![]() |
Re: LUMMA Design CLR X 650 - Tuning pentru BMW X6
Quote:
on topic: mie personal nu imi place x6 ca forma dar acesta e diferit. |
hai ca arata bine da prea ..parca ii da a x5
|
Quote:
in alta ordine de idei, chiar arata dragut. dar pe de alta parte, X6-le a inceput sa creasca in ochii mei de la o vreme... |
lasati-l acum pe Catalin ca are si el dreptate intr-un sens, cine a pus led-urile a facut tot kit-ul asta si vad ca in gen ne place.De altfel, si eu am spus ca as fi preferat fara led-uri, dar tocmai pt ca mi se par prea de moment, ca hit-urile muzicale de un sezon, poate ma insel ( din moment ce de la anul vor fi obligatorii pe toate masinile). Dar nu cred ca am spus-o in snobism. Masina de mi-o face cineva cadou, vorbeste cu Moshu' stiu eu, sau si cu ceva terorosti, nu ma intereseaza fac pact si cu Diavolul, si o iau si cu becuri de brad si muzicutza "Jingle Bells" (le dau eu jos linistit), si o iau, o iau, nu ma gandesc de doua ori. :-))
|
Quote:
|
din fata arata super ..mai putin cu ledurile alea ... si de la spate e jenant de urat.. parca e un x5 neterminat sa mor eu... penal rau!in rest e frumos!
|
e o ,,bestie"...singurul lucru care nu-mi place,pur si simplu e cum se vede sub bara,spatele,adica fundul e prea ridicat:(Asta se intampla si la modelul stock:(
|
Foarte agresiv kitul,nu imi plac ledurile,a dat-o toata lumea pe leduri si proiectoarele alea parca nu dau bine in locul unde sunt puse.
|
Tanc frate ! Arata mult prea bine X6-le asta. Iar ledurile poti sa le stingi daca vrei asa ca nu vad care-i problema...mie personal imi place mai mult cum arata masina cu ele stinse; alea eventual le aprinzi de craciun :D
|
chiar arata bine....
|
frumoasa foc combinatia intre alb si negru dar raman la parerea ca x5 arata mult mai bine .asta parca e cazut din cer ,nu are si el un design adevarat.:-)
|
daca vezi asa ceva in oglinda retrovizoare...:rolleyes2 e grav...inseamna ca mergi cu un ferarri :-):-):-)
arata bine de tot kitul... |
superb!!!!!!!!
|
Daca masina asta ar avea dinti....ar musca tot in calea ei... Super Agresiva !
|
arata mai mult decat genial...chiar nu eram atat de incantat de x6 cand a aparut...dar incepe sa'mi placa din ce in ce mai mult...si kit'ul asta e nemaipomenit...daca l'as vedea pe strada m'as da la o parte de frica sa nu treaca peste mine :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning