![]() |
Re: NSL, Filiala Slatina
Quote:
era de asteptat sa se intample asa ceva...sa plece anumiti membrii pentru ca mai apoi sa creada ca fara ei numai e nimic... nu ma refer aici in special la anume cineva,avand in vedere ca nu va cunosc pe niciunu...vorbesc in general.. eu am trecut odata prin asta.. bafta Davia , pacat ca nu am luat legatura cand au fost liniutele la Slatina... |
Quote:
|
asemenea probleme se gasesc mai peste tot nu numai in slatina sau numai in NSL
orice club cred ca are asemenea hahalere.. important e sa nu bagam in seama toti fraierii trage tare si nu lasa sa se destrame filiala |
Quote:
|
Bafta! membrii cat mai multi, masini cat mai frumoase, si oameni cat mai intelegatori ! Succes.
|
Quote:
|
nici prea sus ca nu e bine :) bafta ;)
|
Bafta cu filiala si nu baga in seama vorbele altora ! Bafta !
|
Quote:
|
Quote:
|
baga mare... ca si noi am bagat! lasa un mesaj pe privat cu id-ul sa vb ;)
|
Pai asa sa faci sa nu lasi filiala sa se destrame din cauza altora, ca sunt multi de partea ta !!! Succes in continuare si sa ne tii la curent cu ce se mai intampla ;)
|
6 Attachment(s)
sal
as dori sa intru si eu in clubul nospeedlimit bmw e36 18 is id mesenger lula_26_1981 |
cunosc masina ,a a fost a unui prieten Gufy :) in ce stadiu mai e ?
|
masina este in stare ff buna
am investit in ea si urmeaza sa mai investesc |
salut! filiala slatina nu mai este de mai bine de un an....s-a desfiintat din lipsa persoaneloc cu care sa poti face treaba.....imi pare rau...
|
imi pare rau si mie
unde mai este filiala aproape de noi? filiala craiova,pitesti,severin,tg jiu |
Buna, am tot cautat un topic cu ce ma interseaza si nu am gasit,poate imi scapa mie,vreau sa intreb daca se fac cumva intreceri/curse,legale in Slatina sau orasele apropiate,pentru fete:)
Va multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning