Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Alfa Romeo 159 GTA - Veriga lipsa (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/99229-alfa-romeo-159-gta-veriga-lipsa.html)

Dripci 07-12-08 18:57

Re: Alfa Romeo 159 GTA - Veriga lipsa

@993turbo: scz, am crezut ca ramanem si ne referim strict in sfera asta, GTA..M, RS4...samd. Orisicum, spune-mi si mie fix in ce parte a FIA GT concureaza alfa impotriva lui bmw :-/..chiar nu stiu.

mitza mtb 07-12-08 23:00

suna al dracu' de bine :>

C63 AMG 07-12-08 23:06

Eu unul ma multumesc si cu un motor de maserati nu trebuie neparat de ferrari :P Cu toate ca motorul de maserati tot de ferrari e facut..

Deci daca masina o sa aiba motorul de 4.7 litri de pe Alfa 8C (care se regaseste si pe Maserati Gran Turismo S) s-a terminat smecheria...practic n-o sa aiba concurenta. Faza e ca nu stiu sigur daca astia mai au de gand sa o scoata, cel putin de anul trecut n-am mai auzit nici o veste cu privire la aceasta masina...nu tu teste pe nurburgring, nu tu spyshots, nu nimic. Sau poate o testeaza pe Monza mai stii ? :D

Alex_Alfa 07-12-08 23:18

Sunt un mare fan Alfa Romeo - cine ma cunoaste stie asta - dar nu pot sa zic decat ca nu cred pana nu vad. Vreau sa vad aceasta masina pe strada, in teste, oriunde numai sa o vad..
Pana sa lanseze 159 GTA, cred ca se lanseaza mai repede 8C GTA (anuntata pentru aniversarea a 100 de ani de Alfa Romeo)

getedoi 09-12-08 14:42

Quote:

Originally Posted by 993turbo (Post 1906993)
Frumoasa intradevar, Alfa nu se dezminte. Cat despre motorul de 500 CP, sa fim realisti un pic sa nu ne ia valul chiar daca ne dorim asa ceva. E cineva aici care crede ca o sa se produca o Alfa mai puternica/rapida sau cel putin egala cu un model entry level Ferrari? Sau sa faca concurenta interna la propriul model de varf 8C ? Eu nu i cred asa de prosti pe cei de la Alfa. GTA ul a fost sub M3 ul anterior, eu asta cred ca o sa se intample si acum. Dar poate ma insel si au o politica bizara, sa scoata modele mai ieftine si mai sport decat un Maserati ..:) Imi pare rau, dar la masini de strada un M a fost mai performant decat orice Alfa in ultimele decenii, chair daca in FIA GT Alfa domina BMW ul.
Numai bine.

eu cred eu cred!!!:lol:. piei de-aici, necredinciosule. acum serios....chiar sper sa fie pe bune cifra de aprox 500. chiar si numai de principiu. nu de alta, dar m-am saturat de caramizi. alfa ii o caramida mai rotunjita, si implicit mai frumoasa. si-asa, daca eu vreau un sedan pe steroizi, dar nu vreau sa fiu vazut ca un cocalar (daca imi iau m3/rs4), si nici nu am nevoie de o masina cu cuplul unui C63, ce fac? acum nimic. dar poate alfa se indupleca si continua povestea cu GTA. nu stiu ce concurenta vezi tu intre un sedan de clasa medie si o supersportiva ce se va fabrica in ce-stiu-cate sute de exemplare, dar eu nu mi-as face probleme. eventual criza in care se afla toti producatorii ar putea taia gandurile. oricum, tineti-va degetele incrucisate :mrgreen:

andreistn01 09-12-08 17:02

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 1906901)
Ok, inteleg ca Alfa are istorie si tatici(ferrari) si mamici(maseratti) cu pedigree...
Dar trebuie sa recunoastem ca cei de la Alfa n-au mai scos o masina serioasa(cand spun serioasa ma refer la o masina care chiar sa concureze cu modelele de top de la Mercedes/Audi/BMW-nu ca ar fi astea super-mega-terra masini care trebuie sa fie ajunse de ceilalti producatori de masini, dar totusi cand vbim despre ele ne gandim la o clasa superioara) de minim 20 de ani...
OnT: E chiar superba masina...mi-ar placea mult sa apara :D

Sunt total de acord cu tine. In orice caz tot ce se spune acolo ca va avea este super. Cu o singura chestie nu pot fi de acord si de care altii de pe forum se entuziasmeaza, designul.... Mie nu imi place absolut deloc cum arata

22VIN 09-12-08 20:39

Quote:

Originally Posted by andreistn01 (Post 1911278)
Cu o singura chestie nu pot fi de acord si de care altii de pe forum se entuziasmeaza, designul.... Mie nu imi place absolut deloc cum arata

esti PRIMA persoana pe care o aud... oricum, sunt gusturile tale, deci nimic de obiectat

C63 AMG 09-12-08 21:18

Omu' cred ca se referea la prima poza de pe acest thread...care e un photoshop obosit nici mie nu-mi place. Eu zic sa-l scoateti de acolo ca face masina de ras si oricum GTA-ul nu va arata in nici un caz asa...asta desigur daca va mai aparea ceea ce sincer eu ma cam indoiesc. Mai degraba o sa arate ca asta de mai jos, care e absolut superb imho, chiar si asa cu camuflaj (apropo, pozele sunt de anul trecut):

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1183058847

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1183058847

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1183058847

993turbo 11-12-08 22:00

off topic: Am si eu o intrebare, ce inseamna exact "cocalar" ? Banuiesc ca e un fel de manelist, dar daca copilu minune isi cumpara M3/RS4 si mie imi place masina respectiva o cumpar, ca doar o cumpar pt mine si sa o conduc, nu pt parerea celor din jur. Asta seamana cu the cool wall de la Top Gear, mult imi pasa mie ca Dorel care are bani dar nu are gust si a cumparat nustiu ce masina, daca masina este ce caut ca performante/design/calitate/etc nu o bag la masini "naspa". Daca Hitler si Saddam au avut Mercedes SSK nu inseamana ca a fost un junghi masina aia, nu? Scuze de offtopic.

Dripci 11-12-08 22:16

Cocalarul este un fel de tzigan...asa cum este tziganul caldarar (al' de face caldari), tziganu' ursar..samd...genul ala de tzigan cu palarii si mustati d-alea lungi. Multora le este "frica" sa cumpere aceleasi lucruri precum un cocalar pt a nu fi identificat cu respectivul grup de oameni, sa nu existe vreun motiv din cauza caruia poate fi acuzat de apartenenta la neamul tziganesc.
Quote:

Daca Hitler si Saddam au avut Mercedes SSK nu inseamana ca a fost un junghi masina aia, nu?
Problema este, la fel ca mai sus, ca exista posibilitatea sa fii identificat cu aceste doua personaje...nu ca masina este un junghi. Oricum...ca o parere personala..NU MA INTERESEAZA absolut deloc cine are masina..in ce fel..si cum..daca imi place, imi place si punct. Ca si acest 159 GTA...poate sa isi cumpere oricine oricate, sa fie la fiecare colt de strada, mie tot mi-ar placea.

993turbo 11-12-08 22:48

Quote:

Originally Posted by Dripci (Post 1915556)
Cocalarul este un fel de tzigan...asa cum este tziganul caldarar (al' de face caldari), tziganu' ursar..samd...genul ala de tzigan cu palarii si mustati d-alea lungi. Multora le este "frica" sa cumpere aceleasi lucruri precum un cocalar pt a nu fi identificat cu respectivul grup de oameni, sa nu existe vreun motiv din cauza caruia poate fi acuzat de apartenenta la neamul tziganesc.

Problema este, la fel ca mai sus, ca exista posibilitatea sa fii identificat cu aceste doua personaje...nu ca masina este un junghi. Oricum...ca o parere personala..NU MA INTERESEAZA absolut deloc cine are masina..in ce fel..si cum..daca imi place, imi place si punct. Ca si acest 159 GTA...poate sa isi cumpere oricine oricate, sa fie la fiecare colt de strada, mie tot mi-ar placea.

mersi :-)

C63 AMG 11-12-08 23:14

Nu stiu de ce dar cred ca alfa a abandonat proiectul asta...mai nou vad ca se preocupa sa scoata pe piata 8C GTA, care sincer sa fiu ma intereseaza putin spre deloc :(

andreistn01 16-12-08 15:55

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 1911807)
Omu' cred ca se referea la prima poza de pe acest thread...care e un photoshop obosit nici mie nu-mi place. Eu zic sa-l scoateti de acolo ca face masina de ras si oricum GTA-ul nu va arata in nici un caz asa...asta desigur daca va mai aparea ceea ce sincer eu ma cam indoiesc. Mai degraba o sa arate ca asta de mai jos, care e absolut superb imho, chiar si asa cu camuflaj (apropo, pozele sunt de anul trecut)

Pe cuvant, chiar mi-ai schimbat parerea, ai dreptate. In poza aia de pe postul original chiar e naspa. In schimb in pozele puse de tine arata intr-un fel...

alexRS 16-12-08 20:08

ar suna frumos sa aiba performantele astea ,da nu cred ca o sa foloseasca 4.3 V8 de 500CP

C63 AMG 16-12-08 23:34

GTA-ul o sa aiba motor de F430 atunci cand o sa aiba RS4-ul motor de LP560...adica niciodata.

All times are GMT +2. The time now is 12:08.

- Copyright 2026 4Tuning