![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
|
ce bine este acum domnilor nui asa!!!!!! eu am propus sa mergem sa ne dam cu karturile la amkart intr-o duminica ceva sa merem cu toti ar iesi super tare !!! ce zicetzi o comitem!!!
|
Quote:
|
Yotel pe boby ce se infoieste el la motorete,imi place de tine ca incerci sa tintesti cat mai sus :D
Pfff,nici nu ma gandesc daca scot jupanu ala negru si rau din garaj :D |
chiar basss-ulee cand o comitem la karturi
in seara asta am avut ghinion mi a sarit o denivelare in fata nu am putut sa o ratez am spart din nou baia de ulei mistooo nuuu dar de data asta scap ieftin trebuia sa fac schimbul de ulei datele treecute am facut cu 2 3 zile inainte schimbul de ulei bas am citit pm de la tine maine o ard pe la garaj bine ca a bagat donu cafea acolo ma mai incalzesc si eu ca sigur voi sta toata ziua pt nimic |
Quote:
Eu cred ca ar iesi super caterinca si la AMCKART. La primavara eu zic sa ne prezentam si noi in echipa. O sa iasa mare bahaus... |
Quote:
ps: ma bag si eu la brigada de kart!!!! |
ANUNT! catre comunitatea Ploiesti!
dak tot ne-am rupt masinile tot anul impreuna....nu facem si noi revelionul undeva...tot impreuna! sa iasa bahaus....vb lu donu! si la primavara la AMKART cu noi! |
Hau hau hau bobi daca scoate ala dulau din garaj....bineinteles cand va fi vreme afara sa stea cu labutzele calde ..iese belea.Cat despre amk :lol: ofer mentorat moka cu privire la circuit va spun chiar si unde e crapat vibratoru :shock::shock:
|
SERIOS ACUM: care merge maine sau Duminica? Eu unul merg 100%!!
|
pai mai e sezon la karturi? stiu ca pe vremuri din astea nu prea se face nimic.
|
TU te poit juca linistit noua versiune de NFS si avand in vedere vremea de afara o sa iesi campion de iarna:D:D:D:D:D
|
la AMKart decat in interior din alea electrice..caca maca...
tre, tot la BV e baza ;) |
Zici tu ?
Depinde de perioada daca e destul de cald afara (10 12) nu e problema te dai cu cartu pana sari in sus |
pai termin nfs-ul pana da zapada, deja is la nivelul 4 deci n-am facut nimic.
daca e umezeala nu cred ca se face ceva la kart chiar daca sa zicem ca e un pic mai cald intr-o zi. bogdan mai e deschis la BV? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning