Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Nubira I (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/102718-daewoo-nubira.html)

dani3lll 24-04-09 09:32

Re: Daewoo Nubira I

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 2261879)
Saluate
Felicitari in primul rand pt noilee imbunatatiri. Cu bun gust si stil.
Esti sigur ca nu ating?! Ia pune 4 prieteni in masinam hai sa zicem fara bagaz si ia un limitator din ala de viteza, o groapa, o denivelare mai sanatos, mai repejor, sa vezi ce frumos ating in buzele aripilor spate.

ms frumos
nu o sa fac nici o data asa dar cu 3 oameni am incercat ~ 250kg si nu sa intamplat nimica la o saritura peste un limitator de viteza . mai mult nu o sa incerc si nici nu am facut masina asa sa umblu cu ia pe burta incarcata de prieteni
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2261961)
Arta cere sacrificii...
Arata-mi-l tu mie pe ala care ar face asa investitie in masina sa...si dupa sa iti bata joc incarcand masina pana la refuz...

P.S. Cred ca o sa renunte la ideea de a mai lua multe persoane in masina:D

nu sunt adeptul a 5 oameni in masina si nici nu vreau sa imi bat joc de munca

Geo_ZGA 24-04-09 12:21

Eu zic sa nu dai cu diluant pe vopsea... e totusi destul de puternic si s-ar putea sa ramana pata. Incearca cu benzina, o carpa bine imbibata... freci mai mult, dar macar nu ai surprize. Si dupa ce ai terminat, speli bine cu apa, eventual si un mic polish pe zona aia, dar doar pt luciu.

andi_cimpean 24-04-09 19:01

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2262741)
Eu zic sa nu dai cu diluant pe vopsea... e totusi destul de puternic si s-ar putea sa ramana pata. Incearca cu benzina, o carpa bine imbibata... freci mai mult, dar macar nu ai surprize. Si dupa ce ai terminat, speli bine cu apa, eventual si un mic polish pe zona aia, dar doar pt luciu.

garantat nu o sa ii strice vopseaua acel diluant...dar este optiunea lui ce poate face;)...daca iti este prea teama ai putea sa incerci niste pasta abraziva cu efect de Polish...gasesti garantat la orice magazin de piese auto mai civilizat;)

dani3lll 24-04-09 19:18

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2263747)
garantat nu o sa ii strice vopseaua acel diluant...dar este optiunea lui ce poate face;)...daca iti este prea teama ai putea sa incerci niste pasta abraziva cu efect de Polish...gasesti garantat la orice magazin de piese auto mai civilizat;)

a mers cu diluant si nu au fost probleme !!

andi_cimpean 25-04-09 14:59

Quote:

Originally Posted by dani3lll (Post 2263808)
a mers cu diluant si nu au fost probleme !!

ma bucur...sa ne arati acum si noua poze cu portbagajul clean look:)

dani3lll 21-05-09 13:20

5 Attachment(s)
Poze cu noua fata a masini

banzay 21-05-09 15:12

Cam tzipa... :) Si angel-eye'jii nu aratau mai bine cu partea care nu se aprinde in sus? :) Daca o faceai pe toata neagra lucioasa, eu zic ca arata super... dar depinde si de gusturi! Spor!

Robert_MNW 21-05-09 15:27

Arata super, am vazut-o live cand treceai pe la Agronomie;)cat a costat toata treaba ca ma batea si pe mine un gand, le imbraca baietii de nu e adevarat, zici ca sunt vopsite:!:
Felicitari inca o data!

dani3lll 21-05-09 15:58

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2339731)
Cam tzipa... :) Si angel-eye'jii nu aratau mai bine cu partea care nu se aprinde in sus? :) Daca o faceai pe toata neagra lucioasa, eu zic ca arata super... dar depinde si de gusturi! Spor!

ce sa zic nu am vrut negru :-?? nu ca nu mi`ar fi placut dar nu am vrut ceva lucios si nu am vrut negru
in leg cu angelsurile asa mi le`a putut pune baiatul care s`a ocupat de ele ..pe zi se vede naspa acea banda cu care le`a lipit la capat in rest pe seara e super ok ..
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2339793)
Arata super, am vazut-o live cand treceai pe la Agronomie;)cat a costat toata treaba ca ma batea si pe mine un gand, le imbraca baietii de nu e adevarat, zici ca sunt vopsite:!:
Felicitari inca o data!

roberte nici nu o luai bine si u ma si vazusi :)) :P. la a ta e mai putin dar daca vrei detalii te duc la cosmin(colantari) sau poate reusesc sa iti vad si eu masina o data prin oras si sa trag pe dreapta sa schimbam 2-3 vorbe ;)

andi_cimpean 21-05-09 19:49

cat de frumos...
Felicitarile mele...ceva cu adevarat frumos :)

Da-mi si mie un PM cu pretul unei astfel de colantari..sau mai bine zis cat te-a costa pe tine:D...

B-72-RZD 21-05-09 19:55

Foarte, foarte frumoasa :O! Felicitari, ai ceva unic si deosebit!

dani3lll 22-05-09 08:36

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2340520)
cat de frumos...
Felicitarile mele...ceva cu adevarat frumos :)

Da-mi si mie un PM cu pretul unei astfel de colantari..sau mai bine zis cat te-a costa pe tine:D...

ti`am lasat un pm
bafta
Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 2340540)
Foarte, foarte frumoasa :O! Felicitari, ai ceva unic si deosebit!

ms frumos ;)

dani3lll 22-05-09 16:04

niste sugestii cine imi poate da si mie pt un alt motor :) ...
un 2000 16v de pe un gsi mar incanta sau poate aveti voi si alte idei :)

Dumitru Cristian 26-05-09 23:47

De ce nu il modifici pe asta?
Arata destul de bine vopsita asa!

DJ-18-KYD 27-05-09 09:57

am vazut si eu masina prin oras arata destul de bine bafta multa !

dani3lll 27-05-09 10:08

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 2354902)
De ce nu il modifici pe asta?
Arata destul de bine vopsita asa!

ms gandesc si la asta ...
Quote:

Originally Posted by DJ-18-KYD (Post 2355554)
am vazut si eu masina prin oras arata destul de bine bafta multa !

ms ..si a ta este super ok ;)
bafta!!

VladM 27-05-09 12:54

Arata frumos tare cu albastrul asta. Ai incercat o resoftare ? S-ar putea sa-ti dea vreo 20-30 de caluti.

andi_cimpean 27-05-09 12:59

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2356124)
Arata frumos tare cu albastrul asta. Ai incercat o resoftare ? S-ar putea sa-ti dea vreo 20-30 de caluti.

sigur nu 20-30...
dar s-ar simti sigur in demaraje ;)

dani3lll 27-05-09 14:11

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2356124)

la asta nu m-am gandit dar cu siguranta nu imi va da 20-30 cp :P

VladM 27-05-09 18:06

Poate nu 30 dar 20 sigur da,e motor de 2.0 16 valve totusi. Pune evacuare cap-coada sport,un filtru si cu un chip se va simti o miscare mai buna a motorului.

B-72-RZD 27-05-09 18:39

Defapt, e 1.8 16v...

VladM 27-05-09 18:41

Quote:

Originally Posted by dani3lll (Post 1965923)
AM GRESIT EU CAND AM POSTAT
ESTE DE 2.0 16v :d

Cred ca stiu ce vorbesc,dar in fine,fiecaruia ii place sa contrazica.

B-72-RZD 27-05-09 18:43

Scuza'ma, nu am vazut acel post. Nu'mi place sa ma contrazic, dar vazusem ca doreste un motor de 2.0, de aceea am crezut totusi ca are unul mai mic, de 1.8..
scuza'ma pt. inca un post :(

VladM 27-05-09 18:55

El probabil se referea la motorul 2.0 16v GSI care are 150 de cai. Il lasam pe el sa ne lamureasca.

TheEnZo 27-05-09 20:31

Acum 5 minute ti'am vazut masina, eu veneam pe petre ispirescu ma duceam la camin, si tu parcai masina in fata la pub ... arata destul de bine, si e interesanta culoarea, e destul de rara.

La motorul lui cu injectoare stock nu are cum sa ii dea 20-30 cp, maxim maxim absolut cu o harta extrem de agresiva ar scoate 20 cp din soft. Parerea mea cu un soft mai bun ar scoate 12-15CP, si sa zicem un cold air intake si evacuare completa cu totul calculat , serpisori calculati volumetric i'ai mai da un 5-7cp deci per total un 22cp care oricum s'ar simti destul de mult, in primu rand ca ar face ture mai usor ... .

Sa fim seriosi nu tragem apa la buda si se aduna martoagele sub capota.

dani3lll 28-05-09 08:47

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2356982)
Poate nu 30 dar 20 sigur da,e motor de 2.0 16 valve totusi. Pune evacuare cap-coada sport,un filtru si cu un chip se va simti o miscare mai buna a motorului.

nu imi va da atat cu siguranta ;)
Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 2357095)
Defapt, e 1.8 16v...

e un motor de 2.0 16V ;)
Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2357146)
El probabil se referea la motorul 2.0 16v GSI care are 150 de cai. Il lasam pe el sa ne lamureasca.

exact la acela m`am si referit care are 150 cp stock
Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 2357435)
Acum 5 minute ti'am vazut masina, eu veneam pe petre ispirescu ma duceam la camin, si tu parcai masina in fata la pub ... arata destul de bine, si e interesanta culoarea, e destul de rara.

La motorul lui cu injectoare stock nu are cum sa ii dea 20-30 cp, maxim maxim absolut cu o harta extrem de agresiva ar scoate 20 cp din soft. Parerea mea cu un soft mai bun ar scoate 12-15CP, si sa zicem un cold air intake si evacuare completa cu totul calculat , serpisori calculati volumetric i'ai mai da un 5-7cp deci per total un 22cp care oricum s'ar simti destul de mult, in primu rand ca ar face ture mai usor ... .

Sa fim seriosi nu tragem apa la buda si se aduna martoagele sub capota.

la un pisic de 2.5 acea resoftare ia dat 11cp deci la a mea daca imi da 10 ar trebui sa ma multumesc
ma bucur ca iti place masina ;)
bafta
P.S Apropo pe unde se fac aceste resoftari si pe la cat ma ajunge?

TheEnZo 28-05-09 12:40

Pisica era pe Motronic 2 (1.3) banuiesc, pe cand la daewoo e alt tip de calculaor alt soft , alte smekeri ... .

Decat engine swap mai bine face 2.0 asta turbo , eu stiu cateva turbo facute prin europa ... reteta era ceva de genu MS, turbo T3/T4, intercooler de 525d si era ceva de genu: 197CP, 274 NM, 0-100 7.4s. ;) ... si de aicea se poate creste in continuare.
Deci sa fi ca restu cand poti mai special ? Si oricum it's more fun to driver a turbo car.

electric_style 31-05-09 22:24

frumoase jantele!!! de la mine le ai si ti le-am dat la un pretz de nu mai gasesti!!! imi place ca ai grija de ele...!!! bafta in continuare!
ps: frumos a iesit masina!!!

dani3lll 31-05-09 23:25

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 2368824)
frumoase jantele!!! de la mine le ai si ti le-am dat la un pretz de nu mai gasesti!!! imi place ca ai grija de ele...!!! bafta in continuare!
ps: frumos a iesit masina!!!

ms ms :P

Robert_MNW 03-06-09 20:30

Ce ziceau baietii la Lukoil...:?:
Eu veneam de la Segarcea faceam stanga si i-am vazut si am aruncat repede centura, ce mandru statea gaboru' ala in mijlocu strazii..trebuia sa fac o gluma cu el:twisted:

RideTheRiddle 03-06-09 20:46

frumoasa rau culoarea de pe ea. am vazut de vreo cateva ori cand am venit pe acasa. sa o stapanesti sanatos

dani3lll 04-06-09 07:51

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2378756)
Ce ziceau baietii la Lukoil...:?:
Eu veneam de la Segarcea faceam stanga si i-am vazut si am aruncat repede centura, ce mandru statea gaboru' ala in mijlocu strazii..trebuia sa fac o gluma cu el:twisted:

un control de rutina ...pe mine m`au prins fara centura vruiai sa imi dea de cheltuiala dar am scapat :P
Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2378814)
frumoasa rau culoarea de pe ea. am vazut de vreo cateva ori cand am venit pe acasa. sa o stapanesti sanatos

ms frumos ;)

simon2tibi 08-06-09 19:25

Colantari in TM stie cineva? Frumoasa masina!

dani3lll 09-06-09 08:21

Quote:

Originally Posted by simon2tibi (Post 2390974)
Colantari in TM stie cineva? Frumoasa masina!

o poti face la craiova :P
trebuie sa se ocupe cineva si prin timisoara de asa ceva
ms

dani3lll 15-06-09 13:32

2 Attachment(s)
New...

andi_cimpean 16-06-09 00:00

am uitat sa te intreb de cand ai facut masina:D...

Ai trecut in carte culoarea?...s-a putut chiar daca masina este din Cehia sau Polonia...nu mai tin minte:D

OviDasH 16-06-09 01:14

Nu cred ca are ce sa treaca...vopseaua originala era albastra....acum nush ce are el in certificat...

dani3lll 16-06-09 08:04

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2410613)
am uitat sa te intreb de cand ai facut masina:D...

Ai trecut in carte culoarea?...s-a putut chiar daca masina este din Cehia sau Polonia...nu mai tin minte:D

Quote:

Originally Posted by OviDasH (Post 2410751)
Nu cred ca are ce sa treaca...vopseaua originala era albastra....acum nush ce are el in certificat...

nu am trecut nimik.era albastra si asa a ramas !

myk-e 17-06-09 01:26

Dacă ai fi colantat şi stālpii A, ai fi zis că are soft-top. :lol:

S-o stăpāneşti sănătos! ;)

dani3lll 17-06-09 07:45

Quote:

Originally Posted by myk-e (Post 2413588)
Dacă ai fi colantat şi stālpii A, ai fi zis că are soft-top. :lol:

S-o stăpāneşti sănătos! ;)

mi sa parut mai interesant cu stalpii negri
ms oricum :P

All times are GMT +2. The time now is 02:22.

- Copyright 2026 4Tuning