![]() |
9 Attachment(s)
Quote:
ps: maine vreau sa pun muzica si tot odata vreau sa fac lagatura la Mp3Player cu mufele lui (mama-tata) Nedumerirea mea care este : vreau sa vin cu un fir pe plusul (+) de la baterie (ca sa nu mai stau sa caut + prin toate firele alea) , iar cu minusul (-) nu stiu ce sa fac!!! ori sa vin cu fir separat de pe baterie de la borna - , ori sa leg minusu pe masa caroseriei ??? ce ma sfatuiti sa fac? vreau sa fac treaba asta pentru ca pe celalalt oltcit aveam legat Cd playeru pe + si - de erau sub bord si in momenul cand acceleram mi se auzea un "fashhhait" in boxe...si tocmai d'asta vreau sa nu intampin problema asta!!! Sfaturi...:shock: asta va fi muzica : - MP3 Player Sony CDXF7500 - boxe fata XS-F1035 - boxe spate XS-F6931R Iar bass : - Magnat Edition Two 500W RMS - JBL CS1200T |
re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
Wooooow cred ca o sa se auda super
|
Quote:
- ideal tot după borna bateriei. |
7 Attachment(s)
Quote:
ok boss am inteles8)! poze de azi : |
A iesit prea frumos:dribble: felicitari inca o data...nota 10+!!!:yes:
|
Quote:
|
de unde pot lua si eu plasa d'aia specifica pentru grile sau prize de aer ? vreau sa decupez grila din fata !
|
Quote:
|
A iesit bine,singurul lucru care nu imi place este ca ai vopsit si manerele de la usi si butonu de la portbagaj;)
|
Butonul de la portbagaj este negru iar manerele sunt ''cromate''. Unde vezi tu ca le-a vopsit?:???:
|
Greseala. mea ma uitai la primele poze cu vopsitul si asa mi s-a parut acolo,nu credeam ca poate sa iasa asa bine din spray,sunt placut surprins,nota 10;)
|
ms frumos !!! ceea ce vazusi tu acolo erau pozele cand masina era inca izolata!!!
|
FELICITARI!O solutie de compromis cu final fericit!Sa nu uiti totusi ca "batranica" merita mai mult!Spor la treaba in continuare!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
poze cu schimbatorul scurtat (am mai taiat din el) si cu clima de espero!!! ma tot gandesc la un procedeu de montare!!! primul pas ar fi sa decupez zona unde se afla scrumiera pentru ca nu-mi foloseste (nu's fumator) apoi treptele 1-2 sa le leg direct pe panou , comanda : cald-rece...deasemenea o fac pe cablu direct la aeroterma (ca si la daewoo) , iar iluminarea din spate cu led stock...legata pe pozitie!!! ce ziceti, se merita ?
|
Strici un asemenea bord pentru procaria aia?! De ce nu-l iluminezi bine pe ala original?!
|
3 Attachment(s)
Quote:
PS: "dragoste la prima vedere"...asa arata masina cand "mi-a facut cu ochiu" si parca ma chema s-o iau de acolo:D |
Vrei sa pui doar panoul de comanda sau vrei sa pui si aeroterma in sine de la espero?
|
2 Attachment(s)
Quote:
asa arata clima mea....iluminata de fabrica !!! nu au toate oltciturile iluminare la clima si shock ??? pentru ca la mine in momentul cand trag shockul (chiar si foarte putin) mi se aprinde o lumina rosie in interiorul botonului , iar cand il bag la loc se stinge (asta e ca si o atentionare cand il uiti tras) poze cu clima si shockul : |
La ce clima te referi? la butonul cu 2 pozitii din bord sau la cele 3 parghii de reglare a aerului?
|
Quote:
|
Nu toate oltciturile au climatizarea și șocul luminate!Și eu zic s-o lași pe asta originală, arată prea bine īn comparație cu aia de espero!;) Pe cāte mașini ai văzut un model asemănator cu ăsta de pe oltcit? Dar pe cāte cu cel de espero!? ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Eu nu am socu iluminat,in schimb am si eu clima iluminata.Ps cat ai dat pe nuca de la schimbator,si de unde ai luat-o?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu este a mea..sunt multe oltcit-uri facute cum e aia de mai sus;)
S-au folosit leduri superflux: 1 rosu, 1 albastru si 1 verde. ca prindere le prinzi si tu cum poti in spate acolo...pentru mai multe detalii ia legatura cu maestru electrician iulicuta:) el se pricepe;) |
1 Attachment(s)
ce ziceti de un tuning virtual ?:D
|
Daca ti-ar iesi asa ceva,ai intoarce multe priviri dupa tine8)
|
frumoasa masina! bafta in continuare !
p.s. stiu masina..a stat atata timp la mine in cartier.. :D si cred ca noi 2 ne cunoastem:D ! |
Quote:
|
Quote:
|
ma pregatesc de ITP...insa trebuie sa rezolv o problema foarte importanta! nu am frana de mana deloc !!! fostul propietar mi-a zis ca in momentul cand a schimbat cutia...acel mecanic nu i-ar fi pus totul la loc ca sa poata fi actionata si frana de mana!!! m-am uitat in fata la cutie si pare totul in regula la etrieri! insa eu ma gandesc ca ar putea fi scapata parghia de la maneta franei de mana. voi ce credeti....? maine verific mai in detaliu...
|
1 Attachment(s)
grila decupata...momentan plasa e pusa provizoriu pana cumpar una de care trebuie!
|
Hai ca usor-usor iese!! Bravo.
|
Daca nu ii pui si toba sport si stikere cu BOSS, NOS is eventual o d'aia mare cu BMW, VW pe parbriz nu ai facut nimic!
Sigla era din aia din metal? |
Quote:
Quote:
|
Imi dai mie sigla aia?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:18. |
- Copyright 2026 4Tuning