Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul Shelby GT500 dezvaluit (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/102693-noul-shelby-gt500-dezvaluit.html)

boy_wonder 11-01-09 20:05

Re: Noul Shelby GT500 dezvaluit

25 Attachment(s)
Fotografii live de la Detroit

Evoluzione 11-01-09 20:19

Culorea asta albastra combinata cu rosu ii sta super bine :shock: Chiar si stopuriile care, obiectiv, nu sunt grozave arata bine cu culorea asta :D

MM11AJJ 11-01-09 20:41

Versiunea veche a fost frumoasa dar asta este super:X:X:X

YGD-sef 11-01-09 20:51

Se vede ca sa pus ceva mai mult "suflet"si calitate mai ales la interior!acum este mult mai de calitate! :-)

YGD-sef 11-01-09 20:57

da....pentru ca la cat de idioti sunt americani nu pot face si ei un motor aspirat ca la carte si pun 2,3,4 turbine pe un motor aspirat cu tehnologie de pe timpul strabunicilor si le da ceva mai mult cuplu la plecarea de pe loc!Si logic ca nu poate lua curbe pentru ca puntea spate daca nu stiai nu are suspensii independente la actualul Mustang si mai rau nici la GT500 care e totusi un Mustang mai cu "pretentii" !Nu e nici o diferenta intre puntea spate a Mustangului GT500 si a unei dacii 1310!seamana foarte mult intre ele !si daca vrei mai gasesc motive sa imi bat joc de Mustang!:lol:

ROSSI 46 11-01-09 21:12

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 1973949)
da....pentru ca la cat de idioti sunt americani nu pot face si ei un motor aspirat ca la carte si pun 2,3,4 turbine pe un motor aspirat cu tehnologie de pe timpul strabunicilor si le da ceva mai mult cuplu la plecarea de pe loc!Si logic ca nu poate lua curbe pentru ca puntea spate daca nu stiai nu are suspensii independente la actualul Mustang si mai rau nici la GT500 care e totusi un Mustang mai cu "pretentii" !Nu e nici o diferenta intre puntea spate a Mustangului GT500 si a unei dacii 1310!seamana foarte mult intre ele !si daca vrei mai gasesc motive sa imi bat joc de Mustang!:lol:

mustangul este o masina cu un foarte mare renume in lumea asta si renumele asta nu a fost cladit pe coji de oua...masina asta are in spatele ei , in numele si emblema ei o istorie pe care nu multe masini in lumea asta o au si tocmai asta este si motivul ptr care trebuie respactata...la capitolul tehnologie este clar ca nu rupe gura targului si nu inglobeaza cele mai noi tehnologii, dar asta nu inseamna ca trebuie dispretuita...calitatea si ingineria care o inglobeaza parte din masinile europene nu o contesta nimeni si este bine shtiu faptul asta dar asta nu insemna k mustangul sau alte masini din categoria ei sunt de maniera in care zici tu ca sunt...macar ptr faptul ca sfertul de mila exista azi ,mare parte ca si merit si ecou al acestei masini, trebuie respectat mustangul si alte surate din categoria ei...

YGD-sef 11-01-09 21:17

Nu zic ca nu trebuie respectat!dar revolutionar nu e clar!Si numele si la cladit pentru ca a fost prima masina coupe sportiva a americanilor care era accesibila ca pret multimii!de aia are notorietate !nupentru motor ,tehnologie si altele !primul Mustang era in jur de 6000 de $ atunci echivalentul a 20000 de $ acum si pentru americanul de rand era accesibila si cat de cat frumoasa!de aia si-a cladit un nume!

tiby120 11-01-09 22:03

trebuie sa ii cunosti istoria, sa vezi ce poate, sa auzi motorul, sa o simti, ca sa iti dai seama ca orice masina europeana sau asiatica nu poate ajunge la nivelul ei. nu prin tehnologie sau sisteme avansate impresioneaza masina asta. ci prin istorie, sentimente si starea de pura putere neslefuita

aleks 11-01-09 22:54

problema e de cat de mult se inclina balanta...
din pacate balanta la mustang inclina doar spre imagine si istorie, ca masina, pentru pretentiile pe care le ridica, e praf, si o spun cu parere de rau, a fost una din masinile icon si pentru mine. dupa ce am facut cunostinta bine cu ea insa... am ramas profund dezamagit, nu ma repet si nici nu folosesc expresii tari pentru a o cataloga, dar e pacat de potentialul ei...

YGD-sef 11-01-09 22:57

De acord cu u...!de Mustang e doar imaginea ...ca masina e praf!E decat masina buna daca vrei sa prinzi suta in 5.5 sec,iar cand vine vb de curbe ara pe camp!Si in plus deasta consuma cat un tanc!:chainsaw:

CyberCSX 11-01-09 23:53

Foarte corect !
totusi trebuie tinut cont de 2 factori:

1 - Ce pretentii are fiecare individ de la o masina ca asta;

- nu fiecare vrea 0 - 100 īn 5 secunde
- nu fiecare vrea speed si drifting
- unii vor crusing
- unii vor image si V 8 SOUND etc.

2 - Toata industria auto americana la ora actuala FALITA bazeaza de un tim īncoace pe RETRO WAVE.
Amintesc de Ford Thunderbird, PT Cruser, Ford GT, Charger si multe altele la care se adauga strategia de reclama psihica (vedete de film) ce īn SUA se practica de ani de zile si asta cu succes.
Dau ca exemplu Serialul KNIGHT RIDER din anii 80. Datorita Serialului, Generatia 3 a Firebird-ului a intrat īn topul ca cea mai vīnduta versiune cu cele mai multe unitati din istoria Pontiac Division. Īn ce masura va functiona acum īn anul 2009 aceasta strategie cu KNIGHT RIDER vs. MUSTANG ramīne de vazut (asta īn ceea ce priveste Mustang-ul) iar īn ceea ce priveste restul cu idea RETRO WAVE asta e pe de laturi rau de tot ca nu l-e cumpara nici dracu.

Ce fac americanii acum e ca si cīnd iei o Dacia 1300 din anii 70, īi remodelezi putin design-ul si pui pe ea tehnologia LOGAN.
Asta nu-i nimic nou ce sa convinga clientul sa dea banul.
Ce face americanul acum, poate face fiecare Romān cu dacia lui vechie īn atelierul improvizat īn curtea casei sau īn dosul blocului.

gandaku 12-01-09 00:18

gt500 si gt500kr singurele modele care imi plac...mustangul tot mustang ramane:D

CyberCSX 12-01-09 06:56

Quote:

Originally Posted by B-84-zwt (Post 1974432)
Deci tu esti desteptul care isi ia Mustang pentru ca suna bine un V8 si ca arata cat de cat bine nu?....

Da si ? Unde-i problema?
Ai gasit cumva secretul cum sa te caci īn gustul omului sau care-i treaba? :D :D :D

CyberCSX 12-01-09 09:05

Ce ma amuza pe mine cel mai tare la Mustang-ul asta este ZVONUL ce circula pe aici prin DE.
Se ZVONESTE ca Ford SUA are de gīnd sa produca exemplare din astea si la FORD CRAIOVA pt. piata europeana īncepīnd cu 2010 pt. a economisi costurile de transport peste ocean.

Daca asta se adevereste, cred ca ma tavalesc de rīs daca-mi īnchipui mutrele ce le vor face unii cīnd deschid capota de la motor, vad acolo baterie ROMBAT ca la Dacie si pe tablita cu seria caroseriei va scrie stantat MADE IN ROMANIA. :D :D :D :D :D

BRAVO 12-01-09 10:18

imi palce cand se aprind spiritele pe acest forum,parerea mea este simpla:fiecare este liber sa aleaga/aprecieze ce-i place....sincer intr-o discutie de genul asta trebuie sa fii obiectiv si nu subiectiv cum sunt unii participanti de pe pe acest forum.

aleks 12-01-09 10:23

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1974573)
La Mustangurile noi, draga Watson. :D
Un Mustang Gt350H totusi este si va ramane impresionant... mai ales ca sunt foarte rare. ;)

ai dreptate, precizarea ta trebuia sa o fi facut eu, deci mea culpa :)

YGD-sef 12-01-09 10:33

u sti cati cai mai scoate pe dynoun Mustang GT500 din 67' ?Din 260 cati are din ditamai V8-ul abia mai scoate 120-130 !Ce face ?ii pierde pe drum ?Si asa de cand a fost scos pe piata (de nou)a avut probleme cuputerea livrata la roti ca nu era cea promisa de producator!atunci ce poti sa mai zici de Mustang .....chiar ca are putere "neslefuita"...:)):)):D

CyberCSX 12-01-09 11:36

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 1974859)
u sti cati cai mai scoate pe dynoun Mustang GT500 din 67' ?Din 260 cati are din ditamai V8-ul abia mai scoate 120-130 !Ce face ?ii pierde pe drum ?Si asa de cand a fost scos pe piata (de nou)a avut probleme cuputerea livrata la roti ca nu era cea promisa de producator!atunci ce poti sa mai zici de Mustang .....chiar ca are putere "neslefuita"...:)):)):D

Da. Īi pierde pe drum din cauza clientelei americane.
Sa sti si tu ca americanul īn ceea ce priveste condusul unei masini este celmai LENOS caracter ce exista. Americanu nu-ti mesteca tie īn oala schimbīnd viteze si nici "X" pedale nu-ti calca.

Americanul are mentalitatea ca totul sa fie AUTOMAT. Foarte greu vei gasi pe piata americana masini cu schimbator de viteze normal (MANUALA).
95% din masinile americane sīnt automate cu tempomat programabil, clima exces si multe alte abureli din astea.

Īti fac o comparatie:
Īn timp ce la un SANDERO cu clima tu nu reusesti sa cobori pe rece temperatura interioara la SUB + 18°C la astea americane ti-o cobor INUTIL la + 13°C in miezul verii cīnd afara sīnt + 35°C de te trezesti cu amigdalitele inflamate mai rau ca iarna. (AM PATIT-O, deci īti spun din propria experienta)

Ei bine toate automatizarile astea costa si duc la o serie de pierderi, deoarece īn loc sa se investeasca īn puterea masinii, īn puterea motorului pt. a scoate din el tot ce se poate, se investeste īn abureli din astea de confort excesiv ca asa vrea clientul.

YGD-sef 12-01-09 11:46

Asa e ..americanul e lenes rau!prefera decat confortul si sa stie el ca masina lui e un pic mai tare ca a vecinului!:)):)) Bling-Bling!:rolleyes2

CyberCSX 12-01-09 11:57

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 1975060)
Asa e ..americanul e lenes rau!prefera decat confortul si sa stie el ca masina lui e un pic mai tare ca a vecinului!:)):)) Bling-Bling!:rolleyes2

Asta este INDULGENT exprimat.
Fereasca dumnezeu sa i se deplaseze palaria de vacar din cap cīnd se urca īn masina deoarece asta se agata de marginea tavanului, sau burta lui umflata de FAST FOOD e prea aproape de volan chit ca scaunul e dat īn spate la maxim ca da producatorul īn judecata deoarece masina este PREA MICA. :D

YGD-sef 12-01-09 11:59

:tenisclapHa-Ha-Ha !Exact!:D

T u p 3 u 13-01-09 13:50

in mare fel rosu cu dungile albe

KillYourSelf 13-01-09 21:24

primul model la care te gandesti cand auzi de un muscle car...o legenda :D :peace:

NWZeu 19-01-09 15:17

Quote:

"Prietene" - inainte sa te hazardezi cu diferite "pareri", ia niste manuale de tehnica rutiera, citeste-le si incearca sa intelegi despre ce e vorba ....

Incep cu suspensia - Mustangul este dotat cu asa ceva:

Quote:

three-link, solid-axle rear suspension with outboard-mounted shocks and a panhard rod
Toata lumea vede ca scrie SOLID - rigid, insa de aici pana la comparatia cu 1310 (care are doar o BARA de TORSIUNE) este cale lunga, si in plus, gresita.

Tunerul ROUSH, care cam e tuner "de casa" al FORDului, ofera suspensie modificata Mustangului, asadar solutii sunt multe, insa totul tine de filosofia Mustang, filosofia "muscle-car".

Americanii aia "idioti" fac motoare cand tu nu erai nici macar proiect, de ce le fac asa ...... simplu, peste ocean este alta FILOSOFIE, total diferita fata de cea europeana, asiatica, australiana, lista poate continua.
Un motor aspirat "ca la carte" impune multe artificii tehnice, artificii pretabile defectelor si scumpe ca manufacturare/instalare/exploatare.

Mergand pe ideea:
Quote:

ca la carte si pun 2,3,4 turbine
printr-o deducere simpla, se constata ca cei de la VAG-Bugatti au fost niste "incepatori" cand au dotat Veyronul cu 4 bucati la acel motor (care de fapt sunt 2 unite - cam ce fac cei de la Caterpilar cu basculantele de cariera (ciudata chestie nu ....?) ), probabil daca i-ar fi dus capul ar fi pus pe masina un motor aspirat de 500cm care sa dezvolte ....... Nsute de cai, deoarece este masina moderna si au tehnologie, nu ca strabunicii.

Quote:

logic ca nu poate lua curbe
ciudat, eu nu am resimtit o astfel de problema cu un Shelby GT500 fabricat in 2007, tu ?

Quote:

si daca vrei mai gasesc motive sa imi bat joc de Mustang
nu cred ca esti in masura sa faci acest lucru, de comentat e usor, de argumentat e mai greu, de batut joc - IMPOSIBIL.

Iti recomand sa citesti acest "roman" cu o atentie deosebita, daca poti argumenta concret, corect si cu bun-simt, fa-o ..... altfel rezuma-te la a citi si intelege.

CyberCSX 19-01-09 15:55

Quote:

...si daca vrei mai gasesc motive sa imi bat joc de Mustang!:lol:

da. Daca cauti acul īn carul cu fīn cu siguranta dar nu stiu īn ce masura reusesti ;)

Mustang-ul asa cum e el cu partile lui pozitive si negative īn retro design, e de mii de ori mai bun ca GALETILE DE WC pe 4 ROTI ce circula prin europa asta unde stai īn ele ca pe WC si de accelerat se accelereaza cīnd te īndesi deoarece ai butelia de GPL sub fund daca nu chiar īn fund, mai bun ca TROACELE gen Smart / Lupo / Tico si alte "besini" din astea motorizate ridicole, pe care 70% din europa le considera MASINI TARI, vizeaza sa scoata din ele capacitati gen Ferrari si le mai si kitschuiesc cu bodykit-uri aberative de-ti vine sa borasti nu alta.

Ti-as recomanda, stinge PC-ul, iesi īn strada, uita-te īn jurul tau ce circula pe sosele asa....... vreo 10 minute si ulterior poti sa vi sa-mi povestesti daca mai esti hotarīt sa-ti bati joc de mustang sau nu ;) :D

YGD-sef 19-01-09 16:16

Americanii sunt adeptii "marimea conteaza".....dar marimea trebuie sa mai fie folosita si cu capul nu doar cu lopata ca in cazul GT500 !aici se poatevedea cat de "idiotii"sunt si cat de buna e tehnologia inglobata in masina ....priveste cum 500 de cai adica de "martoage"(450) nu pot face 343(330) ai BMW M3 e46 ....asta cred eu ca spune tot (motor mai mic,fara turbo,cilindree mai mica,cai putere mai putini care merg bara la bara cu 450 turbo si cu cilindree mai mare ).Cateodata mai conteaza si ca "esentele tari se tin in sticlute mici!"atat am avut de spus ca sa nu trecem iar off-topic ( https://www.youtube.com/watch?v=eFfIa...eature=related );)

CyberCSX 19-01-09 16:51

problema este ca apare o diferenta:

Un MUSCLE CAR este un FUN CAR si nu un FAMILY CAR unde bagi tot sifonierul īn portbagaj cīnd mergi cu nevasta + 3 puradei la Sovata īn concediu si asta trebuie diferentiat.

Exista oameni pe lumea asta care au nevoie de o masina īn care se urca si goneste, eventual mai ia o gagica cu el iar īn portbagaj īsi pune cel putin o gentuca de voiaj cu strictul necesar si un notebook.

aleks 19-01-09 18:27

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 1993781)
Conform Statisticilor pe plan mondial au dat mai multi ortu popii cu BMW decīt cu Mustang :D

Proportional vorbind?
nu de alta, dar bmw-uri se vand puuutin mai multe decat mustanguri :)

CyberCSX 19-01-09 20:43

Cu diferenta ca īn SUA sīnt exact asa de multe BMW-uri cum sīnt aici mustang-uri. Deci se echivaleaza automat.
Īn SUA BMW-urile (BEAMER) cum li se spune acolo sīnt asa de......UAAAAAU COOL cotate cum sīnd Mustang-urile īn Europa.

NWZeu 19-01-09 21:08

Un L I N K mai mult decat interesant, enjoy :).

Mustangul ..... este la loc de "cinste", iar ce e semnat Shelby ..... sigur intoarce capete :D.

Mustang 20-01-09 07:46

Splendide!

thor 23-01-09 01:56

Nasol moment,kam jumatate din piese sint de la divizia FORD europa...faza care a fost mai devreme cu Mustangul Oltenesc,e bestiala,se si simte mirosul de praz si zaibar in interiorul dream carului american,parka vedem filmul Petrolul,MUSTANGUL SI OLTENII! Despre masina...un nume,o istorie,un mit,un bullshit tehnologic,ptr vremurile din europa,si ptr concurenta.a fost candva ,aku haaha ha,darr...

CyberCSX 23-01-09 08:16

Cu nostalgie ma gīndesc la Amza Pelea.
Si-ar fi cumparat cu siguranta unul ca ar fi de-al casei si cu siguranta l-ar fi implementat īn poantele lui cu....... NEA MARIN, SUCA a'lu ZAPACITU si MUSTANGU :D

thor 24-01-09 12:40

Daka se adevereste ka il vor fabrica la Craiova,va fi show.Parca vad toate Daciile si Cielourile cu bari,faruri,jante de Mustang,asa cum se obisnuieste prin partea locului...sa numai vb.de contrafacerea pieselor in garaje.va fi haios de urmarit evolutia lucrurilor pe aceasta tema!

CyberCSX 24-01-09 13:09

Dar ti-ai īnchipuit cum o arata un cielo / dacie / oltcit cu roti de mustang, de ex 15 x 15 zoli, īn 5 prezoane pe cerc de prezoane de 120 ? :D :D :D

Cred ca ar fi niste aratanii hidoase de rīsul curcilor !

Mustang 24-01-09 14:46

Thor, ce ar fi daca ai inlocui K cu C? :)

SERJAN 24-01-09 23:41

arata mult mai bine noul model... fara ca sa fie modificat prea mult fata de precedentul mustang. si oricum masina asta are o legenda in spate si nu e facuta pt cei care care dau alt+tab din nfs si isi mai dau cu parerea despre ea, ci pt cunoscatori.

sparly 26-01-09 14:27

DA FRATE CRED CA VISUL ORCARUI OM SA MERGA MACAR O DATA CU O ASTFEL DE BIJUTERIE

dragos 89 31-01-09 16:39

urata combinatzia aia d rosu cu albastru

All times are GMT +2. The time now is 20:38.

- Copyright 2026 4Tuning