![]() |
Re: Amenzi
Quote:
|
macar esti sincer ;)) de nr intrebam ca sa te pot saluta ... si apoi iute sa ma feresc :P
|
hahahahaaaa :))
|
Quote:
|
Quote:
mai hora amanam operatiuinea "DRICUL" ok?;;) |
Quote:
|
Si unde anume se platesc amenzile astea ? M-au filmat hapsanii azi si am de platit acuma ce sa fac :lol:
|
poi nu te-au oprit?
|
Ba da m-au oprit si mi-au facut proces verbal. Numa e prima data cand am de platit amenda :lol: Si habar n-am unde sa merg. Trezorerie? Politie? Scrie ceva in partea de jos da vag :lol:
|
poti sa platesti la primarie la voi
|
SI daca e data pe raza municpiului BM?
|
la posta pe traian
|
Sa sti ca doar in localitatea de care apartii. De la politie din oras m-au trimis la posta langa ei si de la posta m-au trimis la primarie ori la posta Tautii Magheraus. Ca sa trimita banii e nevoie de un cod al localitatii sau ceva de genu. Oricum aiurea. Am umblat ca titirezu pt o amenda tampita.
Mersi de sfaturi. |
trebuia sa o platesti pe loc :P
da cum se stie ca esti zgarcit nu ti bani multi la tine PS sa nu te superi glumeam ;)) |
Faza e ca aveam banii necesari la mine dar nu mi-a trecut prin cap sa platesc la ei, eram prea nervos + de asta nici ei n-au zis nimic... Nevermind, am platit-o la primarie, tre sa le duc chitanta cand oi avea chef :lol:
|
Mai, mai, mai ... ce soferi civilizati are Baia Mare. Nici o amenda din luna mai :)
|
Asa e frumos. :lol:
|
eu n-am luat nimic :d sper sa o tin tot asa....
|
Eu mi-am tras pile :lol:
|
Quote:
|
am permisul de 4 luni si inca nimic..doar o oprire fara nici o urmare...sper sa ajung la 19 ani fara nici un punct sau amenda..sa fiu mandru ca atunci cand eram "incepator" nu mi'au dat nimic:))
|
Quote:
|
Quote:
|
nah io am tras 2 ani fara amenda da si dupa 2 ani de permis intro saptamana am luat 3 amenzi:lol:si la viteza cel mai rau am luat in cluj la JUCU la 2 noaptea eram cu duba la vreo 100 km\h dar ma iertat la 79:D
|
SAL BAETII AM O MARE PROBLEMA ACUM UN AN DE ZILE AM CUMPARAT MASINA DE LA UN PRIETEN EAR EL LA RANDUL LUI A CUMPARATO DE LA CONSTANTA DE LA PROPRIETAR;ASA ACUM TREI ZILE MA OPRIT POLITIA SI MEA LUAT TALONUL SI MILA RUPT MEA MAI DAT SI 360RON AMENDA SI DOUA PUNCTE DUPA PERMIS PE MOTIV CA NU AM INSCRIS MASINA PE NUMELE MEU ACUM MEA DAT DOVADA 15 ZILE SA POT SA CIRCUL CU EA CE TREBUE SA FAC CASA O INSCRIU PE NUMELE MEU TREBUE SA AJUNG LA CT.SA EAU TALONUL DE LA PROPRIETAR EU SUNT DIN BRAILA OSA AM SURPRIZE ACOLO VA ROG AJUTATIMA DACA ATI TRECUT PAN DESTEA CA NU STIU MULTUMESC.SI ASTEPT SFATURILE VOASTRE
|
Quote:
|
Quote:
ai luat masina si nu ai trecut`o pe numele tau? :D si politistul ti`a rupt talonul? :D:D:D ontopic: nu, nu pot sa te ajut, dar m`am distrat bine :lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Sper sa nu gresesc. Din cate stiu eu, implica o vanzare cumparare care tre s-o rezolvi la notar si daca nu gresesc tre sa fie si proprietarul de fata.
|
cel mai simplu era sa ii spui politaiului ca e masina unui amic din ct si ca te-a lasat sa umbli cateva zile cu ea. era mai usor o imputernicire
|
da boss dar ma luat prea repede si mam perdut daca nu mai primesc talonul inapoi de la proprietar sa zicem din anumite cauze ce se intampla voi mai putea sa trec masina pe numele meu.
|
prin lege ruperea sau deteriorarea oricariu act oficial emis de statul roman este contraventie si se pedepseste cu amenda contraventionala. deci poti sa -l dai in judecata pe politai si sa il pui sa iti plateasca daune si despagubire!!
|
fratilor mila rupt dar cum are voie ca cica sa dat acum o lege deci mea dat inapoi partea cu itepeul din talon vai de capul meu cand ai si belele pe cap alti se amuza ahh imi vine sa mor.
|
macar stii cum se numeste agentul? mergi si vb cu superiorii lui.
practic tu ce acte aveai pe masina? -carte de indentitate al vehiculului (CIV)? -certificat de inmatriculare? -contract de cumparare vanzare? macar unul de mana? |
DA DECI AM TOATE ACTELE MASINI DE LA CARTEA TEHNICA PANA la o chitanta de mana asa am facut cu prietenul care a luat masina de la proprietar ce este de facut ca talonul meu inca este la politia din braila abea peste 10 zi8le ajunge la ct
da stiu si cum se numeste agentul ca sa trecut pe amenda care vmea datoo |
pai eu nu prea am inteles care e faza, decat ca ceva nu e in regula cu actele, dar cu toate astea faptul ca ti`a rupt talonul (daca am inteles bine) e inadmisibil, macar pt asta ar trebui sa vb cu superiorii lui. frumos, civilizat, ca altfel nu rezolvi nimic :!: inca nu am auzit asa ceva, sincer sa iti rupa politistul o hartie oficiala.
ah, si in leg. cu ce e de facut.. pai in primul rand, mergi frumos sa faci un contract de cumparare vanzare legalizat, la un birou de copiat acte, cu proprietarul in acte al masinii, si dupa asta mergi sa il radieze proprietarul, si sa il treci pe numele tau. nush exact detaliile, dar sunt convins ca iti poate explica oricine care lucreaza la un birou de copiat acte. ;) |
da frate pun si poze cu talonul rupt nuj glumesc
aici la braila toti magistrati cica sunt in greva cam vrut sa merg azi sa fac contestatie credema nustiu ce sa fac sunt derutat tare voi astepta sa treaca cele zece zile apoi ma duc sami eau talonul de la proprietar de la ct si osa o iscriu pe numele meu asta daca imi va da talonul daca nu asta este veata o tin monstra in curte offffffffffffffffff |
acuma tu stii mai bine ce vrei sa faci, dar ideea e ca poti sa iesi din incurcatura fara sa disperi :lol: si faza cu ruptul talonului il poti folosi in avantajul tau.
doamne doamne ce n`as da sa`mi rupa mie un politisit talonul :twisted: tu trebuie sa intelegi ca politistul ala e platit din bani publici, deci indirect, din buzunarul tau, si el trebuie sa lucreze in favoarea cetateanului, adica a ta. si evident, trebuie sa stii ca oricine din lumea asta are un sef, direct sau indirect, |
Quote:
dc sa fiu slab?..ca nu le dau bani la nesatuii astia?..sunt zone in oras unde si 100 se merge bine..dar nu consider ca intr'o luna de permis esti grozav ca mergi cu 80 prin oras.....inca nu ai realizat probabil cate se pot intampla |
Quote:
|
Quote:
asa e, 80 in oras e o nimica toata si in afara de probleme, nu`ti va aduce nici un rezultat. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning