![]() |
re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
Salut! Arata foarte bine masina ta. Sper sa rezolvi faza cu ambreiajul. App, am vorbit cu un tip din oras de la tine si mi'a zis ca e cel mai ok cielo de la voi. Bafta!
|
pui vreun ambreaj mai bun,ceva adus de afara?:D
|
Quote:
p.s. ambreaj Valeo o sa pun, nu pun ceva spectaculos ca nu fac motorul acesta de alergat :oops: |
Pai nush exact cum il cheama...am vorbit cu un tip care nu'l cunosteam da a zis ca e din Md. Noua si l'am intrebat daca stie de masina ta. Si nah...asta mi'a zis...
|
aha :)
|
peisaj superb , masina la fel ,si gagica in poze ,ma tu nu cumva esti de profesie fotograf????? faine poze
|
ms ms :oops:
|
Foarte reusita masina,clean si frumoasa.Si mie imi lasase tata un cielo dar din pacate a lovito pe a lui si a vanduto pe a mea ca sa o repare pe a lui,si mia parut foarte rau de ea,dar acum am esperache si ma consolez cu ea.Planuri de viitor mai ai pe la ea sau deja ai ajuns unde ti-ai propus?
|
ms :pelvic_th da mai am planuri destule cu ea ... mai urmeaza destule modificari 8)
|
Sa rezolvat problema cu ambreiajul si altele care trebuiau facuta :) si schimbate.
Acu merge ca si noua :twisted: |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
nu nu am de gand sa o fac nfs ci cat mai simpla si de efect :dance:
|
omule cum se vad xenonaele prin sticla originala a farurilor? ca tare ma bate un gand!
|
se vad bine ,nu ca prin cea clara dar ai LUMINA, singurul lucru posibil pe cielo pt a avea lumina
|
E posibil sa fie mai bine decat prin sticla clara :) Eu am clara si se vede bine, nu sunt probleme, decat ca apar niste pete/umbre...
|
Se vede chiar bine fata de becurile ce le are cielo ...
|
2 Attachment(s)
Si o poza cu surioara ei dar cea simpla ... Stock :lol:
|
Frumoasa masina
De unde ai luat xenonul ? |
de la un tovaras ...
|
Quote:
|
nu nu de la serban
|
salutare sunt nou pe aici si am dat de un cielo foarte bine aranjat si intretinut bafta in continuare apropo superba clisura dunari ;)
|
7 Attachment(s)
:lol: :arrow:
|
am o mica intrebare: jantele cu gume cu un talon atat de mic nu iti fac masaj la rinichi si la ficati? ca la ce drumuri avem......
de fiecare data cand vad topicul tau ma pui pe ganduri cu xenon-ul! in seara asta mergand prin oras parca eram chior cu farurile astea....:rolleyes2 app... daca vrei sa faci o treaba misto poti sa stergi marginea neagra de pe numarul de inmatriculare de pe fata. da foarte bine in configuratia care o ai tu! |
ehh ... faza cu talonul la cauciuc nu mai conteaza daca vrei sa ai o masina cat decat cum trebr da mai este si ss sport ... si na te cam zdruncina :)
|
5 Attachment(s)
Si astazi neavand ce face m`am apucat sa fac si eu interiorul la far negru :D ... si cam asta o iesit ...
|
3 Attachment(s)
Si cu ele pe masina ... :oops:
|
Daca tie iti place e ok! Mie personal imi placeau mai mult cum veneau inainte! Parca era mai mult contast cu culoarea inchisa a masinii tale! In rest numai cuvinte de lauda, mult prea marfa masina! Multa bafta in continuare!
|
arata mai fioros zic eu:-?
dar arata bine:X bafta!!! |
salutare! au iesit foarte bine farurile super, bafta in continuare;)
|
asta am vrut demult sa fac dar .. im era frica sa nu sparg farurile :) si pana la urma m`am riscat si asta o iesit :D
|
si mie mi-o fost frica cind am bagat lupele in faruri sa nu le crap ca ale mele sunt de plastic, dupa citeva ore de munca am reusi si zic ca o meritat efortul bafta in continuare arata super;)
|
ma tot gandesc sa desfac semnalizarile iarasi si sa le fac negre complet ... :bored:
|
au iesit prea bine.. parerea mea e ca arata super asa!
|
ms ms :)
|
2 Attachment(s)
Si inca un UPgrade la Audio 2 x Pioneer Champions Series TS W308D2 :lol: ...
p.s. o intrat si masina la naftalina 5 zile am scos scaune,banchetele tot sa le spal voi spala si mocheta :rolleyes2 |
faci curatenia de paste?
|
daaa :))
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning