![]() |
Re: Machetele mele - r27kul
foarte frumoasa colectia ta!ai o colectie semnificativa!:D
|
Multumesc,incerc sa ma axez doar pe 1/24,doar ca aici unde locuiesc eu s-au cam epuizat stocurile din magazine.Noutati o sa am cand o sa plec in deplasari . :D
|
frumoasa alfa
chiar imi place mult o sa mi-o iau si eu chiar si 1/18 |
foarte frumoase si in voga amandoua!:D ai putea sa le lasi mai jos din suspensii;)
|
1 Attachment(s)
Bmw M3 1/24 -Bburago
Bmw Z4 1/24 -MotorMax Vandute amundoua. In curand seria WRC de la Bburago 1/32. |
FRUMOASE BMW-URI
BAFTA |
mama ce BMW-URI!:shock::shock::shock::shock::shock:!m-ai lasat fara cuvinte!:shock::shock:
|
Arata bine e36`le , dar ceea ce nu imi place este cum ai 'colorat' prizele de aer din bara fatza....trebuia sa folosesti un marker mai subtire..
|
:sad: Din pacate asa l-am achizitionat.
|
Atunci este ok, al meu are un defect la usa din stanga, nu se inchide perfect....
|
10 Attachment(s)
Sper sa ma incadrez in regulament si sa beneficiez de clementa moderatorilor,azi prezint 2 machete Subaru Impreza,prima Bburago WRC 1/32 -Solberg 2006 Raliul Monte Carlo si a doua Impreza Wrx Sti NewRay 1/32,cea de-a treia masina din poze este tot un Impreza pe care nu stiu unde sa-l incadrez,este din metal iar pe spate scrie Sunco si cam atat(aaa da,face zgomot si se aprind lumini daca ridici portbagaju sau apesi pe turela).
|
Familia Subaru...super! :)
|
8 Attachment(s)
Mitsubishi Lancer Evo 6 -Cararama 1/72
Subaru Impreza Wrx (pe ea scrie Wrc,dar sigur nu e :D ) -Cararama 1/72 |
nice
ma bucur ca mai are cineva un lancer ca al meu |
frumoase ambele
imi place foarte mult maserati sunt jantele originale? si subaru e frumos vopsit cu negru a iesit foarte bine |
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning