![]() |
Haidatzi miercuri sau joi in autogara,tot cam pe la ora aia
|
yo zic ca in autogara ii super fain (drum bun, luminat, si forte incapatoare parcarea)
|
acum nu mai trebe un loc foarte incapator ca nu mai vin tati taranii... si toate \"daciile tuning\" :P
nu ? |
din partea mea pot venii totzi, atata timp cat nu fac prostii pa`colo
|
da ma motor...tu nu ai bani de bilet de autobuz sa vii pana in marasti..sau vrei sa stai in casa si sa te uiti pe geam la noi impreuna cu toata familia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
you'r funny!!! :lol: :lol: :lol:
|
ma ce raaaaau esti :D
|
Andrei, yo stau in marasti chiar langa bariera. cum vin joia pana in kartodrom asa pot sa ma duc si pana la Expo( mie tot una mii).
Si apropo cu tolebuzu circul foarte rar, de obicei circul cu BMW(bicicleta), doar joi era sa treci cu masina peste BMW meu :) |
Re:
Quote:
|
:))))))))))))))))) lol...mortal...mi-a inkis gura...ce sa mai zic :roll: bravo junior...acum esti de-al nostru!! 8)
|
Ce dumnezo o fost in kartodrom?? o mai fost faze destea??
o vinit dubele, neo alungat de acolo. Unii mergeau spre casa, altii se intorceau in kartodrom, nu prea am inteles care era treaba |
1 esti offtopic 2 politia e pe o mana cu noi
|
:lol: :lol: :lol: cat ai cotizat!? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
aseara dupa ce au venit gaborii ne-am adunat la Sala Sporturilor, de fapt in fata la Parcul Babes si acolo pare sa fie destul de ok.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning