Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison" (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/104651-oltcit-club-11r-dj-38-rme-white-bison.html)

electric_style 26-01-09 23:26

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2013561)
Domnu dar ai mānă :shock: :lol::lol:
Sincer .. mai am un prieten..care stie să dea bine cu spray-ul
Felicitări ..astept să o văd live 8)

sincer...a iesit ceva mai bine ce JCW-ul !!! intre timp am capatat experienta !!!

ps: maine vreau sa pun muzica si tot odata vreau sa fac lagatura la Mp3Player cu mufele lui (mama-tata) Nedumerirea mea care este : vreau sa vin cu un fir pe plusul (+) de la baterie (ca sa nu mai stau sa caut + prin toate firele alea) , iar cu minusul (-) nu stiu ce sa fac!!! ori sa vin cu fir separat de pe baterie de la borna - , ori sa leg minusu pe masa caroseriei ??? ce ma sfatuiti sa fac? vreau sa fac treaba asta pentru ca pe celalalt oltcit aveam legat Cd playeru pe + si - de erau sub bord si in momenul cand acceleram mi se auzea un "fashhhait" in boxe...si tocmai d'asta vreau sa nu intampin problema asta!!! Sfaturi...:shock:

asta va fi muzica :

- MP3 Player Sony CDXF7500
- boxe fata XS-F1035
- boxe spate XS-F6931R

Iar bass : - Magnat Edition Two 500W RMS
- JBL CS1200T

ApeX 27-01-09 07:40

re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"

Wooooow cred ca o sa se auda super

bodyspeed 27-01-09 09:43

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 2013764)
ps: maine vreau sa pun muzica si tot odata vreau sa fac lagatura la Mp3Player cu mufele lui (mama-tata) Nedumerirea mea care este : vreau sa vin cu un fir pe plusul (+) de la baterie (ca sa nu mai stau sa caut + prin toate firele alea) , iar cu minusul (-) nu stiu ce sa fac!!! ori sa vin cu fir separat de pe baterie de la borna - , ori sa leg minusu pe masa caroseriei ??? ce ma sfatuiti sa fac? vreau sa fac treaba asta pentru ca pe celalalt oltcit aveam legat Cd playeru pe + si - de erau sub bord si in momenul cand acceleram mi se auzea un "fashhhait" in boxe...si tocmai d'asta vreau sa nu intampin problema asta!!! Sfaturi...:shock:

+ să īl iei neapărat după borna bateriei, şi să fie ceva mai gros :D şi să pui o siguranţă īn caz că nu are Mp3.
- ideal tot după borna bateriei.

electric_style 27-01-09 19:01

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2014280)
+ să īl iei neapărat după borna bateriei, şi să fie ceva mai gros :D şi să pui o siguranţă īn caz că nu are Mp3.
- ideal tot după borna bateriei.

ok boss am inteles8)!

poze de azi :

Danutz Bratosin 27-01-09 19:03

A iesit prea frumos:dribble: felicitari inca o data...nota 10+!!!:yes:

electric_style 27-01-09 21:19

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 2015531)
A iesit prea frumos:dribble: felicitari inca o data...nota 10+!!!:yes:

:D merci frumos de aprecieri !!! acum e doar inceputul....am pus la punct : motorul , directia , franele ,suspensia si caroseria si acum se pregateste de ITP !!! urmatorul pas este sa-i pun folie neagra , jante pe 14'' cu amvelope mai late , sa reconditionez interiorul....apoi vreau ca bordul (cesurile) sa le iluminez din spate cu leduri !!!

electric_style 29-01-09 01:55

de unde pot lua si eu plasa d'aia specifica pentru grile sau prize de aer ? vreau sa decupez grila din fata !

Laure2fast 29-01-09 08:12

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 2019593)
de unde pot lua si eu plasa d'aia specifica pentru grile sau prize de aer ? vreau sa fac decupez grila din fata !

gasesti in targ

Andutu TZH 29-01-09 09:27

A iesit bine,singurul lucru care nu imi place este ca ai vopsit si manerele de la usi si butonu de la portbagaj;)

Danutz Bratosin 29-01-09 10:32

Butonul de la portbagaj este negru iar manerele sunt ''cromate''. Unde vezi tu ca le-a vopsit?:???:

Andutu TZH 29-01-09 10:36

Greseala. mea ma uitai la primele poze cu vopsitul si asa mi s-a parut acolo,nu credeam ca poate sa iasa asa bine din spray,sunt placut surprins,nota 10;)

electric_style 29-01-09 15:12

ms frumos !!! ceea ce vazusi tu acolo erau pozele cand masina era inca izolata!!!

COJONES2GOOD 29-01-09 22:32

FELICITARI!O solutie de compromis cu final fericit!Sa nu uiti totusi ca "batranica" merita mai mult!Spor la treaba in continuare!

electric_style 30-01-09 00:13

Quote:

Originally Posted by COJONES2GOOD (Post 2021962)
FELICITARI!O solutie de compromis cu final fericit!Sa nu uiti totusi ca "batranica" merita mai mult!Spor la treaba in continuare!

ms frumos !!! cu siguranta va primii tot ce e mai bun si nu ma opresc aici!!! mi-a intrat in sange:twisted:!!!

electric_style 01-02-09 19:33

1 Attachment(s)
poze cu schimbatorul scurtat (am mai taiat din el) si cu clima de espero!!! ma tot gandesc la un procedeu de montare!!! primul pas ar fi sa decupez zona unde se afla scrumiera pentru ca nu-mi foloseste (nu's fumator) apoi treptele 1-2 sa le leg direct pe panou , comanda : cald-rece...deasemenea o fac pe cablu direct la aeroterma (ca si la daewoo) , iar iluminarea din spate cu led stock...legata pe pozitie!!! ce ziceti, se merita ?

Dumitru Cristian 01-02-09 19:42

Strici un asemenea bord pentru procaria aia?! De ce nu-l iluminezi bine pe ala original?!

electric_style 01-02-09 20:07

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 2028876)
Strici un asemenea bord pt procaria aia?! De ce nu iluminezi bine ala original?!

pai clima asta stock am vazut ca e iluminata de fabrica se vede frumusel noaptea!!! eu doar am cerut un sfat...daca se merita sau nu!!! nu zisei ca ma apuc deja de treaba!!! era o intrebare si o idee de ceea ce imi trece prin cap :D

PS: "dragoste la prima vedere"...asa arata masina cand "mi-a facut cu ochiu" si parca ma chema s-o iau de acolo:D

Danutz Bratosin 01-02-09 21:05

Vrei sa pui doar panoul de comanda sau vrei sa pui si aeroterma in sine de la espero?

electric_style 01-02-09 22:07

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 2029098)
Vrei sa pui doar panoul de comanda sau vrei sa pui si aeroterma in sine de la espero?

vroiam sa pun doar panoul, dar renunt la idee pentru ca mi se pare kitch!!!

asa arata clima mea....iluminata de fabrica !!! nu au toate oltciturile iluminare la clima si shock ??? pentru ca la mine in momentul cand trag shockul (chiar si foarte putin) mi se aprinde o lumina rosie in interiorul botonului , iar cand il bag la loc se stinge (asta e ca si o atentionare cand il uiti tras)

poze cu clima si shockul :

Danutz Bratosin 01-02-09 22:12

La ce clima te referi? la butonul cu 2 pozitii din bord sau la cele 3 parghii de reglare a aerului?

electric_style 01-02-09 22:16

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 2029270)
La ce clima te referi? la butonul cu 2 pozitii din bord sau la cele 3 parghii de reglare a aerului?

la cel cu 3 paghii!!! uita-te mai sus ca pusei poze...!!! voi nu aveti tot asa ?

manu_96xls 01-02-09 22:29

Nu toate oltciturile au climatizarea și șocul luminate!Și eu zic s-o lași pe asta originală, arată prea bine īn comparație cu aia de espero!;) Pe cāte mașini ai văzut un model asemănator cu ăsta de pe oltcit? Dar pe cāte cu cel de espero!? ;)

Danutz Bratosin 01-02-09 22:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 2029280)
la cel cu 3 paghii!!! uita-te mai sus ca pusei poze...!!! voi nu aveti tot asa ?

Cumperi una de la un oltcit iluminat si o faci tu calumea;) uite-te la poza:rolleyes2

Andutu TZH 01-02-09 23:15

Eu nu am socu iluminat,in schimb am si eu clima iluminata.Ps cat ai dat pe nuca de la schimbator,si de unde ai luat-o?

electric_style 02-02-09 00:42

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2029444)
Eu nu am socul iluminat,in schimb am si eu clima iluminata.Ps cat ai dat pe nuca de la schimbator,si de unde ai luat-o?

pe nuca am dat 20lei !!! vezi ca vreau sa vorbesc ceva cu tine pe privat!

electric_style 02-02-09 01:47

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 2029360)
Cumperi una de la un oltcit iluminat si o faci tu calumea;) uite-te la poza:rolleyes2

super tare!!! ce leduri / becuri ai folosit ? si ce prindere le-ai facut....ca initial are doar o singura gaura cu montura pentru bec?!

Andutu TZH 02-02-09 09:15

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 2029630)
pe nuca am dat 20lei !!! vezi ca vreau sa vorbesc ceva cu tine pe privat!

Id meu andutu_hotboy

Danutz Bratosin 02-02-09 11:05

Nu este a mea..sunt multe oltcit-uri facute cum e aia de mai sus;)
S-au folosit leduri superflux: 1 rosu, 1 albastru si 1 verde. ca prindere le prinzi si tu cum poti in spate acolo...pentru mai multe detalii ia legatura cu maestru electrician iulicuta:) el se pricepe;)

electric_style 02-02-09 23:13

1 Attachment(s)
ce ziceti de un tuning virtual ?:D

Andutu TZH 03-02-09 09:44

Daca ti-ar iesi asa ceva,ai intoarce multe priviri dupa tine8)

REPTYLE 03-02-09 11:35

frumoasa masina! bafta in continuare !
p.s. stiu masina..a stat atata timp la mine in cartier.. :D
si cred ca noi 2 ne cunoastem:D !

electric_style 03-02-09 13:01

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2032791)
Daca ti-ar iesi asa ceva,ai intoarce multe priviri dupa tine8)

dupa ce va fi vopsita ca la carte (alb-perlat) si ii voi pune niste jante decente....pot pot sa sper la o putere mai mare a motorului!!!:twisted: beware...

electric_style 03-02-09 23:25

Quote:

Originally Posted by REPTYLE (Post 2033051)
frumoasa masina! bafta in continuare !
p.s. stiu masina..a stat atata timp la mine in cartier.. :D
si cred ca noi 2 ne cunoastem:D !

probabil ca ne cunoastem...nu stiu exact cine esti, dar presupun!!! hai sa nu fim offtopic:-P

electric_style 07-02-09 23:49

ma pregatesc de ITP...insa trebuie sa rezolv o problema foarte importanta! nu am frana de mana deloc !!! fostul propietar mi-a zis ca in momentul cand a schimbat cutia...acel mecanic nu i-ar fi pus totul la loc ca sa poata fi actionata si frana de mana!!! m-am uitat in fata la cutie si pare totul in regula la etrieri! insa eu ma gandesc ca ar putea fi scapata parghia de la maneta franei de mana. voi ce credeti....? maine verific mai in detaliu...

electric_style 08-02-09 14:20

1 Attachment(s)
grila decupata...momentan plasa e pusa provizoriu pana cumpar una de care trebuie!

pupa 08-02-09 15:11

Hai ca usor-usor iese!! Bravo.

Dumitru Cristian 08-02-09 16:09

Daca nu ii pui si toba sport si stikere cu BOSS, NOS is eventual o d'aia mare cu BMW, VW pe parbriz nu ai facut nimic!

Sigla era din aia din metal?

electric_style 08-02-09 18:05

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 2048485)
Daca nu ii pui si toba sport si stikere cu BOSS, NOS is eventual o d'aia mare cu BMW, VW pe parbriz nu ai facut nimic!

Sigla era din aia din metal?

da e din metal !!! PS: stai linistit ca nu o dau in kitch cu stikere sau alte prostii!!! grila...zic eu ca merita decupata pentru ca da mult mai frumos si ceva mai sport :D

Quote:

Originally Posted by pupa (Post 2048339)
Hai ca usor-usor iese!! Bravo.

merci pentru incurajari!!!:D

Dumitru Cristian 08-02-09 20:13

Imi dai mie sigla aia?

electric_style 08-02-09 20:15

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 2049141)
Imi dai mie sigla aia?

ti-o dau , nu am ce face cu ea!!! plus ca e foarte lucioasa...:D

All times are GMT +2. The time now is 08:18.

- Copyright 2026 4Tuning