![]() |
Re: Machetele mele - CatalinM6
1 Attachment(s)
Interesanta macheta asta . Ahhh si vezi ca nu lipseste oglinda din partea dreapta pentru ca asa e masina ...... :-)
|
Dupa o examinare mai amanuntita..sa stii ca am realizat si eu asta :)
Ai idee de ce? |
asa erau masinile pana in anii 60..ceva de genu. Fara oglinda pe dreapta cum nici dacia 1300 (parca) nu are oglinda pe dreapta. Oricum super tari machete si sunt invidios. Sa ma inviti pe la tine sa ti le vad :D
|
frumoasa coletie , mai ales cele muscle
|
Merci lauTM!
Din diverse motive...o perioada am lasat deoparte machetele,dar o sa revin :) Momentan mi s-au "dus" acumulatorii de la camera foto si nu pot sa fac poze :( Urmeaza: Lexus IS 350 (primita cadou), Buick 1965 Gran Sport si Ford Mustang GT 1967 (cumparate de la un coleg de pe forum) |
10 Attachment(s)
21.Lexus IS 350,de la Bburago (primita cadou)
|
sincer, mie nu imi place ! si am vazut-o in multe benzinarii ! Bburago nu mai fac machete de calitate :( Bafta
|
12 Attachment(s)
22.Buick Riviera Gran Sport 1965 (Maisto)
Imi cer scuze pt numarul mare de poze! |
Asa mai merge ! extraordinara macheta :) unde le gasesti man ? ca eu gasesc numai porcarii .
|
frumoasa macheta, desi plecasem pt alta mi-a placut pe moment mai mult asta si mi-am luat-0 :D, bafta in continuare la colectionat.
:!::idea::arrow: |
ma bucur foarte mult ca iti place macheta, bine ca a ajuns pe maini bune.
|
12 Attachment(s)
23.Ford Mustang Gt 1967,de la Maisto
Dolb - Merci! le caut....ce sa zic:) NECROPHORUS - Merci! Gigxy76 - Si tu ai fost serios/prompt si le-ai impachetat f bine :) |
Superba :> sa o stapanesti sanatos ! si cat mai multe posibile sa ai de genu :>
|
Ma bucur ca iti place!
Si mie imi place foarte mult...pana in momentul de fata este preferata mea :) |
pentru mine sunt adevarate bijuterii, si au meritat tot efortul sa le impachetez cat mai bine, poate pe viitor voi face si eu colectie de muscle car dar la scara 1:18, deja am pus "ochiul" pe un ford si 2 machete dodge
|
12 Attachment(s)
24.Dodge Coronet Super Bee 1969, de la MotorMax (o am si pe galben :D)
Pt "un 1/24" mi se pare foarte bine lucrata,cred ca este cea mai mare/lunga macheta din mini-colectia mea,are 22cm lungime Sper sa va placa! |
Foarte tare !! modelul asta de muscle nu-l stiam ,felicitari ai o colectia frumoasa :)
|
foarte tare, felicitari ...dar mai fratilor face-ti-mi si mie rost de modelu asta de dodge ...nu il gasesc niciunde!! :!::idea::arrow:
|
Frumos model , cred ca o sa-l iau si eu cand plec din tara dar as vrea pe alta culoare ... nu zic ca nu e frumoasa si culoarea asta dar parca un verde mi-ar sari mai mult in ochi , bineinteles daca il gasesc ...:P felicitari pentru achizitie si succes in continuare !
|
12 Attachment(s)
Merci...lopez23! Nici eu nu stiam :)
Merci..NECROPHORUS! Mai am un Coronet si pe galben,din pacate nu pot sa ma despart nici de el Merci....MillionDollarBaby!Cred ca arata bine si pe verde :) 25.Chevrolet Malibu SS (1965),de la Maisto (scuze pt nr mare de poze!!!) |
foarte tare colectia vad ca ai unele ce nu le am . bafta in continuare.
|
Re: Machetele Mele - CatalinM6
Quote:
Succese! |
Multumesc...lauTM!!!
Mihai90....In primul rand multumesc! Nu stiu daca e cazul de level 2 :),nu ma consider un colectionar,imi cumpar doar ce imi place,doar 1/24. Nu ma intereseaza firma producatoare,pt banii pe care ii dau....nu vreau super detalii....mie imi plac exact asa cum sunt. |
12 Attachment(s)
26.Chevrolet Bel Air 1950, de la MotorMax
|
Ceva foarte frumos si care nu as da din casa sa zic asa daca ar fii a mea macheta :) , cat mai multe ! succes :)
|
8 Attachment(s)
27.Ford Coupe 1934, de la MotorMax,
Initial nu am vrut sa o iau...dar acum imi pare bine ca am facut-o Merci MillionDollarBaby.....nici eu nu am de gand sa le dau :) |
initial nu ai vrut sa o iei si nici nu m-ai sunat sa o iau eu !:P
|
Imi place mult Ford-ul
|
COH-ule..mai vinzi ceva din ele ? ca am cautat toata seara o macheta, la toate benzinariile si supermarketurile, si n-am gasit nimic care sa imi placa ! Ia zi..vinzi ceva? :D Bafta !
|
nope :)
|
Mi-am mai luat de la un prieten (Dolb :)) un Bugatti Atlantic (Bburago)...o sa pun poze maine.
Imi place f mult! |
ma bucur ca iti place! Astept poze ! L-ai rezolvat ?
|
10 Attachment(s)
28. Bugatti Atlantic 1936, de la Bburago
(nu avea sticla de la un far,...asa ca...am dat-o jos si pe cealalta) |
Frumoasa macheta , dar nu-mi place la interior cum este "desenat" la bord acolo ...nu se potriveste deloc cu exteriorul ...poate ii faci o schimbare ceva :)
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
MillionDollarBaby.....ma bucur ca iti place :)
Asa e....e chiar urata imitatia aia de lemn. 29. Audi R8,de la Welly Destul de bine realizata,chiar si interiorul e bine facut...nu ma asteptam :). Am cumparat-o la "gramada"..alaturi de alte 2 machete pe care mi le doream..dar nu regret |
10 Attachment(s)
30. Ferrari 599GTB Fiorano, de la Maisto
Primul meu Ferrari :) |
Frumos si R8-ul si Ferrari-ul , presupun ca sunt scara 1.18 nu ? Oricum la Ferrari culoarea este superba !
|
sunt scara 1:24, luate de la mine :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning