![]() |
Re: Alfa Romeo 159 GTA - Veriga lipsa
@993turbo: scz, am crezut ca ramanem si ne referim strict in sfera asta, GTA..M, RS4...samd. Orisicum, spune-mi si mie fix in ce parte a FIA GT concureaza alfa impotriva lui bmw :-/..chiar nu stiu.
|
suna al dracu' de bine :>
|
Eu unul ma multumesc si cu un motor de maserati nu trebuie neparat de ferrari :P Cu toate ca motorul de maserati tot de ferrari e facut..
Deci daca masina o sa aiba motorul de 4.7 litri de pe Alfa 8C (care se regaseste si pe Maserati Gran Turismo S) s-a terminat smecheria...practic n-o sa aiba concurenta. Faza e ca nu stiu sigur daca astia mai au de gand sa o scoata, cel putin de anul trecut n-am mai auzit nici o veste cu privire la aceasta masina...nu tu teste pe nurburgring, nu tu spyshots, nu nimic. Sau poate o testeaza pe Monza mai stii ? :D |
Sunt un mare fan Alfa Romeo - cine ma cunoaste stie asta - dar nu pot sa zic decat ca nu cred pana nu vad. Vreau sa vad aceasta masina pe strada, in teste, oriunde numai sa o vad..
Pana sa lanseze 159 GTA, cred ca se lanseaza mai repede 8C GTA (anuntata pentru aniversarea a 100 de ani de Alfa Romeo) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Omu' cred ca se referea la prima poza de pe acest thread...care e un photoshop obosit nici mie nu-mi place. Eu zic sa-l scoateti de acolo ca face masina de ras si oricum GTA-ul nu va arata in nici un caz asa...asta desigur daca va mai aparea ceea ce sincer eu ma cam indoiesc. Mai degraba o sa arate ca asta de mai jos, care e absolut superb imho, chiar si asa cu camuflaj (apropo, pozele sunt de anul trecut):
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1183058847 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1183058847 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1183058847 |
off topic: Am si eu o intrebare, ce inseamna exact "cocalar" ? Banuiesc ca e un fel de manelist, dar daca copilu minune isi cumpara M3/RS4 si mie imi place masina respectiva o cumpar, ca doar o cumpar pt mine si sa o conduc, nu pt parerea celor din jur. Asta seamana cu the cool wall de la Top Gear, mult imi pasa mie ca Dorel care are bani dar nu are gust si a cumparat nustiu ce masina, daca masina este ce caut ca performante/design/calitate/etc nu o bag la masini "naspa". Daca Hitler si Saddam au avut Mercedes SSK nu inseamana ca a fost un junghi masina aia, nu? Scuze de offtopic.
|
Cocalarul este un fel de tzigan...asa cum este tziganul caldarar (al' de face caldari), tziganu' ursar..samd...genul ala de tzigan cu palarii si mustati d-alea lungi. Multora le este "frica" sa cumpere aceleasi lucruri precum un cocalar pt a nu fi identificat cu respectivul grup de oameni, sa nu existe vreun motiv din cauza caruia poate fi acuzat de apartenenta la neamul tziganesc.
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiu de ce dar cred ca alfa a abandonat proiectul asta...mai nou vad ca se preocupa sa scoata pe piata 8C GTA, care sincer sa fiu ma intereseaza putin spre deloc :(
|
Quote:
|
ar suna frumos sa aiba performantele astea ,da nu cred ca o sa foloseasca 4.3 V8 de 500CP
|
GTA-ul o sa aiba motor de F430 atunci cand o sa aiba RS4-ul motor de LP560...adica niciodata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning