![]() |
Re: Honda Civic
Nevermind, wrong post.
|
inceput de nou an,nu vrea nimeni o noua masina? :-) hai sa mai scad din pret 3000 euro 8)
|
2900 euro neg :rolleyes2 sau schimb cu omega sau c180 +dif din partea mea
|
Quote:
|
ti-ai luat mha masina?hai sari cu pretu care tiam zis cu barile originale si tio dau ca miam gasit un c-klasse frumos :-)
|
accept variante ofer dif pana la 1000 euro...un 318 is ceva si inmatriculate si neinamtriculate un 325 poate 8) variante
|
VTEC :-) civic +/- 1000 euro ofer in functie de masina sunt deschis la oferte :-)
accept variante si cu un urs intr-o stare mai proasta plus dif :-) |
Sal. Vrei un golf 3 hidramat? Motor de 1.8, inmatriculat, AC, servo ,airbag.
|
2 Attachment(s)
am dat actele unei firme de inmatriculare in curand inmatriculata RO pretu va fi de 3200 euro cu bari stock plus barile cu care o venit,schimbat placute de frana ulei plus filtru ulei interior curat de nefumatori nerupt momentan masina arata cam asa :-) finala sport japan :-)
|
4 Attachment(s)
Saluti baieti! Am un civic de vanzare. Caracteristici:
An de fabricatie: 1992 Motor: d13b2 ; 1343cm ; 55kw ; 75hp, benzina +gpl Dotari: geamuri electrice,servo-directie,servo-frana,alarma cu inchidere centralizata,jante in aliaj,cauciucuri yokohama in stare exceptionala,geamuri obscurate cu folie neagra,cruise control,trapa obscurata,tapiterie in stare buna,catalizator nou,suspensie sportiva:amortizoare sachs cu gaz si arcuri eibach. Motorul are in jur de 200 000 km parcursi si nu consuma ulei. Vand aceasta masina ca piese de schimb, deoarece taxa de prima inmatriculare este de 10538 RONI. Pe strada, masina se comporta foarte bine. Pretul este de 1000 euro. Pentru alte informatii,:[email protected] |
se acceptam schimburi cu motoare?
yamaha yzf 160cp |
In ce sens? Explica putin!
|
man fa si tu un topic separat,acesta se poate inchide ;)
|
Nu mai e civicul (cel proprietar pe topicu asta) de vanzare?
|
s-o vandut ala alb :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:27. |
- Copyright 2026 4Tuning