Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   LUMMA Design CLR X 650 - Tuning pentru BMW X6 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/98694-lumma-design-clr-650-tuning-bmw-x6.html)

SAX1987 24-11-08 23:45

Re: LUMMA Design CLR X 650 - Tuning pentru BMW X6

Quote:

Originally Posted by catalin4u24 (Post 1884917)
Mai terminati ma cu ledurile , ca se vede ca sunt de calitate si cine le-a pus acolo, tot ala a facut tot kitul asta superb pt masina asta.

Va tot dati importanti ca leduri ... iar leduri.. si aveti la avatare pe masini luminite de toate culorile...

Bai oameni buni nu mai fiti ma asa falsi. Fi om si recunoaste ca masina e super cu leduri cu tot. Si " taranii " aia de la Audi, oare de ce tot folosesc leduri la masinile noi.... Offf

Se numesc Daytime Running Light si sunt in trend acum.

Nu, nu si alea de ti le lipesti ca taranu la faru de la logan, alea nu.

Bafta

Ultima fraza e criminala!!!!!!!
on topic: mie personal nu imi place x6 ca forma dar acesta e diferit.

jacksoon 25-11-08 00:02

hai ca arata bine da prea ..parca ii da a x5

getedoi 25-11-08 09:02

Quote:

Originally Posted by catalin4u24 (Post 1884917)
Mai terminati ma cu ledurile , ca se vede ca sunt de calitate si cine le-a pus acolo, tot ala a facut tot kitul asta superb pt masina asta.

Va tot dati importanti ca leduri ... iar leduri.. si aveti la avatare pe masini luminite de toate culorile...

Bai oameni buni nu mai fiti ma asa falsi. Fi om si recunoaste ca masina e super cu leduri cu tot. Si " taranii " aia de la Audi, oare de ce tot folosesc leduri la masinile noi.... Offf

Se numesc Daytime Running Light si sunt in trend acum.

Nu, nu si alea de ti le lipesti ca taranu la faru de la logan, alea nu.

Bafta

indraznesti sa contesti gusturile forumistilor de aici??? de pe forumurile NoMoreLED?sa-ti fie rusine :lol:. inca nu ai vazut nimic....sa vezi reacti iadverse cand o sa apara A5-ul updatat cu LED-uri pe spate, anul viitor.:lol:

in alta ordine de idei, chiar arata dragut. dar pe de alta parte, X6-le a inceput sa creasca in ochii mei de la o vreme...

Ottaviano_m 25-11-08 10:39

lasati-l acum pe Catalin ca are si el dreptate intr-un sens, cine a pus led-urile a facut tot kit-ul asta si vad ca in gen ne place.De altfel, si eu am spus ca as fi preferat fara led-uri, dar tocmai pt ca mi se par prea de moment, ca hit-urile muzicale de un sezon, poate ma insel ( din moment ce de la anul vor fi obligatorii pe toate masinile). Dar nu cred ca am spus-o in snobism. Masina de mi-o face cineva cadou, vorbeste cu Moshu' stiu eu, sau si cu ceva terorosti, nu ma intereseaza fac pact si cu Diavolul, si o iau si cu becuri de brad si muzicutza "Jingle Bells" (le dau eu jos linistit), si o iau, o iau, nu ma gandesc de doua ori. :-))

BRAVO 25-11-08 10:43

Quote:

Originally Posted by Chucky bmw (Post 1884147)
cu toate ca nu prea imi place modelu asta "x6"..........asta e chiar frumos.....

de acord...incepe sa arate din ce in ce mai bine

vlad_ct 25-11-08 14:11

din fata arata super ..mai putin cu ledurile alea ... si de la spate e jenant de urat.. parca e un x5 neterminat sa mor eu... penal rau!in rest e frumos!

adrian2008 25-11-08 16:53

e o ,,bestie"...singurul lucru care nu-mi place,pur si simplu e cum se vede sub bara,spatele,adica fundul e prea ridicat:(Asta se intampla si la modelul stock:(

SaIBoT 25-11-08 21:19

Foarte agresiv kitul,nu imi plac ledurile,a dat-o toata lumea pe leduri si proiectoarele alea parca nu dau bine in locul unde sunt puse.

C63 AMG 25-11-08 21:45

Tanc frate ! Arata mult prea bine X6-le asta. Iar ledurile poti sa le stingi daca vrei asa ca nu vad care-i problema...mie personal imi place mai mult cum arata masina cu ele stinse; alea eventual le aprinzi de craciun :D

adut 26-11-08 08:06

chiar arata bine....

adidelavalcea_crazy 26-11-08 16:43

frumoasa foc combinatia intre alb si negru dar raman la parerea ca x5 arata mult mai bine .asta parca e cazut din cer ,nu are si el un design adevarat.:-)

D0ryN 26-11-08 16:44

daca vezi asa ceva in oglinda retrovizoare...:rolleyes2 e grav...inseamna ca mergi cu un ferarri :-):-):-)
arata bine de tot kitul...

IONUT-GBP 27-11-08 09:23

superb!!!!!!!!

JohnnyX 27-11-08 16:58

Daca masina asta ar avea dinti....ar musca tot in calea ei... Super Agresiva !

cioaca 27-11-08 18:49

arata mai mult decat genial...chiar nu eram atat de incantat de x6 cand a aparut...dar incepe sa'mi placa din ce in ce mai mult...si kit'ul asta e nemaipomenit...daca l'as vedea pe strada m'as da la o parte de frica sa nu treaca peste mine :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:31.

- Copyright 2026 4Tuning