![]() |
Re: Lada 1500
pai te cred ca e tara plina de chinezarii dar orikat mai mult de un milion ceri pe ele :)) tu cat ai dat pe ele ?
|
eu le`am luat de dincolo moka ... ;))
|
Sunt misto arata ca originalele poti sa le vinzi cuiva pe niste banii buni :))
|
sunt originale !!! am si cutiile lor ! am si acte ! doar ca sunt sustrase dintr`un magazin :))
da mai bine da 2 add`uri ca deja e cam aiurea : tm.benny / ala_tanar |
3 Attachment(s)
care ma ajuta si pe mine cu 2 vt`uri ? mai vreau sa iau o lada :D dar sa o fac classica+umpic de rally style la ea :) nu vreau cine stie ce... : fara bari,fara manere... mai trantita...niste jante ..fara ornamentele laterale ... fara aerisirea din spatele geamului spate ...si aripile umflate ... putin pe fata si mai mult pe spate
|
fa'o low rider...da foarte bine pe masina ca e patratoasa :D ..dak strangi 1000 euro sa o pui pe perne de aer ...rupi stilu
|
perne de aer ??? :-S citroen`u e pe perne de aer ... e model`u ala vechi,seamana cu un avion :)) cred ca ar merge :-S da eu vreau sa merg cu ea pe clasic+rally style :)
|
este de cumparat sistemul pentru toate 4 rotile ,compresor ,butelie,tot tacamul , sa mergi cu ea in 3 roti ca in videoclipul lui snoop dog :))
|
=)) da eu nu vreau sa merg cu ea in 3 roti .. ;)) daca e sa`i pun perne de aer,le pun sa o las jos cand o parchez :D sa atinga pragurile ;)) si atat :D
|
ar arata beton o astfel de LADA...facut old school style. Are forma caroseriei foarte interesanta...vorba aia este luata de la FIAT:D.
Daca vei realiza ce ti-ai propus...va arata mortal:) |
eu sper sa realizez ceva ... old school rally style look macar :D perne de aer si alte chestii pe parcurs :)
|
da pe tine cine te a te a lasat sa faci faci asa ceva ceva ? :))) prieteni stiu de ce :)) bafta ba bine inteles ca te ajut daca e sa ne apucam de o lada dubioasa :D
|
pe mine mine m`a m`a lasat ini inima sa fac fac asa cevva va :))
nu o sa fie "dubioasa" ...o sa fie "stock" ... doar ca na,uneori aparentele insala :)) ... bine ca ma indeamna tata la prostii ;)) |
Ha ha :)) am vazut niste poze pe pagina anterioara cu lada stock...asta dupa ce am vazut pozele dp prima pagina...ce pot sa zic...impressive!!! O chestie nu se bate cu gusturile mele dar asta e subiectivitate :) ma refer la culoarea masinii...in rest...wow!!! Cat ai scos cu ea la DbDrag?
|
n`am scos nimic pt ca nu m`am bagat cu ea ..astea cu mai multe motive:nu imi venisera bateriile pe gel,trebuia alt condensator de 3 Fahrad .... deci chiar daca ma bagam,mai mult de 100db nu cred ca scoteam ...daca duduia de 2 ori bass`u,se oprea motoru(acesta turat in 4000ture) :( o sa mai am ocazii ;))
|
tu stii ceva?
noua nu ne-ai aratat niciodata poze cu motorul:p...sunt curios cum arata, ca am vazut ca si CED te-a laudat. |
deci crede`ma ca poze cu motor`u nici nu cred ca am...nu prea cred ca isi au rost`u din moment ce la motor nu e mare branza si e si originalul... tot motorul a fost curatat ,capacul de la culbutori si filtrul de aer su rosii...o sa fac azi niste poze sa pun daca chiar asa curiosi sunteti ;))
lui CED ii multumesc pt cele spuse la TimTuningShow 2008 ;))de atunci vad altfel masinile vechi ,tocmai de aceea mi`am mai procurat un Ford Taunus m20 v6 din '63 care este inca in stadiul in care se sudeaza pe sub el si se peticeste unde trebuie :) |
bravo...pai asteptam info si despre ala;)
|
o sa postez cateva poze cu el aici(doar sa ajung pe la mester`u care mi`l face) din pacate nu prea mai sunt fonduri si stagneaza lucrul la el :(
|
8 Attachment(s)
Quote:
poftim ce ai cerut ... doar ca e cum e :oops: si niste poze cu piesele de la Ford :D si plus,am mers azi la un prieten cu Krf sa luam o luneta spate , si am avut parte de o surpriza in curtea lui :D un Renault |
ingrijit motorul...dar ce naibii ai desenat pe capacul filtrului de aer? :p...
Renault ala 4, daca il readuce in starea originala, intra usor in Retromobil cu el;)...frumos exemplar, pare a fi functional:) |
e functional ... si merge destul de bine ... pe filtru nu am desenat NIMIC ... daca te uiti mai atent,s`a luat vopseaua pe materialu ignifug de pe capota ;)) asa se intampla cand schimbi vitezele de la 4000 in sus , se incinge tot :P
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
benyyyyy pt lada iti dau nota 10 deci ii best deala poate vei venii pe la cluj pe parcurs dak vei venii anuntama vreau s o vad:))
|
R4 n-are ce face cu el in Retromobil.
Ref la taunus, daca ai nevoie de piese motor, da-mi de stire :wink: si.,..as vrea sa ne vedem, sunt curios cum arata, lasa-mi un nr de tel pe PM si cand am drum prin zona te caut. |
R4 n-are ce face cu el in Retromobil.
Ref la taunus, vad ca e puzzle :-P daca ai nevoie de piese motor/info, da-mi de stire :wink: si...as vrea sa ne vedem, sunt curios cum arata, lasa-mi un nr de tel pe PM si cand am drum prin zona te caut. |
Quote:
pai eu stau in dumbravita ... nu stiu ce sa zic .. scuze ca raspund asa greu dar nu`mi vin notificarile :| .. ai PM :) |
Quote:
Du-te sus la Thread Tools si ii dai de acolo, si optezi pentru casuta de e-mail ;) |
1 Attachment(s)
florin...uite,singura poza pe care o am :( masina este la cineva acasa sa ii repar bubele ce le are la caroserie(tabla) ...
|
auuu de mama ei :oops:, si vezi ca daca e 63 in acte, ai o problema, nu exista acel model atunci :shock::???:
ce putere are in kw, intreb pt ca exista doua variante? baga info la PM :wink: ne vedem noi. Si Lada aia stock ce model vrei sa fie..1200 sau 1500? |
daca nu ma insel,in acte are 70kw trecut ... poate nu am vazut eu bine 63 ... tre sa ma uit mai bine ca actele sunt in masina :)) ... la ideea de a mai cumpara o Lada am renuntat ... sau poate nu ,dar momentan nu mai intra in calcul alta lada ...
|
Nu ai poze din timpul proiectului? asa din greseala...
|
din pacate nu am :oops: (din cate stiu) am sa caut :D
|
Frumoasa Ladita!:D Sfatul meu, ar fi sa cauti un carburator Ozon 2 si sa montezi pe masina. Cu ala del ai acum de 1200 nu scoti mare lucru din motorul de 1500. Vacumul de ralanti de pe aripa nici ala nu mai este. Cauta piesele si monteaza tot ceea ce trebuie pe acolo, inclusiv electrovalva de ralanti pe carbul Ozon 2.
Cu stopurile spate ar fi mers de 2107 iar pe fata ori lasate ale ei originale, ori montat un set cu lupe. Cred ca mergeau de E34 cu mici modificari. |
1 Attachment(s)
Deci masina asta este superba... Nici nu vreau sa ma gandesc cum miar sta intruna deasta neagra low rider cu ornamente metalizate si rotile la fel... :2gun:
|
Quote:
|
Super tare masinuta.
|
mersi :D
|
1 Attachment(s)
ti-am facut eu lada dupa cum ai cerut...mai putin pasajele la roti ca nu prea ma pricep:D Bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2026 4Tuning