Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Sandero a obtinut 3 stele la testele EuroNCAP (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/99058-dacia-sandero-obtinut-3-stele-testele-euroncap.html)

Spark 29-11-08 15:03

Re: Dacia Sandero a obtinut 3 stele la testele EuroNCAP

chair ar trebui laudata evolutia daciei
incet dar sigur tot progreseaza.

StreetStyle22 29-11-08 16:56

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 1892899)
puscarie de masina...daca dai mai tare te faci sange in ea!

Daca esti "copac",poti sa mori si in Scoica.(Persoanele de fata se exclud)

datapimp 02-12-08 17:54

Cele mai frumoase poze pe care le-am vazut vreodata cu Dacia.
Oare nu vor sa trimita la NCAP si toata productia pe 2008/2009? Doar ca sa fim siguri, nu de alta... ;)

andreistn01 02-12-08 18:27

cineva zicea ce e acelasi pret cu c1, in acest caz nu ineleg cine ar da banii pe sandero mai rpd decat pe un c1???

Spark 02-12-08 19:03

Quote:

Originally Posted by datapimp (Post 1898508)
Oare nu vor sa trimita la NCAP si toata productia pe 2008/2009? Doar ca sa fim siguri, nu de alta... ;)

sa mori tu de nu ...
mult ai gandit pana sa zici asta ?

StreetStyle22 02-12-08 19:31

Quote:

Daca as avea varsta ta,si as gandii,cum gandesti tu, m-as ascunde dupa un tufis. :lol: Ce avion de masina ai de vorbesti in asa hal de Dacia,sau mergi si tu cu autobuzul ca mine ?! :rolleyes2 :twisted:

andreistn01: C1 e mini, sandero e un hatchback. (Cred ca am scris bine).Cred ca multe lume ar da banii pe un Sandero decat un C1 sa am loc numai eu ca sofer si cel din dreapta.

22VIN 02-12-08 19:59

Quote:

bai eu sa fiu in locu vostru, astia de faceti afirmatii inteligente, m-as inchide in casa si n-as mai iesi. nu de alta, dar mi-ar fi prea rusine, si sa ma sinucid ar fi pacat.

Mustang 03-12-08 08:54

Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 1889549)
dacia lu tatae sigur lua scor mai mare :evil:

Lua pe dracu' s-o ia. Nici macar juma' de stea nu face rabla de Dacia lu' tac-tu mare. Am fost implicat intr-un accident cu o Dacie din 1995, ea avand 40 la ora si s-a facut acordeon, iar motorul se mutase pana in bord. Bineinteles, s-a facut acordeon din cauza ca l-a pocnit in spate pe unul care avea piciorul pe frana.
Quote:

Originally Posted by tiby120 (Post 1889613)
ma ce imi place e ca a luat scor mic si nu se pot lauda ca e masina sigura.

Mentalitate de roman. Mi-e sila de comentarii d'astea. In loc sa ziceti merci ca Dacia progreseaza, voi dati mereu in cap. FACETI VOI FRATE, DACA TOT SUNTETI ASA BUNI! Bine, poate voi mergeti in fiecare zi cu Mercedes (a se citi autobuz).
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 1890376)
Da frate...a luat 3 stele...sa zicem ca este decent. Dar este urata cu spume masina. Fata mai merge dar spatele ala este hidos.

Cred ca discutam strict de testele EuroNCAP. Discutiile despre forme si altele: pe topicul cu prezentarea masinii.
Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 1892899)
puscarie de masina...daca dai mai tare te faci sange in ea!

Fa-te terci in BMW sau ce avion de masina ai si mai scuteste-ne pe noi cu comentariile astea de manelar. Pe bune: chiar nu va e rusine cand postati asemenea ineptii?
Quote:

Alt roman.

JohnnyX 03-12-08 18:11

=))))))))) Romania e plina de......... romani....

Mustang 03-12-08 19:56

Mentalitate de roman ... sa nu zic de care, ca ar insemna sa jignesc 3/4 din cei care au postat pe acest topic.
D'aia am zis asa, maestre. ;)

aleks 07-12-08 15:15

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1889664)
pacat totusi... cand te gandesti ca modelul meu de astra care a aparut in 99 a obtinut 4 stele doar cu 2 (frontale) din cele 10 airbag-uri posibile.
totusi, dacia este a renault-ului, iar renault-ul este fixat pe siguranta. ma mir ca au facut rabat

s-a schimbat şi viteza de testare şi s-au înasprit şi conditiile de acordare a punctelor, nu se pot compara

All times are GMT +2. The time now is 09:40.

- Copyright 2026 4Tuning