![]() |
Re: E30 - HTC
Am vazuto live si arata foarte bine si se aude pe masura bv.
|
Quote:
|
foarte frumoasa masina.. si cred ca sunt destul de "in masura" sa zic asa.. pentru ca detin acelasi model, aceeasi culoare, acelasi nichel fain. :D
Mult succes la modificari cu masinuta.. si sper sa ai parte de un 2.5 bun dpdv tehnic. Si eu am un 2.5 12v pe masina si sincer.. face toti banii. Iar masina pastrata stock face totul. Rosu + nichel da foarte bine. Apropo...ce faruri ai pus? Daca te intereseaza sa vezi cum sta cu Hella smoked as putea sa te ajut cu o poza. Si inca o intrebare.. cand ai pus bara fata de mtech, ai renuntat la fusta? Bafta |
Quote:
|
Salut la toata lumea.
Masina a primit in sfarsit 2.5-u mult asteptat care se comporta foarte bine (multumiri lui Mouze care o fost pana in Germania dupa el ),a mai primit si un calculator care permite o turatie mai mare ( 7000-7200 rpm ) si maine voi monta un filtru sport de cutie ITG care se pare ca este mult mai bun decat un K&N . |
am impresia ca te am zarit pe la auchan .. frumoasa masina
|
Cu siguranta acolo mai vazut ca merg aproape zilnic in acea zona.
|
3 Attachment(s)
Azi am montat si filtru ITG care este super ok si cu ocazia asta recomand si altora.
|
pe viitor ce vrei sa-i faci ? e simpla curiozitate
|
Quote:
|
frumos ursuletzul , felicitari.
|
vesti noi despre bijuterie? :D
|
Vesti noi ar fi ca in iarna asta ursu a fost inocuit cu un tico doar pentru sezonu rece si pana la vara imi propun sa fac micile defectiuni la tabla si poate si o vopsea noua dar asta depinde si de partea financiara .
Am sa revin ca toata lumea de pe forum cu,cateva poze de sezon. |
Arata foarte bine ursu`, iar jantele il coafeaza perfec;)
|
Quote:
|
foarte frumos ursu bafta in continuare :Pcat te a costat motoru ? :) ms
|
boss care mai e situatia .. io mi l a luat pe ala rosu daca n ai dat nici un semn :( :rolleyes2
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Numai bine. Azi am scos masina la plimbare si a primit alte injectoare unele de 2.8 24v de 206cc care isi fac simtita prezenta. Si cateva poze de sezon cu,care am intarziat. |
Inca un urs cu bun gust :D bafta cu el :!:
|
Quote:
|
Felicitari toate aprecierile mele inca un ursulet curat in RO.Sa ai parte de el si ne vedem la meeting E30:)
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
In cursul acestei zile ( mai exact ieri avand in vedere ora actuala ) am reusit sa montez toata articulatia fata si am montat si alte racoarde de frana.
Per total sunt multumit de ce a iesit asa ca am scos masina la o plimbare pentru ai destinde si ei oasele. |
Da l-ai dezmortit binisor:-)
Spor la treaba cu ce ti-ai mai propus la el si bine ca l-ai scos din hibernare ca se plictisise saracu':-) |
Quote:
Numai bine si ne vedem pe 25-26. |
Salut Marius!
In primul rand felicitari ptr munca depusa ai facut ceva frumos. Ursu' arata de nota 10. Din vedere sigur ne cunoastem, eu iti vad masina aproape zilnic cand cobor din bloc. Stau vis-a-vis de tine, la blocul 30B. Din pacate nu te-am vazut niciodata la carol dar sper sa ne vedem acum cand vine caldura. Felicitari, sa ai grija de el cum ai avut si pana acum, multa bafta in continuare! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da, foarte frumos, apropo ce ai facut cu fusta aia neagra, din fata? daca o mai ai nu o vinzi cumva?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Ieri si azi am scos si eu masina la o plimbare ca se,suparase pe mine ca sta doar in parcare si nu mai are rabdare pana la Brasov.
Cateva poze cu ia curatica si anvelope noi pe spate care abia le-am gasit fiind o dimensiune greu de gasit 225/40/R16. |
felicitari pentru masina, e superba asa cum e ;)
|
bravo..e frumos foc.............
|
Multumesc baieti dar stiti cum e cu masinule nu sunt chiar,ca in poze si mie unu nu imi este rusine sa recunosc dar arata destul de bine.
|
Quote:
Mi-ai spus tu ca ai de lucrat una alta pe la el, la toti mai trebuie lucrat ca sa fie tzipla, dar per ansamblu este superb:-) |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Azi am facut o proba cu mult ravnitele jante BBS si am fost cam dezamagit de rezultat si mai ales de marimea lor,nu erau si ele pe 16 dar macar miam facut damblaua.
Pun cateva poze pentru a va da si voi cu parerea. |
ai nevoie de niste anvelope mai nalte, o sa fie un fel de american stock, cu astfel de BBS_uri, parerea mea e ca va arata bine ;) ce faci cu jantele care le aveai pina acum?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning