![]() |
Re: Opel Vectra sau Hyundai Santa FE ... plzz HELP
1. Pana nu se va face "curatenie" pe forum nu se va ajunge la o concluzie asta iti spun sigur tu ai intrebat ceva ei se cearta pe motoare de Vectra fiecare pe treaba lor.
2. De taxa stai linistit pentru ca UE a facut din Romania groapa de gunoi a Europei si nu va accepta aceasta lege prin care se tripleaza taxa la SH deja au facut demersurile pentru a nu se pune in vigoare legea doar trebuie sa ramanem tomberonul UE 3. Eu unu te sfatuiesc sa iei Santa Fe din urmatoarele puncte de vedere (eu si justific): am un prieten care a lucrat la Opel in Buc si serviceul e groaznic de piese intradevar preturile sunt accesibile, motorul de 100cp mi se pare destul de mic pentru o masina ca Vectra care sare de 1,5tone si mai ales ca tu te duci si des la munte, ai zis k 60% mergi in oras asta inseamna k raman si 40% de afara orasului adik munte daia te sfatuiesc sa mergi pe Santa Fe. |
Deja cacatzii astia cu taxa lor mi-au taiat tot elanul...si nu numai mie..ci miilor de romani care sunt sigur ca vroiau sa-si cumpere si ei ceva mai bun la un pretz rezonabil...
Multumesc tuturor pt sfaturi si pareri...sunt binevenite in continuare...:peace::peace: Ramane de vazut ce se intampla cu taxa.... |
Quote:
oricum si eu zic ca santa fe ar fi mai bun, din moment ce ii plac iesirile, dar tot lui trebuie sa ii placa si tot el trebuie sa se simta bine in ea |
BELEA cu taxa asta....nu-mi mai treb nici o masina
Imi iau elicopter :dance::dance::mrhappy::peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning