![]() |
Re: dacia DJ 06 XDH
Quote:
si se aude "zdranganeala" |
vrei ceva care sa se auda frumos ia toate linia audio de masina de un gen sau combinata dar sa fie ceva de firma nu sony ca toata lumea sony dar nu este chiar stralucit si ai sa vezi acolo auditie frumoasa nu boxe de patefon si alte tampenii......
|
Quote:
"boxe de patefon";) |
adica tu vrei sa imi zici mie ca obositele alea de difuzoare din spate se aud extrem de frumos.......
calitatea sunetului e impecabila....... in fine sa iti traiasca lautarii de pe masina atunci daca aia este muzica de calitate... nu vreau sa fiu rautacios sau sa intru in polemici cu tine dar ce am zis mai sus e parerea mea... numai bine.... |
sory daca am fost si eu rautacios dar iti ziceam ca daca iti pui un filtru pe boxe se aude altfel
le-am avut si fara filtre puse dar... naspa si nu se aud impekbil dar spre deosebire de obisnuitele ovale de pe spate (sony) cred ca sunt super in plus am 5+1 si cred ca este o diferenta de radio-cd auto 50W inca o data sory pt ca nu vreau sa par arogant |
stiu ca este bine sa pui filtre,am facut si eu chestia asta si intradevar se auzea mai bine...
si eu imi cer scuze daca am parut arogant sau poate nesimtit... numai bine si succes cu proiectu ca doar de asta suntem asa sa ne ajutam cum putem... |
ms
succes si tie |
Re: Dacia DJ 06 XDH
2 Attachment(s)
poze noi q motoru' facut
|
arta bine ;),cand il montezi??
|
eu zic ca mai repede conteaza cum merge nu cum arata......;)
|
la anu' il montez:D
dupa revelion:) tre sa ii iau pompa de apa si e gata |
Quote:
si inainte cu 1 an l-a facut acum ramane de vazut qm merge:D |
In afara de motor cum mai arata masina , ce i-ai mai facut?
|
Quote:
in ianuarie fac verificarea la ea atunci o sa pun mai multe dupa revelion o sa incep sa adun cate o saiba o piulita un surub si altele:) cu tabla stau rau la ea o sa o reconstruesc total si in +:D o sa fie o fffff mare diferenta in fine... trebuie timp,$ si putere... |
Omule...mi se pare mie sau pe husele tale din spate e sigla de BMW ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning