![]() |
Re: Daewoo Nubira I
Quote:
nu o sa fac nici o data asa dar cu 3 oameni am incercat ~ 250kg si nu sa intamplat nimica la o saritura peste un limitator de viteza . mai mult nu o sa incerc si nici nu am facut masina asa sa umblu cu ia pe burta incarcata de prieteni Quote:
|
Eu zic sa nu dai cu diluant pe vopsea... e totusi destul de puternic si s-ar putea sa ramana pata. Incearca cu benzina, o carpa bine imbibata... freci mai mult, dar macar nu ai surprize. Si dupa ce ai terminat, speli bine cu apa, eventual si un mic polish pe zona aia, dar doar pt luciu.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Poze cu noua fata a masini
|
Cam tzipa... :) Si angel-eye'jii nu aratau mai bine cu partea care nu se aprinde in sus? :) Daca o faceai pe toata neagra lucioasa, eu zic ca arata super... dar depinde si de gusturi! Spor!
|
Arata super, am vazut-o live cand treceai pe la Agronomie;)cat a costat toata treaba ca ma batea si pe mine un gand, le imbraca baietii de nu e adevarat, zici ca sunt vopsite:!:
Felicitari inca o data! |
Quote:
in leg cu angelsurile asa mi le`a putut pune baiatul care s`a ocupat de ele ..pe zi se vede naspa acea banda cu care le`a lipit la capat in rest pe seara e super ok .. Quote:
|
cat de frumos...
Felicitarile mele...ceva cu adevarat frumos :) Da-mi si mie un PM cu pretul unei astfel de colantari..sau mai bine zis cat te-a costa pe tine:D... |
Foarte, foarte frumoasa :O! Felicitari, ai ceva unic si deosebit!
|
Quote:
bafta Quote:
|
niste sugestii cine imi poate da si mie pt un alt motor :) ...
un 2000 16v de pe un gsi mar incanta sau poate aveti voi si alte idei :) |
De ce nu il modifici pe asta?
Arata destul de bine vopsita asa! |
am vazut si eu masina prin oras arata destul de bine bafta multa !
|
Quote:
Quote:
bafta!! |
Arata frumos tare cu albastrul asta. Ai incercat o resoftare ? S-ar putea sa-ti dea vreo 20-30 de caluti.
|
Quote:
dar s-ar simti sigur in demaraje ;) |
Quote:
|
Poate nu 30 dar 20 sigur da,e motor de 2.0 16 valve totusi. Pune evacuare cap-coada sport,un filtru si cu un chip se va simti o miscare mai buna a motorului.
|
Defapt, e 1.8 16v...
|
Quote:
|
Scuza'ma, nu am vazut acel post. Nu'mi place sa ma contrazic, dar vazusem ca doreste un motor de 2.0, de aceea am crezut totusi ca are unul mai mic, de 1.8..
scuza'ma pt. inca un post :( |
El probabil se referea la motorul 2.0 16v GSI care are 150 de cai. Il lasam pe el sa ne lamureasca.
|
Acum 5 minute ti'am vazut masina, eu veneam pe petre ispirescu ma duceam la camin, si tu parcai masina in fata la pub ... arata destul de bine, si e interesanta culoarea, e destul de rara.
La motorul lui cu injectoare stock nu are cum sa ii dea 20-30 cp, maxim maxim absolut cu o harta extrem de agresiva ar scoate 20 cp din soft. Parerea mea cu un soft mai bun ar scoate 12-15CP, si sa zicem un cold air intake si evacuare completa cu totul calculat , serpisori calculati volumetric i'ai mai da un 5-7cp deci per total un 22cp care oricum s'ar simti destul de mult, in primu rand ca ar face ture mai usor ... . Sa fim seriosi nu tragem apa la buda si se aduna martoagele sub capota. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ma bucur ca iti place masina ;) bafta P.S Apropo pe unde se fac aceste resoftari si pe la cat ma ajunge? |
Pisica era pe Motronic 2 (1.3) banuiesc, pe cand la daewoo e alt tip de calculaor alt soft , alte smekeri ... .
Decat engine swap mai bine face 2.0 asta turbo , eu stiu cateva turbo facute prin europa ... reteta era ceva de genu MS, turbo T3/T4, intercooler de 525d si era ceva de genu: 197CP, 274 NM, 0-100 7.4s. ;) ... si de aicea se poate creste in continuare. Deci sa fi ca restu cand poti mai special ? Si oricum it's more fun to driver a turbo car. |
frumoase jantele!!! de la mine le ai si ti le-am dat la un pretz de nu mai gasesti!!! imi place ca ai grija de ele...!!! bafta in continuare!
ps: frumos a iesit masina!!! |
Quote:
|
Ce ziceau baietii la Lukoil...:?:
Eu veneam de la Segarcea faceam stanga si i-am vazut si am aruncat repede centura, ce mandru statea gaboru' ala in mijlocu strazii..trebuia sa fac o gluma cu el:twisted: |
frumoasa rau culoarea de pe ea. am vazut de vreo cateva ori cand am venit pe acasa. sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
Quote:
|
Colantari in TM stie cineva? Frumoasa masina!
|
Quote:
trebuie sa se ocupe cineva si prin timisoara de asa ceva ms |
2 Attachment(s)
New...
|
am uitat sa te intreb de cand ai facut masina:D...
Ai trecut in carte culoarea?...s-a putut chiar daca masina este din Cehia sau Polonia...nu mai tin minte:D |
Nu cred ca are ce sa treaca...vopseaua originala era albastra....acum nush ce are el in certificat...
|
Quote:
Quote:
|
Dacă ai fi colantat şi stālpii A, ai fi zis că are soft-top. :lol:
S-o stăpāneşti sănătos! ;) |
Quote:
ms oricum :P |
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |