![]() |
Re: Inscrieri in club - CONDITII
3 Attachment(s)
salut baietii un club formidabil si unit.o intrebare cum as putea lua legatura cu voi adik vreau sa va prezint masina ..mas incadra in tuning show ,este o dacia super nova cu un body kit unicat.deocamdata nefinalizata dar urmeaza ...probabil in vara ma voi incadra si la liniute cu un motor renault 5 gtt...
|
2 Attachment(s)
Salut
Opel Astra Bertone este 1.8 (125 cp)si are cam asa ceva pe ea : - Faruri xenon -chit tuning carzone rieger estrada, -jante 17'' model turbo, -bord+consola+usi+volan led albastru, -tub bas jbl, -amplificator mac audio 400w,condensator,faruri electrice. |
in constanta avem filiala Anonymous ! asa ca treb vorbit cu presedintele filialei CT !
Presedintele este FIX-u - un id de mess :mazda_autofix !! |
Quote:
|
salut baieti. sunt vlad din Bucuresti . as dori sa ma inscriu in clubul vostru .
sunt posesorul unui seat leon fr , modificari : chip REVO , kit admisie , ambreiaj sachs ...momentan . mai urmeaza . nu reusesc sa incarc pozele... un id de mess sa le trimit sau un mail daca sunt strict necesare . multumesc baietzi |
Salut Toba am vrea sa facem o filiala pe Focsani sunt ceva masini...spune ce ar trebui sa facem....
bft |
sal Numele meu este LULU sunt din olt,posesor al unui bmw e36 318 is(ambreaj sport st3 chip tuning suspensie sport)masina este in curs de modificare
|
Salut,ne cerem scuze ca raspundem cu intarziere dar ne ocupam mai mult de facebook acum si de site!:D ( https://www.facebook.com/pages/ACS-An...56394321044697 si www.anonymous.ro )
pt o discutie mai detaliata : messenger : turboboys2002 |
10 Attachment(s)
Salutare,
Astra G 1,6 16v cu urmatoarele modificari s-ar incadra cerintelor de aderare? Roti si suspensii: Jante Borbet T 7,5J 16” albe cu buza polisata Anvelope vara Bridgestone Potenza S-03 205/50/16 Jante Sparco Rally White By OZ 15” Anvelope iarna Matador MP 59 195/65/15 Arcuri Eibach Amortizoare sport Sachs Advantage Bara stabilizatoare CSR Sistem franare: Discuri fata Brembo MAX Placute frana fata ATE Punte spate cu discuri Brembo Max + placute ATE Lichid farna Ferrodo DOT5.1 Exterior: Bara fata OPC Bara spate OPC Eleron OPC Oglinzi OPC Grila radiator Lester Pleoapa luneta CSR Motor: Filtru K&N + Admisie Vectra C Serpisori custom 4-2-1 din inox Catalizator sport 200cpi Magnaflow Intermediara sport Magnaflow Finala sport Magnaflow Traseu inox pe 55 Bujii NGK Iridium Lumini: faruri dayline xenon faza scurta 55W 5000k xenon faza lunga 4300k stopuri full led semnalizari aripi smoked clare Proiectoare Valeo cu becuri M-tech 4350k Interior: Interior piele alb-negru (Volan, schimbator, frana mana, scaune, bancheta, fete usi) Scaune fata sport Bancheta spate cu cotiera Cotiera fata Armrest Folie autorizata MID Vectra B si consola CID CruiseControl Modificat ceasuri, bloc lumini, display, consola centrala si butoane geamuri in alb-albastru Iluminat interior custom pe leduri Sonorizare: Mp3 Sony GT630UI Difuzoare fata: Focal Polyglass 165cvx Difuzoare spate: Focal Polyglass 130cvx 4 tweetere in locasul dedicat din usile fata-spate Amplificator 4 canale Crunch blackmaxx amplificator Focal Solid 2 subwoofer Focal 250rms condensator Juice Insonorizare usi fata spate si portbagaj Un filmulet cu masina ruland: :twisted: https://www.youtube.com/watch?v=2zQiyXJljOM Topicul de prezentare unde arat majoritatea modificarilor facute de cand o am: https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...ba-neagra.html Poze: |
doamneeeeeeeeeeeeeeeee :D:D:D
|
ce e Dany??:))
|
e , nimic , ma minunez si io cu ce masini vor baietii astia sa adere la anonymous
:lol::lol: |
Nu-mi dau seama daca stopurile celui cu Nova seamana cu cele de la E65 sau Lancer 9 :)...
|
Buna ziua, am si eu o intrebare, daca suntem mai multi doritori in orasul Iasi putem face o filiala si la noi in oras ca parte componenta a clubului? Masinile pe care am dori sa le inscriem sunt masini care participa la 402 m. Va multumesc anticipat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning