![]() |
Re: Cadouri de Mos Nicolae sau de Craciun
eu vreau o prashtie ...
si de dat ... imi place sa le dau viteza si sperante :)) |
Eu imi doresc sa primesc 1700 euro sa inmatriculez masina sau sa elimine taxa! De dat voi face ca anul trecut, cumpar 30 de ciocolate si dau la toata lumea.
|
Quote:
|
eu , imi doresc sa-mi vad familia si prietenii fericiti , acasa de sarbatori si un tinichigiu sa-mi faca tabla la dacie cadou de Mos Craciun :)
|
eu pe 24 am RAR'ul , deci ..vreau sa trec de RAR :) asta'mi doresc, ca mai apoi sa'mi doresc 600e pentru inmatriculare si sunt fericit :)
pam pam |
Anul acesta sunt mai putin pretentios: sa vina Mosu` cu niste note peste 8 in teze si atat. In rest sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
|
eu vreau o dacie sport:shock:...nimic mai mult.
si de dat..hmm..mai trebuie sa dau?nu..:lol: |
zicea cineva intr-un post "cumpar 50 de ciocolate si impac pe toata lumea" :D cel mai simplu :)) nu te acuza nimeni ca faci diferente ;)
|
pai eu nu prea le am cu cadourile dau bani in special :D
lu' mama bani lu' fratimiu' o sa ii dau o pereche de jenti ca vrea sa isi cumpere de mult la surori : ceva de aur la cumnati : imbracaminte si niste "craciunite" de 20 de ani :D Si as vrea un PS3 sau un WIII , si un īvolan ptr pc...vazusem unu full option :( Ambreiaj, acceleratie ,frana ,schimbator 6 trepte , clanxon :(... oricum daca nu primesc una din astea au pus-o cu mine :evil: aaa...si prietena : ea primeste in natura :):D |
Aseara am facut un cadou Politiei Romane :lol::lol: 6 puncte+amenda...happy me:evil::(
|
Quote:
in fine , ca sa nu fiu off`topic : de sarbatori nu vreau ceva anume , nu ma intereseaza sa fie scump , mai mult ma intereseaza faptul ca e din suflet :D as vrea sa se faca o minune si sa elimine taxa de inmaticulare , dar slabe sanse :D aa , plz help me ... ce cadou sa ii iau prietenei ? sunt in pana de idei :P ms mult |
poti sa ii iei un lantzic frumos cu o inimioara ceva argint/aur ce prefera si eventual si un maimutoi mare de plus si ai inmuiat`o :lol:
|
Sa-mi petrec sarbatorile cu cei apropiati mie undeva in nord :)
|
ah... si mie mi-ar place sa-mi petrec sarbatorile cu toata familia si toti prietenii si cunoscutii... imposibil :( stiu si p langa asta... de Sf Nicolae (e si ziua mea de nume) vreau la mare :D
|
ce isi poate dori un om.hmmmm intai multa sanatate.. ca daca nu ai sanatate degeaba... poti sa le ai pe toate... si ca orice de pe aici cred ca toti ne am dori o benzinarie proprie. :D:D.. a .. si la multi ani pt joy care vine ziua ei . :D:D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning