Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Cadou de sarbatori pentru utilizatorii 4Tuning - Invitatie gratuita la Luxury Show (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/99932-cadou-sarbatori-utilizatorii-4tuning-invitatie-gratuita-luxury-show.html)

norbi_bidi 06-12-08 14:46

Re: Cadou de sarbatori pentru utilizatorii 4Tuning - Invitatie gratuita la Luxury Sho

multumim... pacat ca nu pot merge :(... e prea departe
dar respect pentru 4tuning

laurashgeo 06-12-08 15:37

Re: Cadou de sarbatori pentru utilizatorii 4Tuning - Invitatie gratuita la Luxury Sho

Astept sa confirme cineva ca a intrat la targ cu Invitatia. Nu vreau sa fiu Toma necredinciosu, dar nici macar nu scrie ca e invitatie. Arata ca un afis.

admin 06-12-08 15:56

Re: Cadou de sarbatori pentru utilizatorii 4tuning - Invitatie gratuita la LuxuryShow

sa ma repet:

Quote:

Originally Posted by ZoliaT (Post 1903364)
daca aveti chiar si cea mai mica problema va rog sa ma sunati la 0723.354.634

aceasta invitatie este un cadou de sarbatori ;)

stefan_88 06-12-08 17:44

Quote:

Originally Posted by laurashgeo (Post 1905966)
Astept sa confirme cineva ca a intrat la targ cu Invitatia. Nu vreau sa fiu Toma necredinciosu, dar nici macar nu scrie ca e invitatie. Arata ca un afis.

se poate intra fara probleme cu invitatia .... :)
PS: pozele le pun aici ...sau se face un topic nou ?

morpheusmaster 06-12-08 18:24

Am fost, am intrat cu invitatia printata (a km facut gat mustaciosu ala de la intrare de acolo)..dar am intrat. Multumesc 4tuning pt cadouas...frumoase lucruri erau pe acolo...dar nu se merita sa dai 60 lei pe bilet ;).

P.S. ...km pustiu :)...oricum frumos...select...(AVAND IN VEDERE K 4TUNING A DAT INVITATII MOCA SPERAM SA VAD MAI MULTI FORUMISTI PE ACOLO...dar...)

SaIBoT 06-12-08 18:44

Of de eram si eu mai aproape,numa din pozele astea si deja mie ciuda ca nu o sa pot sa ajung

stefan_88 06-12-08 19:56

pt cei ce au fost ..si au facut poze ....le pot pune aici https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/100192-galerie-foto-luxury-show-2008-a.html

shantzu 06-12-08 20:00

Probabil daca erai imbracat cu un costum sau ceva mai elegant sigur nu comenta nimic cel de la intrare...

stefan_88 06-12-08 20:15

eu am fost imbracat simplu cu blugi si geaca ....si nu a comentat nimeni nimic .... :)

MOMOracer 06-12-08 20:22

am fost si eu astazi si mia facut figuri la intrare mustaciosu si ala lalat cica astea nu sunt bune trebuie invitatii online:))) multumita lui zoliat sa rezolvat tot lam sunat ms inca odata zoliat

morpheusmaster 06-12-08 20:29

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1906434)
Probabil daca erai imbracat cu un costum sau ceva mai elegant sigur nu comenta nimic cel de la intrare...

:) Nu e vb. de cravata si papion...e vb. ca nu era el prea lamurit care e treaba cu invitatiile astea...

P.S. si mam imbracat elegant ;)...just for the record...

Postedit: Vezi...si MOMOracer a patit km la fel...deci nu era vb. de tinuta...doar doreau si aia sa se bage in seama inutil...

dmo.mihai 06-12-08 22:00

cum se face dovada ca am cont 4tuning ????

morpheusmaster 06-12-08 22:46

Pai pur si simplu mergi cu invitatia aia...si aia o poti "downloada" doar daca ai cont...

kraven_4_all 06-12-08 22:51

am fost ...am vazut....am pozat(din pacate cu telefonul), nu am avut probleme la intrare....

zicea cineva mai sus....ca nu ar da 60 ron pe bilet, noi nu ...dar avand in vedere k este un salon Luxury Show cu vanzare, cei care se duc acolo si cu ideea sa cumpere ceva....acea suma este infima pentru ei!!

pentru noi ceilalti...exista 4tuning:)

Multumim!!

DiavoLLo 07-12-08 00:05

foarte frumos....e de apreciat.

All times are GMT +2. The time now is 00:51.

- Copyright 2026 4Tuning