![]() |
Re: Cum se imbraca iubita/nevasta ta !
astea sunt niste chestii care majoritatea dintre voi, nu le veti intelege niciodata, pt ca uneori nici noi nu ne intelegem. asa ca nu va mai straduiti sa ne intelegeti la capitolul haine. :)
|
Quote:
|
e doar un fel de a spune (ca uneori nici noi nu ne intelegem) in sensul ca suntem greu de inteles... in fine...
|
Mda pai "femeile sunt greu de inteles" este o replica de eschiva pe care o baga femeile cand nici ele nu pot gasi explicatii pentru actiunile lor.
|
Quote:
Dar haideti sa revenim la subiectul topicului ! |
Quote:
Eu ador decolteurile maaari, deci chiar na-m nicio problemă dacă prietena mea e sigură pe ea şi când nu e cu mine. Totul ţine însă de proporţii, dacă exagerează îi reamintesc discret că nu stau cu o curvă în pat. Din fericire n-am păţit-o încă, am reuşit să-mi aleg bine lângă mine oamenii care contează. |
iubita mea se imbraca normal si cum vrea ea nu i am impus nicciodata sa isi ia ceva care si ar fii dorit pe ea doar la cumparaturi i am dat sfaturi etc dar nu se imbraca extravagant ea are mai mult genul sport / elegant sau la ocazii speciale sexi / elegant
|
In general se imbraca cu ce ii aduc eu si ori de cate ori isi cumpara singura cate ceva ma intreaba sau merg eu cu ea ca sa o consiliez.In general poarta haine casual-sport(exclus treninguri,pantofi ascutiti sau bijuterii din aur).
|
Are 1 sifoner de haine si mereu spune nu am cu ce sa ma imbrac:)) ma dispera!
|
1 Attachment(s)
eu sunt cam nebun si imi imbrac nevasta cam asa .... nu radeti .... ca stau in iordania acum :D
|
Macar nu se uita nimeni dupa ea :)).
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning