![]() |
Re: Dacia CT 04 X U B
smechera masina ;) arata super bine ,imi place:D si app de unde loat triple si cat au costat ??
bafta la proiect |
2 Attachment(s)
revin dupa mai bine de 4 luni.am fost in voiaj si mi-am vazut si eu masina.sincer nu e asa de ruginita cum ma asteptam.peste aproximativ o luna revin cu poze,pentru ca incepand de luni masina se va "restaura".asa arata acum:(.bafta tuturor
|
hopa ..bine ai venit inapoi nenea..hai spor la treaba, si poate ne adunam la un suc intr-o seara
|
Bine ai venit Andrei:D.....Apucate de ea si dupa ce o termini iesim la un "ride" prin oras toti 3 cu masinile sa moara lumea....;) Bafta si spor la treaba!
|
7 Attachment(s)
poze noi.miercuri intra la tinichigerie.am scapat usor.am spalat-o si nu prea sunt gauri.la pedalier e un pic de munca si la portbagaj 2 gauri.revin cu poze inainte de vopsire.bafta tuturor
|
Quote:
bv, spor ! |
multumesc.:D
|
3 Attachment(s)
salut.ceva poze mai recente.azi am reusit sa imi vopsesc jantele ca erau jalnice.si o poza cu manerele scoase.miercuri o voi scoate de la tinichigerie.astept pareri.
|
frumos...frumos...a iesit bine tare, ai grija in continuare la detalii...;)
|
bravo xubule...arata bine masina...asteptam finalul...bafta mai departe
|
multumesc.si eu astept finalul,dar fara graba.cam in 2 saptamani e gata.
|
4 Attachment(s)
salutare.luni masina intra la vopsit.astazi am antifonat-o,am bagat niste grund pe unde a fost nevoie sper sa iasa bine la final.
|
F.bine Andrei speram sa iasa ceva ca lumea....
|
Bravo Andrei.Succes in continuare.Sa vedem produsul finit.
|
2 Attachment(s)
salut.azi am scos masina din service.de luni ma apuc sa pun pe ea.astept parerile voastre.va salut
|
Arata bine,sa o vedem si live;) Oricum dupa ce vei termina asamblarea va arata belea.....bafta
|
Daca in poze se vede culoarea asa frumoasa in realitate e si mai si.
|
bun asa:D pana weekendu viitor o termini....nu? poate ne mai adunam si noi pe undeva.
|
toba aia ramane? personal nu prea imi place... acum na nu ma pot c...a in gusturile tale:-P
|
ce alba e,bafta la montat.
|
multumesc.toba nu ramane pentru ca e nasoala si strica tot.pe joi e gata.
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu lucrurile pe care le`am strans in timp ce masina se pregatea.plus mocheta interioara de culoare neagra, toate chederele noi,si altele...plus castravetii din beci :)).
|
cat vrei pe un borcan de castraveti?:D
|
ee cat te lasa inima si pe tine:P
|
mocheta nu o mai faci crem ? S-au cu cusaturi crem ?
|
nu aveam asta in cap.era vorba de marginea covorasului sa fie crem...da ajunge cat frec la scaune:))
|
1 Attachment(s)
inca putin si e gata.
|
nu stiu dc ti-ai pus capota 1300, nu e tocmai o combinatie reusita lampi mari cu bara crom si portbagaj fara degajare fie de cauciuc fie de tabla(cn)
|
poti sa te caci in gustul omului?ala cu banda de cauciuc rugineste si in plus nu am gasit unul bun,iar cel din tabla este deosebit de nasol.asta e parerea mea.
|
rugineste daca nu stii sa ai grija ,eu am avut mult timp deala si n-a ruginit...dar cum ai zis gusturile nu se discuta!
|
da bine cu portbagajul de 1300,da alta linie masinii mult mai interesanta.
|
rugineste ca masina nu a fost pe luna sa nu rugineasca.
|
2 Attachment(s)
masina e aproape gata.de maine trec la micile detalii.la interior o sa lucrez maine.astept pareri.
|
Bravo Andrei a iesit marfa! Totusi parca ceva nu e la locul lui la spate.....arata cam ciudat cu capota aia de 1300 la portbagaj.In fine ai facut treaba buna cu masina si poate ne vedem pe strazi week-endu' asta;) bafta
|
multumesc.spatele inca nu e gata.
|
a iesit misto:) dar de ce nu ai scos lampa aia de pe aripa spate?? alea trebuiau scoase.. par in plus rau de tot.. mai ales ca ai scos si manerele:)
mai schimbai toba si esti bine:-P |
ms ms.se rezolva si cu lampile:).si cu toba.acum ma bucur si eu ca pot circula cu ea.
|
Quote:
frumos andrei, hai trage tare, ca wkndul asta ne adunam |
Frumoasa masina .. Felicitari
Multi km fara incidente .. |
ti-am uramarit topicul de la inceput a iesit bn,frumoasa albeata ta..bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning