![]() |
Re: Golf 3 - 1.9 TD
Quote:
|
si acum o sa te vedem numai in lateral prin oras :))
|
Quote:
PS - pe aeroport ai mai ajuns? |
frumos golful,facut cu gust.sa-l stapanesti sanatos si fara incidente :D
|
3 Attachment(s)
Si cateva poze:
Urmeaza sa-mi montez prelungirea saptamana asta, daca am timp... |
nu ai tu timp 5 minute sa montezi prelungirea aia? :D
de unde ai luat brelocul? vreau si eu :anger: |
1 Attachment(s)
Quote:
Brelocul din targ de la mesele alea cu piese auto ;) |
incearca sa faci ceva sa acoperi si gurile alea unde e claxonu.
hai ca o sa dea frumos cu prelungirea |
6 Attachment(s)
Mai aproape de asfalt:
|
foarte frumos golful,jantele sunt superbe si mai ales imi place garda la sol e una potrivita pentru drumurile noastre,ai grija cu buza de vr6 iti zic din experienta :D
Am si eu unul cu aceiasi motorizare ca al tau :) De unde ti-ai luat smecheriile alea pt aer care vin in locul proiectoarelor ? sau asa l-ai cumparat ? Bafta cu golful e superb:) |
de 10 ori mai frumoasa cu prelungirea aia, ma surprinde tot timpul diferenta dintre normal/gti, schimba masina mult de tot.
apropo, o sa te angajez odata ca fotograf! :D |
frumos golful...de unde ai luat jantele si cat te-au costat? dau bine rau pe masina.lasa-mi pm
|
Quote:
Bafta si tie cu masina... Quote:
Quote:
|
Superba masina, belea portbagajul!
|
frumos dom`le
|
Quote:
Quote:
|
super tare semnatura!
|
6 Attachment(s)
Quote:
Azi am terminat si capitolul "Deschiderea portbagajului din interior", las pozele sa vb... |
cam asa ceva vreau sa fac si eu, dar sa pun si un buton mic sub lama aia care ascunde lampile de la numar.
cat timp iti sta deschis ? daca il deschizi din interior .. ramane deschis pana ajungi la spate sa ridici haionul ? ai pus vreun arc care sa ti-l ridice ? sau cum functioneaza ? mai da-ne niste detalii daca binevoiesti :D |
Quote:
|
Cat te-a ajuns modificarea asta? Poti sa faci un DIY ?
|
Quote:
|
Quote:
Urmeaza sa iti inchizi spatele ? Ca vreau si eu sa mi-o fac |
Quote:
Bafta |
4 Attachment(s)
Update:
* Amplificator Sony Xplod XM-SD14X * Subwoofer Magnat Bull Power - Reflex 130 Scuzati claritatea pozelor |
bun bun, era si pacat de portbagajul ala sa stea nefolosit :D
|
hopa.. :D ce-are omu' in portbagaj si nu zice
frumos tata frumos ! bravo, tot respectu! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
La nici o luna se pare ca gropile din Craiova "m-au invins" :) pozele spun totul
Mai este vreo speranta sa o refac, daca da, astept ideeile voastre. Ms |
deci pe bune nu inteleg cum puteti sa crapati bara aia fratilor ..pai eu am mers toata iarna cu ea ..am luat-o intre roti , pe sub roti si tot nu am rupt-o . la voi e facuta din fibra sau ce ?
|
eee la tine e rupta frumos,la mine sa rupt din colt in bucatele,am lipito cu super glue pt vreo 3 saptamani pana am luat alta bucata,bafta:-)
Quote:
cand esti nevoit sa sui masina pe toate bordurile sa no parchezi la 30 minute de mers de blocul tau se mai si creapa:D |
conteaza si materialul din care e facuta buza, daca e originala o spargi foarte greu pentru ca e flexibila, dar astea din comert sunt mai tari si de aia se sparg. eu am avut-o toata iarna si au fost momente in care luam zapada de pe strada mai ceva ca dezapezirea, si buza mea tot intacta e, unde mai pui ca nu exista zi in care sa nu trebuiasca sa o pun la loc pentru ca se agata in vreo bordura sau groapa.
|
Quote:
Quote:
|
era din aceea de la firma jom? ca si eu mi-am comandat una
|
pe interiorul ei prinde-o cumva incearca sa ii pui o tablita ceva sa o aproprii cat mai mult si apoi baga niste autocolant pe ea nea negru sa nu se vada chiar asa urat, dar sa fie mat ca daca e lucios arata ca naiba, bafta la lucru pune imaginatia la contributie,eu pe a mea am facuta cat d cat si era fai d mama ei dar in schimb e material bun nu a crapat doar s-a hrascaint d asfalt si sa modelat aiurea bafta la treaba
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos golfu:)
|
dacat tiganii deastea cu tablite ,lipituri si autocolant te duci frumos la magazin si comanzi o prelungire bara fata golf3 gti te costa 100 de lei
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning