![]() |
Nissan Altima SE-R - 29.550 USD -> 31.000 USD
Chevrolet Impala SS - 27.790 USD ->33.000 USD Ceea ce vroiam eu sa intreb e de ce dealerii adauga 1.450 USD la pretul unui Altima si 5.210 la pretul unui Impala ? Mi se par foarte trase de par preturile tale.Daca adaugau aceeasi suma sau acelasi procent din pret intelegeam,dar asa... Daca puterile unui 350Z si ale unui Impala SS sunt similare,inseamna ca sunt concurenti ?! Iti dai seama ca un Neon SRT-4 e mai rapid decat Altima de 250 CP pe circuit si in linie dreapta.Tu de ce ai dat mai mult pe Altima,cand puteai avea Dodge-ul ? Chiar n-ai priceput nimic din M3 vs 730i,sau doar te prefaci de dragul discutiei ? Altima e concurent pentru Impala.Dupa logica ta,350Z e si el concurent pentru Altima.Deci Nissan se concureaza singuri...(tot dupa parerea ta,evident) Japonezii pot castiga la drifting cand vor ei.Ti-am zis ca ma lasa rece,e o tampenie.Nu inteleg de ce vrei sa continui discutia pe tema asta. Pretul pentru Corvette e pretul producatorului,la fel ca si cel pentru 360 CS.La ambele se adauga taxe/accize,TVA,comision al dealerului etc.,in functie de tara.Deci,cel mai corect este sa comparam preturile date de producator. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Eu chiar nu mai inteleg unde nu ne intelegem. Amandoi sustinem ca fiecare fabricant isi are meritele lui si ca adevarul e undeva la mijloc, corect? Mai uita-te putin peste reply-urile mele si vei vedea ca noi nici macar nu ne mai argumentam aici la fel de mult cat crezi tu. Deci daca poti, fa un rezumat si spune-mi unde nu esti de acord cu ce scriu sau cum abordez problema. |
Quote:
Impala si Altima au cam aceleasi dimensiuni,cam acelasi pret,cam aceleasi performante,ambele sunt sedanuri FWD...cum sa nu fie concurenti directi ?! Ca preferi tu Altima e alta treaba. Sentra SE-R Spec V costa 18.200,iar Neon SRT-4 21.300.Un kit turbo probabil te costa mai mult de 3.100 USD cu montaj,deci costa chiar mai mult Sentra,nicidecum jumatate de pret.Daca vorbim de modificari,oricum e alta treaba.Si nu cred ca Sentra turbo s-ar tine de SRT-4 pe circuit. |
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Le Lasa NSX`u pe toate.. la coada...fara prea multe discutii :wink:
|
La o astfel de comparatie, e cam greu de spus o parere obiectiva... imi place skyline-ul foarte mult.
Trebuie sa compari performantele varfului de gama stock a fiecarui model, apoi performantele de varf ale fiecaruia dintre ele obtinute de tunneri... raman la SKYLINE (a fost dus pana la 1400 CP) atat ca performante cat si manevrabilitate (concursurile de drifting sunt cele mai concludente dupa parerea mea desi acolo se impune tractiunea spate) |
Re: Skyline vs NSX vs RX-7
cine ia rx u sa uitat prea mult la the fast and the furious :D
|
Toate 3 sunt masini bune, DAR:
Mazda Rx-8 cantareste cu aproape 200kg mai putin decat skyline. NSX e cea mai usoara dintre ele. Nu vad de ce nu ar alege cineva Rx-8 pentru ca nu e o masina slaba. E RWD are 239cp si face 0-100 in 5.2 secunde. E folosita destul de mult in competitii de drifting, dar pe circuit nu dezamageste. Oricum aleg NSX, pentru ca e singura cu motor central, deci cu handlingul cel mai bun. |
Nici nu am avut rabdare sa citesc tot dupa ce m-am uitat pe prima pagina dar sunt o gramada de afoni care-si dau cu parerea pe forumul asta (exe: RACE, Calimero2003, etc.).
Atat pe uscat cat si pe ud NSX rupe pe pista si Skyline si RX7. Vedeti ca exista vre-o 50 GB de "best-motoring"(emisiuni facute de japonezi in mare parte cu masini japoneze si in general stock). Dupa ce le vedeti ar trebui sa va dati cu parerea (unii dintre voi, nu toti :D) |
Prefer sa cred teste facute de piloti/publicatii cu renume,pe circuite reprezentative,nu filmuletele facute de cine stie ce amatori in conditii obscure.Evident ca un OREZAR va crede ce il avantajeaza,fara sa ia in considerare "mici detalii" in genul cat de veridice sunt testele.Dar nu ar trebui ca eu,un afon,sa-mi permit sa dau sfaturi maestrului absolut in domeniu,cel care stie ca oamenii galbeni cu penisul de dimensiuni reduse sunt cei mai tari in domeniul auto.Probabil ca ai ceva in comun cu ei daca ii admiri atat...poate esti galben,poate...:D
|
Stai linistit ca sunt de partea cealalta, nu sunt galbejit si nici ... :D
Am spus mai sus de ce filme era vorba dar daca tu nu ai auzit de "best-motoring" nu e vina mea. Pe langa tine, ai dreptate, sunt un fel de maestru. |
GTR tu esti ceva de genu "OMG LA TOP GEAR O ZIS CA EVO E LA FEL DE TARE CA MURCIELAGO!!! IOI TRE SA AIBA DREPTATE!! CE PROSTI SUNTETI!! EVO E LA FEL DE TARE SI LA PRET MAI MIC!!! EU IMI MASOR CUNOSTINTELE IN GB DE FILME!!!"
Ai vreun argument ca rupe NSX pe pista? De unde stii ca RX-7 nu e mai rapid? De unde stii ca Skyline nu e mai rapid? |
Pai daca vrei vi cu 15 DVD-uri blank la mine si-ti trag demonstratiile.
(si e gratis :D). Majoritatea sunt pe pista, si cu europene si japoneze si stock si tunnate etc. Si chiar merita, crede-ma. |
un Skyline R34 a fost odata aici in oras... cei din Piatra Neamt probabil ca il stiu ... unu negru parca .. avea nr de matriculare ... O sa radeti daca va spun .. P I Z D A si nu glumesc.. de mers merge fainut dar nu cine stie ce ... si omu mergea cat de cat... ;)
|
Eu zic in felul urmator.... un Skyline R34 GT-R se pisa pe tot ce e stock in clasa ei... atunci incluzand RX7, NSX, Supra, S2000, RX8 si asa mai departe... si mai zic ceva lui Race... frate tu habar nu ai ce poate un Skyline...intreaba-ma pe mine ca eu conduc unul... si cand vine vorba de tuning tot Skyline este cel mai performant si nu ma lua pe mine cu draguri si cu prostii din astea... vorbim de pista... si daca vrei tu un Skyline "stock" sa faca pipi pe corvete si C5 si C6 ia unul care se numeste "Skyline GT-R V-Spec2 N1" si atunci poti sa iei amandoua corveturile si sa le arunci in cea mai mare prapastie posibila.... bafta si cand vrei sa stii ceva despre Skyline sa ma intrebi pe mine ca-ti spun eu....;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
- Copyright 2026 4Tuning