![]() |
Re: Audi a dezvaluit noul R8 V10
Arata f. bine!
|
Super masina... Frumoasa din toate punctele de vedere.
|
bestiala :yikes:
|
incredibil acest nou R8 ... rosul il prinde super bine :X
|
ma...daca nu ma insel...sa ma lamureasca si pe mine cineva...nu era R8 si pe motorina? parca castigase si cursa de la Le Mans? sau vorbesc prostii? imi poate da cineva cateva detalii daca exista asa ceva? ca eu imi amintesc ca exista
|
Quote:
|
gata..m-am suparat...maine ma duc la reprezentanta sa il comand:))...e prea frumoasa masinuta asta:X
|
pt cei care nu stiu motorul acesta se afla si pe lambo
|
Quote:
|
masina este bibelou...
|
cu toate ca o sa imi pun lumea in cap cum o fi sa mergi cu un lambo editie limitata de 200 de mii euro si sa sti ca are motor de vw audi
masina de femeie ca si tt de altfel |
Quote:
|
Quote:
|
Au inima.....:oops:.... ce masina....:shock: Daca interiorul e criminal...atunci exteriorul...Si mai si.
|
35 Attachment(s)
Audi R8 V10 - Galerie Foto
|
Multumesc pt acest post minunat :hug:
|
criminal visul oricarui barbat!!!
|
|
frumos model :X :D :peace:
|
n'ai ce comenta la masina asta....e foarte reusita....mai ales v10'le
si este printre singurele masini la care merg foarte frumos ledurile :))) |
super car...
|
cred ca aceasta masina nu poate starnii maxima statisfactie oricui... e criminala rau de tot
|
Foarte frumos si esapamentul cu 2 iesiri da foarte misto:))
|
cand o pune toti caii la roata nu te mai intelegi cu ea!! bestiala!!! :X
|
asta da masina...
|
As ucide pentru una:lol:
|
masina asta e crima...e genul pt care ai face orice sa o ai, chiar sa iti dai nevasta:))), dar totusi imi pare rau ca are gallardo feelin`
|
Quote:
|
marfa rau masina
|
arata super - pacat ca s-au mai incurcat cu primul motor v8 - trebuia sa fie direct asta - cine o sa mai vrea sa cumpere v8 - nimeni.
|
pai ce sa zic? e o masina foarte scumpa sportiva cu cun V10 si se descurca pe viraje.
|
Quote:
|
STIU CEAM FACUT LA ULTIMUL SALON AUTO 4TUNING CU UN R8 4.2 V8 SI CRED CA UN V10 5,2 CE AR PUTEA FACE ORCUM AM FOST SATISFACUT TOTAL DE ACEL MOTOR DAR ASTA CRED CA RUPE
AM AVUT SATISFACTIE LA ULTIMUL SALON 4TUNING AM VAZUT CE POT FACE DINTRUN R8 V8 4.2 FSI DAR CRED CA CU UN V10 5,2 FSI CRED CA ESTE RUPERE PREA CRIMINALA MASINA SI PREA CRIMA CULOAREA |
Dude, nu e nevoie sa tipi, si oricum te-am inteles de prima oara sa stii...:rolleyes:
|
Ca a aparut R8-ul cu motor in 8V am zis ca e cam putzin la un motor asa mare tinand cont ca si la VW Touareg avea in 8V.....Acuma a scos 10V dar sint sigur ca vor scoate si 12V cat de curand.....
|
eu sincer nu am inteles ce incercai sa spui- la inceputul frazei am crezut ca te referi la putere, dupa aceea am aflat ca te refereai la cilindreea raportata la... modele, ceea ce nu are nici o noima, pt ca v8 Touareg are total alte valente chiar daca ar avea aceleasi puteri ca si ale lui R8 si RS4, nici ma car RS4 cu R8 nu poti sa le compari decat teoretic pt ca in practica au cu totul alt temperament ca intreg desi deriva din acelasi motor.(si SIGUR 420 HP nu sunt putini pt R8, fii sigur, decat in mod relativ) V12 nu cred ca este nevoie pe R8, si personal nu cred ca o sa puna nimeni, dar asta-i speculatia mea, am vazut minuni mai mari :D
|
ottaviano, nu zice nu, ca s-ar putea ca audi sa puna in practica conceptul R8 cu V12 TDI. dar probabil nu prea curand.
|
a, da, corect corect, asta o sa fie sigur, uitasem pe moment de ambitia lor de a se autoproclama Diesel Kings. Acel V12, adica TDI cred ca o sa-l puna, dar altul ma indoiesc, si aici ma refer la cel pe benzina de care beneficiaza "ailalt" din fam Lambo.
|
22 Attachment(s)
Audi R8 V10 - Galerie Foto
|
Bestial...ma uit la poza cu motorul si imi e greu sa o inchid...si o inchid si trec la penultima poza...cea cu masina transparenta...e dementiala dpdv tehnic...motorul si tehnologia AUDI de pe ea fac toti banii...cred ca la ora actuala este cel mai smart supercar...iar forma exterioara...pur si simplu se imbina perfect cu totul!!! Audi au reusit!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning