Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/169-team-racing-club.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/169-team-racing-club/10294-asociatia-team-racing-club.html)

Most_Wanted 19-01-08 19:15

Re: Asociatia X-Team Racing Club

....indexul e deja facut .......siteul e in lucru ........se va reface calumea ala care este deja acuma . ;)

Angel-Boy 19-01-08 19:44

Eu nu stiu cine face site-ul si cine se ocupa , dar cred ca este p putin un an si nu este un site stabil , m-am oferit sa il fac eu ! Am vorbit cu CT-06-YZF***X-Team

YZF-PWR 19-01-08 20:35

despre care e vba Most-Wanted? de www.X-Team.ro ?

Most_Wanted 20-01-08 01:50

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 1302105)
despre care e vba Most-Wanted? de www.X-Team.ro ?

da , de asta este vorba ......fratimiu de curand sa apucat de el ...va fii gata ...deocamdata nu a mai putut sa lucreze la el ....dar va fii facut .

Ursu-=X-Team=- 27-01-08 14:38

BIG ANUNT... DACA TOT VA CERTATI CARE SA IL FACA ... PANA IN DATA DE 20 FEBRUARIE PUTETZI FACE TOTI CATE UNU .. CEL MAI BUN VA RAMANE SA SE OCUPE DE SITE. ID-UL MEU

ursu1981
pt detalii

Most_Wanted 27-01-08 15:28

GRIGO zice .........sa il faca cine vrea ......el nu se mai baga ...

YZF-PWR 27-01-08 16:20

Bai voi sunteti culmea toti eu nu stiam cine il face dupa care am stabilit chiar cu u most wanted k il face fractu in continuare , acum se retrage ..... faceti ma tot ce vreti k oricum a inceput sa se ajunga *** din tot... bafta la toti si tine`ti`o toti asa k nu se mai tine nici dracu de treaba , cu respect o zic da uite asa ne ducem toti pe P*** ..... succes

GRIGO 28-01-08 00:17

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 1317684)
Bai voi sunteti culmea toti eu nu stiam cine il face dupa care am stabilit chiar cu u most wanted k il face fractu in continuare , acum se retrage ..... faceti ma tot ce vreti k oricum a inceput sa se ajunga *** din tot... bafta la toti si tine`ti`o toti asa k nu se mai tine nici dracu de treaba , cu respect o zic da uite asa ne ducem toti pe P*** ..... succes

te superi degeaba ...
eu nu ma cert cu nimeni pt siteul asta ... eu vorbisem de ceva timp cu andu sa ma apuc de el ....
eu am tinut neaparat sa fac pt ca am vazut ca nimeni nu se ocupa ....
dar am vazut ca intre timp s-a mai oferit cineva ... foarte bine sa il faca cel care s-a oferit dupa aia .... pt ca daca stati dupa mine ar dura ceva pt ca sunt foarte ocupat ....
de aceea am zis ca "ma retrag"
daca tineti neaparat sa il fac eu v-am spus o sa dureze ...
acum daca are cine sa se ocupe eu nu ma mai bag .....
asa ca Angel-Boy dai bice, spor la treaba :D

x-28-TRA 30-01-08 13:53

decat sa va certatziii mai bine va imprietenitzii si il facetzii.unde sunt doi puterea creste

SirNenea 31-01-08 16:38

decat sa va tot certati mai bine am organiza o intalnire mare la care sa vina toti membrii clubului si sa ne cunostem cu totii
si cu ocazia asta cel(i) care va face siteul va avea ocazia sa isi mareasca baza de date si sa fie un site cat mai complet cu imagini si date despre masini

Angel-Boy 31-01-08 21:33

Ok... Il fac eu , dar am nevoie de materiale , texte , poze , masini , ale fiecarui membru X-team .

De asemenea .doresc a stii de ce anume beneficiez , sau ce avantaje am ( ecuson , membru etc. ) Voi stiti mai bine .

x-28-TRA 01-02-08 09:10

membruuuuuuuuuuuuuuu

vizal 15-02-08 11:09

filmulete ai destule...YZF e sponsor;)...poze la fel dar.... trebuie intalnire...:D

Most_Wanted 18-03-08 16:22

2 Attachment(s)
4 tuning days 2008 .... Virtual tuning ....cele mai bune 3 lucrari la categoria BRUSH ...una din alea 3 a fost facuta de mine ...si iata .......ca pana la urma un X-team`ar a luat o cupa anu asta l....fie ea mai putin importanta pt club :rolleyes2

x-28-TRA 18-03-08 16:38

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1430716)
4 tuning days 2008 .... Virtual tuning ....cele mai bune 3 lucrari la categoria BRUSH ...una din alea 3 a fost facuta de mine ...si iata .......ca pana la urma un X-team`ar a luat o cupa anu asta l....fie ea mai putin importanta pt club :rolleyes2

fffffff bineeee nu conteaza ce castigam sau unde castigam inportant e sa se auda numele nostruu .
bv tzie inca o data

BmAn 18-03-08 17:23

Felicitari Most Wanted si la cat mai multe cupe. Bravo!
Ps: Cupa vine cu fata din poza???

vizal 18-03-08 20:10

Quote:

Originally Posted by BmAn (Post 1430805)
Ps: Cupa vine cu fata din poza???

ar vrea el :lol:

Bv mosttttt...sa bagi si poze cu jucariile tale;)

SMocKey21 19-03-08 12:13

felicitari most_wanted,cand ne intalnim dai de baut :)))

vizal 19-03-08 14:18

numai la alcool ti-e gandu:rolleyes2...
bautura si sex :lol:

CT-07-APV 19-03-08 15:59

Multumesc clubului ca NU m-a ajutat deloc la expozitie am fost al doilea an consecutiv lasat singur acolo. Se vede ca nu mai exista interes pentru club. Sincer nu cred ca o sa mai tin stikerul. Toate cluburile indiferent cat de mici au fost au avut ceva macar o banda din aia ca la gaze sa nu te apropii sau jocuri de lumini si tot felul de chestii. Daca XCE de care toata lumea vorbeste cum vorbeste a luat premiu pentru organizarea clubului si noi am fost lasati asa de nici macar nu se stia ca existam, cand am ajuns acolo sa expun masina organizatorii intrebau xteame club emotion nu? eu zic nu X-TEAM constanta...

vizal 19-03-08 16:27

din cate stiu eu ..X-team-ul nu prea are masini de prezentat :???:...doar tu si ady erati mai cat de cat...nasol ca a avut gumele taiate:sad:...macar nu erai singur :sad:...

Most_Wanted 19-03-08 17:25

2 Attachment(s)
:arrow:......asta e lucrarea .......:arrow:

DR.ZOZO 19-03-08 17:47

felicitari pentru most_wanted ptr premiul pe care la obtinut,ptr cupa pe care a luato mai bine zis ti-neo tot asa,vad ca ai mai invatat ceva:)
bafta in continuare

YZF-PWR 26-03-08 19:15

APV nu mai este membru X-Team Racing Club !

CT-07-APV 26-03-08 19:31

Sper ca plecarea mea sa nu schimbe relatiile care erau cu membrii clubului. Nu am nimic cu nici un membru ci dimpotriva sunt amic cu majoritatea pe care ii cunosc. Am iesit din motive personale. Succes in continuare

YZF-PWR 27-03-08 22:34

Anunt pt membrii si viitorii membrii X-Team Racing Club Constanta !!
1. Nu suntem un club de expozitie , show etc , avem masini care pot face asta dar nu toti au timp si rabdare sa o arate la expozitii pt altii , ce facem facem pt noi iar daca respectivul membru vrea sa isi afiseze masina la un astfel de eveniment o face pt ca vrea sa arate ce are mai bun !!!
2. X-Team Racing Club Constanta , ce inseamna ?! --- cititi atenti cand va inscrieti , RAAACINGGGG CLUBBBB !!! suntem un club de curse , intotdeauna am fost mai buni la asta decat la exterior desgin etc

Am fost primul club din constanta , cei mai vechi , avem cea mai buna istorie , avem cele mai multe evenimente , daca am avut o pauza de un an jumate in organizare inseamna ca asta a fost situatia , cine nu vrea sa inteleaga , poate frumos sa anunte clubul si sa plece .

Ne facem treaba asa cum stim , am avut si eu dubii recunosc , dar nu pot parasi clubul chiar asa , primul club ramane cel de suflet , ma gandisem si eu sa plec , dar nu vreau sa fiu vazut ca omul gen conducerea street vision sau membrii lor ( no offence Street Vision dar stiti la ce ma refer ) , mai bine independent decat sa parasesc clubul pt altul sau ca sa deschid o alta filiala sau etc. (parerea mea personala)
* Prefer sa raman pentru ca stiu ca se mai pot face multe si intotdeauna X-Team racing club va avea un cuvant de spus in Constanta , si sunt sigur ca aceasta pauza si cu anumite probleme ca in toate cluburile o sa dispara , eu daca am avut probleme cu anumite chestii de organizare le rezolv sau le astept sa treaca sau altii la fel.

Sa fie clar pt toti membrii si viitori membri , suntem un club de curse , ne ocupam de ce stim mai bine si pt ce sustine clubul nostru

Vor fi surpize cat de curand!! numai bine , vom vedea ce oameni seriosi vom avea de acum.

vizal 31-03-08 00:15

1 Attachment(s)
am sapca:D...cand urmeaza trioul , blugii ...de firma X-Team

X-Team - BOR 31-03-08 00:20

io am si 2 bluze si 1 tricou .. sāc sāc :D

vizal 31-03-08 00:55

Quote:

Originally Posted by X-Team - BOR (Post 1457007)
io am si 2 bluze si 1 tricou .. sāc sāc :D

cand vin peste 4 luni o sa vreau si eu tricou...ca si asa pierd legalele:cry:...macar sa ma scot cu ceva:lol:

X-Team - BOR 31-03-08 00:57

pai .. eu mi`am facut hainele la bucuresti .. nu sunt facute prin Club

Urmeaza cred sa faca si X-team tricouri ceva .. nu sunt in masura sa spun asa ceva dar presupun deodata ce au inceput cu sepcile :)

vizal 31-03-08 01:04

pierd toata actiunea verii...acuma aveam si eu masina cat de cat zik eu...pfff...dau comanda de un tricou de acuma ..marimea M :lol::lol::lol:

X-Team - BOR 31-03-08 11:12

Care nu are ce face si se tot apuca sa stearga din posturi ? chiar ma deranjeaza !

YZF-PWR 31-03-08 20:36

S-a sters un post la cererea mea in care APV`u vorbea prostii legate de club , un anume post care nu isi are rostul aici si nu este bine venit , noi nu intram pe sectiunea lui sa spunem despre APV ce a facut rau si ce nu a facut si ce fel de om este , as aprecia si el sa nu mai faca chestii de genul asta de acum

CT-07-APV 01-04-08 14:43

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1458423)
S-a sters un post la cererea mea in care APV`u vorbea prostii legate de club , un anume post care nu isi are rostul aici si nu este bine venit , noi nu intram pe sectiunea lui sa spunem despre APV ce a facut rau si ce nu a facut si ce fel de om este , as aprecia si el sa nu mai faca chestii de genul asta de acum

Imi cer scuze daca ti s-a parut ceva ca nu am zis bine. Nu asta era intentia mea. Nu am sa mai postez de acum aici decat daca se va mai aduce vorba de mine. Am raspuns ca sa ii raspun colegului vostru de club. Succes in continuare si astept cursa de peste o luna. Spor la treaba

ProTeX 02-04-08 00:38

APV-ule se pare ca nu`ti mai pot lua apararea :)

Most_Wanted 04-04-08 11:26

am vazut .....emisiunea e reusita ...... nu ratati!

YZF-PWR 04-04-08 12:48

Rectific , emisiunea va fi la 13:00 nu la 12... scuze de gresala

ProTeX 04-04-08 18:13

Asociatia X-Team Racing Club

https://img340.imageshack.us/img340/2370/dsc00192oy8.jpg https://img241.imageshack.us/img241/7364/dsc00190ba2.jpg https://img340.imageshack.us/img340/2273/dsc00193cy3.jpg https://img238.imageshack.us/img238/6488/dsc00196cr9.jpg

Hellman 04-04-08 18:18

Re: PHOTO X-team

odihneasca'se in pace in raiul masinutelor x'team

CT-05-UST 04-04-08 18:30

Re: PHOTO X-team

A Fost Odata-n Cartiereee

All times are GMT +2. The time now is 05:27.

- Copyright 2026 4Tuning