui "MAGIC" am gasit intercoolerul care imi trebuie, un capac de delcou(al meu era crapat)..si "la piece de resistence" sigla originala FIAT pentru masca(grila) din fata...nu mai am baterie la aparatul foto sa va arat despre ce e vb asa ca am pus poze de pe net
|
1 Attachment(s)
Quote:
si asta... (praf..praf...praf te fac, I.E.eee) |
foarte tare masinuta sa o stapanesti sanatos si sa nu mai ai probleme cu ea....
sincer la exterior laso asa defapt doar o vopsea si atat.... numai bine |
merci
masina e din nou "in mainile lui Florin"...sa vedem ce facem cu franele.. nu erau programate pentru acum ..dar trebuie ..sa nu cumva sa stric altele... |
intrebare pentru TOATA LUMEA ulei ?!!?!?!?!?!?!!?
SELENIA 10/40 sau 10/60 oil. The 10/40 is semi and 10/60 is fully synthetic sau CASTROL Magnatec EDGE Sport 10W-60 care e mai bun pentru masina mea ??!!?!?!? |
Quote:
|
ambele sunt la ~40 ron 1L
|
daca vrei un ulei adevarat pt turbo,pune 15W60 Motul!8) e aprox 100ron\L ,dar merita:D
|
belea mare cu franele, placutele sunt OK ..dar discurile sunt naspa..cel putin discul dreapta spate...e la jumate fata de cel de pe stanga spate...cel mai urat e faptul ca sun se mai gasesc ..sau nu caut eu bine(eurocar + frontal)...garniturile de la etriere. Un ertier nou e 17 mil..asa ca iese din discutie..trebuie gasita o solutie..
astept sugestii... |
incearca la Bardi , Zetec , Unix ,autonet la toti enumerati am gasit piese mai ieftine si mai "rare" decat la Frontal.....cel mai bine da-mi un tel cand vii in galati si te indrum eu ca mai sunt cateva....ce-ai facut ai pus intercoolerul?
|
nu am pus intercoolerul inca..trebuie sa ii fac capacele..am gasit unde..oricum inca sunt in rodaj....:)
|
vezi ca am vaut la cata un fiat uno sx, si are haionu din tabla plin de chit.
dute si cantarestel poate e mai usor decat ala de fibra al tau! :D:D:D |
biiiineeee maaa lasa ca ma duc ...mai bine zi de unde plm iau si eu niste garnituri de etriere...
|
Quote:
cel de 60 ar trebuii sa fie ok, mai ales la tine la turbo |
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning