![]() |
Re: Golf 2 VR6 turbo syncro
Sincer, ala de la care ai luat masina stia ce are in fata casei??
|
Quote:
|
:shock: cat sunt de late rotile spate, de masina nu mai zic, masina asta pare ireala:twisted:. Spor la munca si cu siguranta masina asta va fi de invidiat si pentru nemtii, pentru ca de noii romani nici nu mai vorbesc;).
|
ce bine sta golfu la tablarie,sasiu...foarte ok .. :) te misti repede UGOD :D ...bravo..sa ai bafta in continuare :) ...
Jantele spate daca stiu bine..sunt 11j...si cauciucurile au latime 285...parca :D ..oricu prea tare ..sa meritat din plin sa o iei la bani astia :) ..respect ptr alegerea facuta :D |
Quote:
jante spate 11 j fatza 8 j pe fata este cu 10 cm mai lata pe fiecare parte iar pe spate cu 17 cm pe fiecare parte de miscat ma misc cat pot si cand pot adica seara cand ajung si eu acasa. sper ca saptamana asta sa pun sus cat mai multe pe el . daca i-mi ajung si restul de piese sa termin si motorul e ok . |
apropo are acte numere etc sau pui pe al tau ?
|
Quote:
|
pt recarosare iti trebuie niste acte la el deci le ai si mai nou i se spune retarabare :))
dupa retarabare ramane tot motorul care il are sau ce ganduri ai ? |
Quote:
500 lei taxa recarosare nu trebuie nici un act nu-i intereseaza de unde provine caroseria doar sa fie identica |
poate la timisoara la voi in bucuresti iti tebuie acte
|
pff si eu vreau sa rezolv cumva inmatricularea...ma gandeam la recarosare..am si vb cu mai multi....Din cate am auzit..au facut si recarosare doar cu acte..si fara masina ...altii au facut si cu acte si cu masina...dar asta fara act..doar masina..nu am mai auzit-o :) ..in fine..se poate orice :)..
|
nu stiu cine a zis ca nu am acte pe masina
am absolut toate actele cu toate omologarile facute de nemti si in acte e trecut ca proprietar omu de la care am luat-o |
are si amplificatorul trecut in brief =))
|
degeaba are omologari..daca noi traim intr-o tara de rupti :D ....si in tara asta de rupti poti aduce orice foaie..ei nu o cunosc :| ...
|
Ugod, nu stiu cum sta treaba la TM dar la noi duce toata treaba de vreo 5 ori mai mult, tocmai azi am terminat de facut recarosare la o masina.Ce tine de omologari ce e trecut in breif iti v-a trece si in noua carte de identitate;)
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
azi am desfacut tot de pe golful meu si de maine incep montare pe Rieger
am dat jos si jantele BBS pt a fii polisate |
Nici nu-s late =))
|
Quote:
|
cat J au jantele? belea la latime:D
|
Quote:
|
bv mestere :D ....pff ce diferenta e asa cu jantele alea de rezerva...zici ca-i caruta :))
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
panou central 2
identic de pe golf 2 GT din 91 cu vr6 din 94 aseara am pus directia si am scos tot interiorul masinii afara ma apuc de electrica intre timp am desfacut jantele bucati pt a le polisha |
:) pff e de lucru...nu gluma...cam cand crezi ca termini masinuta :)? ...
|
Quote:
|
imi pare cunoscuta masina :) am akuma vre o luna 2 catre sanicolau si parca am vazuto intr un sat prin care am trecut .... bafta la realizare :)
|
Quote:
|
Quote:
|
super tare topicul,un proiect foarte tare, felicitari pentru tot
|
merci pt incurajari
sambata si duminica am lucrat la greu montat tot sistemul de ABS cu modificarile de riguare tras toate cablurile de la instalatia electrica prin lonjeroane , nu mai apar cabluri pe la motor modificat directia brate suspensie etc, pt un sistem de franere mai mare de 288 mm . schimbat pot pedaliar pt ca cel de golf 2 nu potriveste . ambreajul fiind hidraulic. |
pui te rog o poza cu pod'ul pedalier?vreau sa vad cum arata.
numai bine. |
Salut, sunt nou aici,:) Ugod as dori si eu un sfat in legatura cu recarosarea si mai multe despre vr6 , imi poti da un id de mess sau un nr de tel daca vrei ,poate ma ajuti cu niste sfaturi ,mersi si felicitari ptr proiect ,sper sa iasa ce-ti doresti si poate ne intalnim prin TM.multa bafta,Bravo!!!!
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
in final masina e pe rotii , astept sa i-mi vina discurile de frana de 288 mm si placutele
montat suspensie directie bord trase toata electrica prin lonjeroane sa nu se vada abs pompa senzori pompa de ambreaj etc. |
am citit tot situ.....e foarte tare masina super chitu ala...ceva poze sa vedem si noi cum a iesit masina in final?:D
|
din ce se vede inca lucreaza la ea,mai asteapta pana este gata;)
|
Misto masina si proiectul, felicitari ptr ele dar sincer rotile pe spate sunt degeaba.. inafara de rol estetic nu au nici un rol si chiar daca il faci syncro nu o sa te ajute.
|
cred k omul se referea k nu ajuta la nimic ptr k e tractiune fatza , etc ,etc ... oricum foarte tare proiectul astept sa vad produsul finit , mult succes in continuare !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:34. |
- Copyright 2026 4Tuning