![]() |
Re: 4T 3D Car Battle Editia a 5 a
nici eu nu ma pre pricep la chestiile astea cu schita si deastea.nici cu tuningu nu ma ``omor``. eu particip mai mult pe C&C si pt ca sa mai avansez si eu in ale 3d-ului.
|
ok ok ok .....
deci pana la urma cine mai participa ? deci .... din cate vad lumea nu prea e activa ok treaba sta in felul urmator: daca pana pe 10 ianuarie nu isi anunta participarea macar 3 membrii concursul se anuleaza imi cer scuze si imi pare rau pentru cei care au apucat sa modeleze dar dupa cum vedeti se alege praful de concursul asta. |
yo mai particip am terminat de modelat mai trebuie sa fac pozele
|
Eu particip, am sa trimit imaginile cat de curand, sa termin cu toate randarile.
|
eu acuma fac randarile :D
|
si eu fac randari....
|
eu sper sa am timp s-o termin in timp... am ceva probleme cu un hdd unde am toate datele mele si toate proiectele.... acum sa vad macar ce pot recupera de pe el...
|
deci sunt 4 :)...concursul e inca in picioare :P...si cu tine grigo..cam 5 :D
|
si eu sunt cam cu semnul intrebarii :)))
si pentru ca nu vreau .. ci pentru ca nu am timp, mai am inca mult de modelat, dar bag cat pot in fiecare zi, :D |
eu am terminat,am trimis mailul,astept o confirmare de primire:)
|
mai sunt si eu ...daca sunt incepator nu sunt luat in calcul???/:sad:
|
nu a spus nimeni asa ceva ;) cu atat mai bine e nevoie de oameni noi :)
|
Am trimis si eu mail-ul, astept si eu confirmarea de primire.
Multumesc. "Mult spor la modelat si imaginatie la randat":D pt. cei care mai au inca de lucru. |
nu stiu ce sa zic... daca am sa reusesc sa termin... azi nu am apucat sa lucrez deloc... proiect mare la munca... +2 examene :( sper sa apuc ceva maine... acum s prea obosit...
|
Quote:
am discutat cu Gratian sa se prelungeasca termenul pana pe 20 este cineva impotriva ? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning