![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
roll cageul il avea nu?:-?...jantele nu aveau nici o inscriptie?si daca tot ai amintit de zxz pune poze si cu el...cand iti trimit supra pentru parbriz?:Dlasami adresa pe privat:D
|
eddy, asta e al 3 lea golf 4 al tau ?!
Mai aveai unu alb si unu rosu :D daca bine tin minte |
cum ai lasat garda la sol la masina??
|
Quote:
cel rosu este al lui MR.STILO :-) Quote:
o sa vedeti ceva interesant la garda masinii cand va fi gata pt sedinta foto... e reglabila :shock: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
e adaptat de la altceva si confectionat pt .:R vb de supra... Quote:
o poza cu motorul si ceva ce s-a mai montat pe la el kit-ul de admisie directa si kit-ul turbo inca mai este de lucru la ele, dar macar sunt pozitionate definitiv |
Bun asa ... spor :D
|
cumva ii faci triple ca astea? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1256307239
|
1 Attachment(s)
Quote:
imi place modelul asta pt Golf IV (stopuri Euro Altezza style pe LED) zilele astea mai apar poze cu ZXZ ;) inca in lucru |
1 Attachment(s)
ZXZ incepuse sa fie dat in filler...
azi va fi gata vopsit si maine asamblat complet sper...:-) ieri am construit si volan de RS4 pt .:R si rezultatul a fost foarte placut poza maine, dupa ce-l vopsesc! |
Quote:
|
Quote:
da chiar vrei sa il faci ZXZ:D ma gandeam ca te inspir da nu:) multa bafta e f tare;) |
Quote:
cred ca o sa fie frumos rau... Quote:
|
prinde zxz-ul forma :)
|
1 Attachment(s)
asa arata inainte sa fie vopsit...:-)
|
Quote:
|
nu imi plac urmatoarele lucruri:
-ca nu i-ai facut clean look (embleme ,senzri ,capacelele de langa faruri ,manerele usilor) -pragurile (capetele mai ales) da astea cred ca se explica ca fiind o copie dupa masina reala si nu este macheta ta imi plac: -jentile (le ai cumva de pe un hummer 1:43? pentru ca eu le am tot deacolo? |
Quote:
acum masina e vopsita alb lucios cu pavilionul negru lucios, cu vopsea + lac + intaritor auto profesionale, uscata la cuptor... maine o sa fac poze... ca nu am avut timp Quote:
ceea ce vezi tu si nu-ti place, este din cauza ca asa arata masina in realitate eu am respectat intru totul detaliile exterioare ale masinii reale o sa aiba si embleme ;) si esapament ca aia mare... si inca alte detalii |
2 Attachment(s)
am ajuns tarziu aseara acasa si nu am mai prins lumina sa-i fac poza
nu era nici camera incarcata asa ca am tras repede 2 poze cu telefonul nu se vede stralucirea (straluceste foarte tare in realitate), dar e mai bine, pt ca o sa se vada la sedinta foto de la sfarsitul saptamanii :-) azi, maine, sper sa termin echiparea si restul lucrurilor care mai sunt de facut pe la el (folie, eleron pe luneta, jantele... etc) |
Inafara de interior care nu pot sa spun ca imi place foarte mult , este superba ! Poate reusesti sa ii mai faci cate ceva la interior ...nu stiu , ceva care sa o dea mai bine :-s , succes :D:*
|
Quote:
pai... cumparatorul nu a solicitat nimic la interior... am inteles ca are DVD-uri in realitate o sa le primeasca cadou din partea mea poate ceva detalii in plus insa ramane de vazut by the way... o sa mai primeasca si nr inmatriculare :lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca putin...
au mai ramas mici detalii de montat...(embleme, semnalizatoare, proiectoare, oglinzi, etc) poze proaspete dupa ce a fost asamblat, inclusiv cu noile jante ;) L.E. e murdara de la lucru si inca tot nu se vede stralucirea lacului photo shooting la final ;) |
iti imprumut crema de polish?:D:))...foarte frumoasa macheta...
|
Superb Edi! Felicitari!
|
superba frate...pentru 1.24,nu am ce zice....bafta si cu restul;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
abia astept sa o ating:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
ultimele poze inainte de cele frumoase! |
Felicitari ! .Am sa ti urmaresc topicu cu interes !
|
multi facem dinastea dar nu toti suntem la fel de talentat ca el
si felicitari ,a iesit super! |
Masina e a ta facuta pentru tine , sau la comanda pentru cineva ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
intre timp,pt ca ZXZ este gata, a intrat in lucru Golf-ul III tema: bineinteles cult style :D jantele nu apar in poze pt ca nu m-am decis inca intre 2 modele de BBS-uri pe 17" cateva poze cu inceputul... a fost nevoie si de un pic de aducere la nivel a pavilionului si a capotei motor (varsta masinii isi spune cuvantul si la scara mica :lol: ) |
Bun, bun...asteptam de mult :) Nu umpli si bandourile laterale?
|
2 Attachment(s)
Quote:
imi place cum dau pe Mk III, ii dau o linie mai faina, o imbraca ca sa zic asa in schimb bara fata, spate si hayonul vor fi cat mai clean posibil dupa ce am probat si niste jante de Porsche, m-am hotarat si asupra celor care vor ramane pana la urma si care vor primi inele de aluminiu ca sa arate mai bine si sa aiba o dimensiune mai mare interiorul va avea bord de TT Mk I si scaune + bancheta de R32 Mk IV (bordul sau l-am donat cuiva care isi construieste singur un Mk III din Mk IV, iar scaunele stock aratau groaznic) defapt, tot interiorul va fi reconstruit, pt ca jucaria avea motor in spate si am decupat aceea parte si podeaua interiorului am aruncat-o la gunoi decat panourile de usa raman aceleasi :lol: |
Intr-adevar interiorul e groaznic asa cum l-au facut fabricantii (nu ca exterior ar fi vreo bijuterie). Eu am preferat sa schimb si fetele de portiere, cele originale mi se par prea simplu lucrate, ai de lucru acolo daca vrei sa le imbunatatesti.
Jantele arata bine, imi aduce aminte de un model de BBS-uri care se monta pe Golf 3... Am vazut ca ai pastrat pragurile din plastic de pe sasiu, de ce? :) La tine stau bine? La mine erau niste lufturi maricele intre ele si caroserie si nici nu stateau perfect drepte. |
Quote:
panourile de usa chiar imi plac... pastreaza amintirea masinii din anii aia si ii da o nota de realism o sa le mai infrumusetez eu (ex: am scos geamurile la manivela) ;) |
poti pune o poza te rog cand esti acasa si ai timp cu panou?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning