![]() |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
deci acum o sa postez aici din nou pozele .va multumesc inca odata
|
si daca puteti sa-mi recomandati un program cu care sa pot sa lucrez mai bine( acum lucrez cu Photoimpact 6 ) Astept recomandarile! :)
|
si scuzatima daca sunt un pic off topic
|
Re:
Quote:
offtopic ca offtopic dar cu o pagina inainte scrisesem eu sa facem doar comentarii aici ..iar ddx in prima ...dar...heei ia uite si numele topicului spune acelasi lucru...haideti mai fratilor ca o sa inebunim cu jdemii de topicuri de pus pozele....avem various...suficient si gata..sa incercam sa nu raspundem unul altuia cum fac eu acum....pentru a nu'l incarca....nu vreau sa fiu eu al naibii ca fac ordine dar..e pentru noi si pt organizarea noastra ms si sa avem mouse'uri bune si jpg'uri bune de \"rip'uit\" :wink: |
Re:
Quote:
In alta ordine de idei : - Eleronul e \"decupat\" cu fierastraul , banuiesc ca ai ramas fara fonduri si de aceea nu l-ai pus pe tot (nu se vede prin geam) - Capota si masca din fata la fel - La fel si cauciucurile/jantele + Imi place culoarea... :? PS: Trebuia sa pui si poza originala , sa vedem si noi exact ce ai facut in plus ! Si incearca Adobe Photoshop (nu stiu exact care e ultima versiune) , sau Macromedia Fireworks 8 pt. editare foto ! ;) Bafta ! |
2 Attachment(s)
frumos? :ashamed: :nervious:
|
Ba fratilor haideti sa vin un pic organizati...Pozele se vor pune la Various ca de asta a fost facut si comentariile aici pentru ca acest topic a fost facut numai pentru comentarii...Asa dak punem si aici si acolo vor fi 2 Various. Deci gata cu pozele aici si punetile acolo..
|
COMENTARIILE SUNT PUSE LA TUTORIALE SI HELP, TREBUIE PUSA SI POZA SA VADA LUMEA DESPRE CE E VORBA. PANA ACUM NU S-A PLANS NIMENI DE SPATIU PE 4 TUNING ASA CA NU DERANJEAZA PE NIMENI 2 POZE :writers_b
|
deci avem sau n-avem voie sa punem poze aici ?
AVETI |
auzi ra2 ala mi se pare identic cu R
|
ra2 : de ce n-ai pus-o direct pe cea de pe desktop?!barem' nu mai pierdeai timpu cu decupatu'...
|
Re:
Quote:
da de acord cu tine pune si tu PLS poza originala |
1 Attachment(s)
comentati comentati comentati...vreau sa fie plin de comentarii :lol: :yes: :tetter:
|
maskt ...frumoasa culoarea shi linia mashinii ...jentzile la fel de betoane ....WUW ...plasa aia de la spoileru` fatza ...e cam mare [rara] ..nu prinzi peshti cu ea
Dirty pusherman ...e trista rau poza aia :D ..rezolutzie nasoala |
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning