![]() |
Re: Machete in lucru - NSL_ALEX666
Multumesc!Si o sa pun poze cu bara si capota de la X3!
|
6 Attachment(s)
Acum am achizitionat un WALSWAGEN GOLF 5 scara 1/18!!Cand l-am vazut prima data era varza cum se vede in primele 3 poze!!!Dar acum este total schimbat cum se vede in celelalte poze!!!Sper ca o sa va placa ce o sa iasa:D!!!!
|
Salut. Merge bine treaba... Am si eu o intrebare.. ce scara e rs4-ul?
Da-mi si mie te rog add pe messenger la bogdan_turbo. |
salut!imi place cum lucrezi!ai inceput promitator!;)8)
|
salut!..acela e fostul meu golf,nu?....spor la treaba!
|
3 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri!!!:D
rock_angel-Da a fost al tau!!!Nu te supara pe mine,dar ti-ai cam batut joc de el!!!:sad: Acum i-am facut usile sa se deschida ca la lambo,pragurile si barile fata si spate mai joase si o mica modificare in lucru la bara din fata!!! Sper sa va placa:oops:!!!Si sa imi spuneti ce schimbari sa-i mai fac!!!;) |
Nu inteleg prea multe din fata dar arata binisor.
Fa-i niste aripioare mici asa ca un contur la aripi si bumper-e:D! Si din poza se intelege ca grila ii tare in fata, deci fa-o mai mica, ca o sa arate urat! Daca nu ai intels da-mi un pm cu id ceva si iti explic! Bafta:D!!! |
golful a ajuns asa...decapotabil pentru ca un prost a trantit macheta si s-a rupt portbagajul..iar kitul din fata a fost pus pentru ca nu mai stiu ce avea poxilina..:(..oricum..ai progresat;)
|
Mda ma rog:rolleyes2.Acum incerc sa ii fac tobele de esapament ,farurile si bara fata!:oops:
|
3 Attachment(s)
In sfarsit mica colectie a mea:D!!!!Cele 3 vipere 1/36 ,1/24 si in sfarsit THE KING 1/18:twisted:!!!!
Sunt pregatit sa fac modificari drastice pe ele mai ales pe THE KING :twisted:!!! Dati-mi cat mai multe idei!!!!!:oops: Am facut rost si de un mercedes benz 1/24 si am reinceput sa lucrez la LAND-ROVER:twisted:!!!!Poze in curand;)!! |
frumos WALSWAGEN ..
|
Multumesc nu stiu cum il vezi tu sau din ce privinta dar pentru mine inca e jaf trebuie sa muncesc mult la el!!!
|
Imi cer scuze daca e off topic dar vreau sa stiu de unde ai luat decapant ca am cautat si n-am gasit.O, inca o intrebare: Cum ai facut lambo doors??
|
o sugestie pt "the king"-priza de aer pe capota si lambo doors.;) apropo:eu ceva stilul asta il fac pe al meu,poate facem un challenge!8)8)
|
alex09 - decapantul l-am luat de la un magazin de electrice constructii!!!
MS.STILO - mda ar fi o idee!!!un challenge n-ar strica sa stii!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning