![]() |
Re:
Quote:
Era ironic? Eu zicea de cum m-a lasat ala cu gura cascata. Eu asteptam sa plecam cam amandoi odata .. dat fiind ca aveam aceeasi putere .. tot 4*4 .... dar se pare ca nu aveam aceeasi putere pana la urma. :roll: :roll: |
man,cum sa fie ironic....... :(
ptr.mine un start e mai tare decat o femeie \"noua\" intr-o seara de vineri! |
COLOGNE V4/V6
The V4 engine was originally designed in the USA for a new car that was cancelled before it reached production. This engine was then fitted to a number of German Ford models, but was not fitted in any Ford model produced for the UK market. It was available in capacities of 1183cc, 1288cc, 1305cc, 1498cc and 1699cc. The V6 engine was introduced later in sizes of 1812cc, 1998cc , 2293cc, 2551cc and 2792cc. The 1.8, 2.0 and 2.6 V6 engines were only fitted in German Ford models, not UK models. In 1989. Ford introduced a redesigned engine in sizes of 2394cc and 2935cc. The 2.9 engine was also used as a basis for the Cosworth 24v quad cam engine. |
Re:
Quote:
|
cam asa ... cand s-a dat cu motocicletele ...... chiar ca a fost racheta ... atunci a dat nitro bine. :)
|
Re:
Quote:
|
cine are timp sa vina duminica ( pe 26 ) la suceava la curse sa binevoiasca sa dea un semn pe aici, sau sa-mi dea un pm ( eventual pe ym ) sa hotaram cum se pleaca din bacau
am sa incerc sa vad dak primim vreo reducere daca suntem organizati :lol: abia acum am aflat si eu din pacate, dupa primele informatii organizatorul principal este consiliul local suceava |
stie cineva cum se poate schimba numele? eu as dori sa mil schimb
|
Nu se poate, trebuie sa-ti faci alt user.
|
vorbeste cu un admin ceva ...
|
tot nu se poate ... am mai vazut un topic din asta si a spus adminul ca nu se poate schimba.
|
Re:
Quote:
|
Vreau sticker cu 4tuning. Este vreo cineva in bacau care are/vinde asha ceva? :caffine:
|
Re:
Quote:
|
Pai atunci vreau si eu unu. :D
|
Re:
Quote:
|
Aleks, pana la urma o sa se faca curse in Bacau? sau sa nu mai speram degeaba?
Bmw cu Adv e al tau, nu? nu stiam f sigur asta seara cand am trecut de vreo 2 -3 ori pe langa tine. |
Re:
Quote:
glumeam, nu prea ai ce recupera, e mai mult keltuiala, dar nu asta e importanta, nush ce sa-ti zic, mai multe ti-ar putea spune silviu ( tun-ul) da eu sunt cu adv-ul, abia tarziu mi-am dat seama ca tu m-ai lasat sa intorc in centru, ms , ai fost baiat fin :lol: |
Pe moment am vrut sa intru in tine ... dar m-am razgandit. :)
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
bagarea in seama:
|
asta-i masina ta?
vrei sa modifici ceva p la ea? |
nu vreau sa modific nimic la ea pt ca...... sper sa o scap in maxim un an..... si nu vad rostul.
|
Re:
Quote:
oricum dak vrei sa-ti iei altceva, kiar nu are rost |
am pus poza..... dupa cum am scris mai sus...... ca sa ma bag in seama :)
vreau sa o schimb cu honda civic care se fabrica acum dar.... mi se pare ciudat ca are schimbatorul pe bord, nu stiu cat de comod e :) |
hmm... american style, mie kiar nu-mi place, parca e la volga :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
\"american style\" e langa volan, unde au majoritatea mashinilor semnalizarea :))
uite civic: |
ca la mercedes vito... e cam de dubita asa, tot nu-mi place :lol:
|
Dupa ce vezi Type R-ul la treaba, iti schimbi parerea. Trust me ;)
|
type r........ e type r, eu ziceam de confort. Cei de la quattro ruote zic ca dupa ce conduci cateva zile o mashina cu schimbator asha... nu o sa iti mai placa celelalte. Am condus kia carnival(tot cu schimbatorul pe bord)........ si mi se pare: :weirdface :yikes: :omfg:
|
Citez un proprietar de Type R:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
mi se pare oarecum incomod (deci rau)
sunt obisnuit sa conduc cu o mana pe volan si cu una pe schimbator (ca majoritatea de altfel) si.... la carnival de exemplu daca mergeam juma de ora cu mana peschimbator ma durea umarul pt ca trebuia sa tin mana mai sus :yes: |
Re:
Quote:
exteriorul mie mi sa pare chiar frumos |
asta era conceptia lui despre masini, in general
|
Re:
Quote:
|
Avant profesia de psiholog, sunt in masura sa explic eu. Deci: persoana citata nu este interesata de aspectul interior sau exterior al masinilor ci doar de performantele acestora(prin performante ne referim la acceleratie si viteza maxima). Termenul folosit de cei impatimiti de mashini, viteza, tuning este \"trage\".
:peace: :woowoo: |
nu nu, ideea era ca nu intelesesem la cine facea referire
|
La un tip care are Type R ;)
|
Re:
Quote:
acum am intz si eu azi sunt cam greoi :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
- Copyright 2026 4Tuning