![]() |
as veni si eu dar is cam rusinos :oops: :oops: (am 14 ani :oops: :oops: :oops: )
|
daca ai vreo sora mai mare , adu-o si se rezolva :P
|
din pacate nu am,am un frate
|
8) care e legatura cu sora???? hmmmm ... speedy5 te tzii de prostii ... tu ai bac ... vino mah ... care ii problema ta! sa stii ca daca ai bitigla esti de-al meu! si eu umblu de vre-o sapt tot cu bike-ul so ... ai citit unde ... fii acolo ...
|
da vin acolo in parcare la dracula visavi de shell parca este pe take ionescu nu?? :wink:
|
n0namee, inainte iti tot vedeam masina parcata pe Ghe Lazar, acolo la casete video, dar nu stiam ca e a ta, o admiram cu astia de la mine din cls, ca eu sunt la Mincu care e langa. dar nu am mai vazut-o pe acolo, ca acuma stiu ca este a ta, si sapt asta tot mergeam acolo poate poate dau ocii cu tine, dar no luck.
|
corse , daca+i stii masina acum poti sa i+o zgarii :P
HHH , vii vineri? |
:lol: :lol: nu o zgarii, dar gentile tot le-as lua :P :P jokeing ofcourse
|
poi eu lucrez la Alcatel ... daia tot vedeai tu masina pe acolo ... da de o sapt incoa am fost sau de noapte sau deloc sau mergeam pe jos ca sa incalzit si imi place sa ma mai plimb! :D ...
|
:) uite un om care mai face si putin de miscare nu sta toata ziua cu fundu in masina. :)
|
n0namee, ramane maine la 20:30 la colt la brutarie, nu? ca sa tiu sigur. tanx :D
|
:D mda ... ai facut rost de 1000 de euroi??!?!?
|
nu, dar dau o spargere in noaptea asta la o banca, si vad ce iese de acolo. :P
|
daca nu poti sa-i cari pe toti (banii) cheama-ne si te ajutam :lol:
|
asa ... si sa ii aduceti toti la mine ... oricum trebe sa imi fac masina!
|
am fost si eu acolo dar nush nu am avut destul curaj sa ma bag si yo in seama :oops: :oops: :oops: ,.. faina masina ai noname si sebi are fain meganu` ala cand ati mers spre bar (dracula)nu ati vazut in stanga voastra un baiat pe bicicleta?? ala eram yo :( :(
|
:shock: bah da esti culmea mah ... da ce drac crezi ca iti faceam? veneai si tu te uitai la masini ... de unde pusca mea sa visez ca tu esti ala ? na pai ... vezi ca sa schimbat ziua ... de acu inainte ii luni de la 8. si probabil ca va fi si vinerea ... tot de la 8 ... vedem. luni sa te prezinti in parcare ... vezi ca eu tot cu biku vin ... unu galben!
|
deci ne vedem si lunia asta? oo n0namee va fi prezent pe 2 roti, las ca-i fain pe togla, tre sa mi-o repar si eu (furca rupta = alta noua = 2.200.000 lei) :)
|
mah speedy , esti teribil.
ce-ai crezut ? ca iti sugem sangele sau ce? auzi nOname , sa nu-ti vina vreo idee sa ma provoci la o liniuta cu bicicleta ca te rup in bataie :P |
o sa vin luni acolo dar fara bike:( :( ca vin de la scoala 8)
|
:evil: HHH ... vii luni? sau ... de dimineata incep sa te torturez cu SMS-uri? si il rog si pe Jeff si pe Speedy5 si pe cine o mai fii sa faca la fel! :D
de fapt eu pot sa fac asta si noaptea ... nu mai ai tu somn cu noi! :D poate nu vii luni! sa vezi ce bestial arata masina lu Sebi acu ... e durere! bah Sebi ... felicitari!!!! CEL MAI BESTIAL TAXI ... bate clar TAXI 1,2 si 3!! :bunch: :drunk: |
eu o sa vin cu ghiozdanu in spate ca o sa vin de la ore tocmai din sinaia. sa vedeti ce eleron am pe ghiozdan :D , si sub carti neon albastru :D numa bine
|
Re:
multzam de aprecieri,ne vedem luni seara,oau adica azi?!
|
:oops: :oops: mda ... atata de mult mi-a placut ca era sa ti-o distrug!!!! SORRYYYYYY!!!!
|
ce boacana era sa faci? la masina lui sebi? sau ce?
|
:x pai hai sa zicem ca sunt un chior si un tantalau ... Sebi inca odata scuze!!!!!
|
mda, ne-ai lamurit, in fine. dar daca tot e sezon de scuze, imi cer si eu scuze ca ti-am lasat masina deschisa vinerea trecuta. sorry
|
sebi zice ca-ti accepta scuzele :P (chiorule!!!) :lol:
|
ne vedem vineri ?
la 8 sau la 9 ? |
Re:
Quote:
|
Re:
geff,tre neaparat sa tragem o liniutza,cind o punem la batae?daca mergem acolo spre metro si facem pe 1000m mai conteaza si top speed,tu la cit ajungi maxim?
|
ps: o mica liniuta intre voi doi ar fi de bun simt ... poate mergem data viitoare cand ne intalnim
|
baaaaaaaaaaaaaaah, ce draq ?!
de ce nu ziceti locatia, data, ora exacta si numarul masinilor care o sa se dea ??? numa asa putetzi sa va treziti cu dosar penal ! bravos |
bah, asa ma gandeam si eu, ca nu trebuiau divulgate cestiile alea, dar na am zis sa nu fiu eu primul care zice ceva, noroc cu akimoto.
|
:lol: hmmmm ... asta cam asa e! las ca oricum vorbim vineri ...
|
mah..., va bat :evil:
|
vineri la 9 la dracula
be there !!! |
Ne vedem vineri la dracula. Sebi{, nu lupu' a innebunit, ci tu... :evil: :bat:
|
Re:
voi pe ce lume traitzi?chear avetzi senzatzia ca \"PROST\"nu stie toate astea?statzi linistitzi ca se stie despre noi mai mult de cit credetzi,poate nu stiu cind se intimpla dar nu si unde,sunt doar citeva locuri in tm unde se poate intimpla asta asa ca nu e greu de supravegheat asa ca doar lenea ii inpiedica sa faca ceva
|
:lol: hai mah ca nu e chiar asa! poate intradevar stiu \"PROST\" unele locuri si asa mai departe ... da eu am stat intr-o zi sa ma gandesc si mi-au venit pe bila aproape 10 locuri in care poti sa te dai linistit ... fara prea multa frica de interventii ... ma rog ... rezonabil ... 10 masini max. si in mod sigur mai sunt! si mai sunt si putin mai departe de Tim. Nu au astia atatea masini cat sa urmareasca toate locurile! Intradevar nu e de zis, unde mergem sa ne dam si cand ... asta e bine de tinut private! vorbim maine mai multe!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning