![]() |
Re: Oficial: Noul BMW Z4
Parerea mea e ca diferenta de la demaraj ar putea fi data numai de cutie.Aerodinamica pina la 100km/h ma indoiesc sa joace un rol prea important.Nu stiu si care ar fi diferenta de greutate si in favoarea cui.Din cate tin minte tot asa si Z8 era ceva mai rapid pe 0-100 decat vechiul M5, amandoua avand 400cp.
|
sa-l bage la maturat pe chris bangle asta...il urasc...o stricat frumusetze de design si traditzie BMW.
|
foarte frumos...ce n-as da sa desenez si eu asa :)) :D
|
arata bine...dar parca tot cel vechi are farmecul lui...:rolleyes2
|
Quote:
In fine ce nu inteleg eu e urmatoarea chestie, ei spun ca ambele versiuni de motorizare de pe Z4 indeplinesc norma de poluare euro 5, ori seria 3 cu acelasi motor bi-turbo e euro4..care-i faza ? :???: |
referitor la euro 5 , aceasi chestie e si la merc, pe glk 350 este euro 5, iar pe cls de ex e euro 4.
iar faptul ca e mai rapida cu acoperisul jos nu prea cred, aerul e cel mai mare inamic al acceleratie unei masini ( vezi dyno test ) |
O combinatie intre Seria 3 si Seria 6. In final a iesit ceva frumos. Felicitari pt. introducerea hardtop-ului, un mare minus la vechiul model Z4.
|
Quote:
|
parca e un BMW :D cred ca e cel mai frumos roadster de la BMW: parerea mea.
e foarte frumos coupe-ul o sa arate si mai bine :) daca o sa scoata.cum a fost cu cu z4 coupe anterior. |
wow!!
|
Quote:
In acceasi ordine de idei, daca pe puntea spate a lui z4 apasa o greutate mai mare asta inseamna o tractiune mai buna, adica less wheel-spin si prin urmare o acceleratie mai buna decat la seria 3. In fine s-ar putea sa ma insel dar cel putin in teorie asa stau lucrurile :D Quote:
|
OMG :| so hot
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Plus ca din moment ce mai toti producatorii de masini cu hardtop au socotit ca e mai bine sa nu ofere aceasta optiune probabil ca au un motiv intemeiat, sau cel putin eu asa ma gandesc.. |
Foarte frumoasa masina,mai ales linia si farurile pe fond negru,interiorul e splendid(singura chestie care nu o inteleg si mi se pare inutila e ca are 4 butoane pt geamuri electrice)si inca seamana a roadster si cu hard top,abia astept sa o vad pe strazi :D
|
Quote:
|
Quote:
ceea ce pot spune e ca masina arata intr`un mare fel asa cum e ea si sigur arata se comporta si se misca mult mai bine decat slk`ul, rivalul de la mercedes :) si cum e deja stiut, motorul fiind amplasat aproape la jumatatea masinii , ea are o foarte buna tractiune si stabilitate, fapt ce scoate din socoteala 4x4. |
Pai si Z4 vechi se misca mai bine decat Slk-ul...oricum slk-ul e un model invechit, ar trebui sa scoata un model nou pentru ca un simplu facelift nu e de ajuns parerea mea.
Cat despre Z4, eu mi-am spus opinia, nu-mi place cum arata cu hardtop-ul pus si cred ca daca avea acoperis textil era o masina mult mai echilibrata si mai in spiritul "roadster" daca intelegi ce vreau sa spun...si de fapt care-i avantajul acoperisului rigid pana la urma ? Ca te izoleaza mai bine de mediul inconjurator ? Pai daca vrei izolare atunci ce rost are sa-ti iei cabrio in the first place ? :lol: |
si u ai dreptate. preferintele nu se discuta. dar daca tragi linie si intrebi pe toti ce prefera, hard top sau soft u ce crezi ca or sa prefere toti? si banuiesc ca la asta s`au gandit si cei de la bmw. pana acum la vechiul z4 am observat ca era blamat ca are soft top si ca e depasit. uite ca l`au introdus si pe asta acum
|
ff frumoasa...
|
Quote:
probabil au renuntat la soft-top din cauza boxster-ului :-) |
Quote:
foarte frumos cea mai reusita pana acu masina ptr mine din lume:D;) |
Quote:
|
un model care te lasa :shock:,au de lucru cei de la mercedes
|
Quote:
|
Absolut superba ! BRAVO !
|
25 Attachment(s)
Fotografii live de la Detroit
|
Muuuuuult mai reusit decat predecesorul lui:)...e suuuper
|
E superba
|
mai nervoasa
|
f tare ! seamana mult cu seria 6
|
foarte tare masinuta...plus ca e ghiulea! :lol:
|
Absolut superba ! BRAVO !
|
Arata foarte bine si interiorul e superb .
|
blonda aia de la volan, strica tot aspectul masinii !!
|
Quote:
|
arata :( comun, nush , mi se pare ca seamana cu sl`u nou de la mercedes :(
|
Prea comercial ...
Prea feminin ... Nu prea imi place. De fapt, nici modelul anterior nu mi-a placut... |
sincer nu mi-au placut niciodata z4,dar oricum fata de precedentul e mai acceptabil,mai ales in fata
|
Masina e absolut minunata ! sa speram ca va fi cat mai accesibila ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning