Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

CT99WUW 17-11-05 16:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMWfan\"
citeste si tu un pic mai sus!!! :roll: :roll:

mersii ..insa......oricum era pentru noi zic eu o mica organizare..sa stim unde ce cautam ca asa vad masina aici o vad si la various si ..o sa facem si aici jump to 49 page dar..cam mult offtopic asteptam si noi ceva teme concursuri noi..rezultate etc :)

berszan_paul 17-11-05 21:28

1 Attachment(s)
deci acum o sa postez aici din nou pozele .va multumesc inca odata

berszan_paul 17-11-05 21:37

si daca puteti sa-mi recomandati un program cu care sa pot sa lucrez mai bine( acum lucrez cu Photoimpact 6 ) Astept recomandarile! :)

berszan_paul 17-11-05 21:38

si scuzatima daca sunt un pic off topic

CT99WUW 17-11-05 21:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"berszan_paul\"
si scuzatima daca sunt un pic off topic

offtopic ca offtopic dar cu o pagina inainte scrisesem eu sa facem doar comentarii aici ..iar ddx in prima ...dar...heei ia uite si numele topicului spune acelasi lucru...haideti mai fratilor ca o sa inebunim cu jdemii de topicuri de pus pozele....avem various...suficient si gata..sa incercam sa nu raspundem unul altuia cum fac eu acum....pentru a nu'l incarca....nu vreau sa fiu eu al naibii ca fac ordine dar..e pentru noi si pt organizarea noastra ms si sa avem mouse'uri bune si jpg'uri bune de \"rip'uit\" :wink:

dshockevo 17-11-05 22:21

Re:

Quote:

Frate dak vroiai sa iti etalezi frumusetzea , sau dak te astepti sa te caute vre-o fata ai gresit forumul !!! :evil:

In alta ordine de idei :

- Eleronul e \"decupat\" cu fierastraul , banuiesc ca ai ramas fara fonduri si de aceea nu l-ai pus pe tot (nu se vede prin geam)
- Capota si masca din fata la fel
- La fel si cauciucurile/jantele

+ Imi place culoarea... :?
PS: Trebuia sa pui si poza originala , sa vedem si noi exact ce ai facut in plus !
Si incearca Adobe Photoshop (nu stiu exact care e ultima versiune) , sau Macromedia Fireworks 8 pt. editare foto ! ;)
Bafta !

c i k y 19-11-05 00:05

2 Attachment(s)
frumos? :ashamed: :nervious:

Yonut21 19-11-05 09:34

Ba fratilor haideti sa vin un pic organizati...Pozele se vor pune la Various ca de asta a fost facut si comentariile aici pentru ca acest topic a fost facut numai pentru comentarii...Asa dak punem si aici si acolo vor fi 2 Various. Deci gata cu pozele aici si punetile acolo..

xxdadixx 19-11-05 11:12

COMENTARIILE SUNT PUSE LA TUTORIALE SI HELP, TREBUIE PUSA SI POZA SA VADA LUMEA DESPRE CE E VORBA. PANA ACUM NU S-A PLANS NIMENI DE SPATIU PE 4 TUNING ASA CA NU DERANJEAZA PE NIMENI 2 POZE :writers_b

BMWfan 19-11-05 11:20

deci avem sau n-avem voie sa punem poze aici ?
AVETI

BMWfan 21-11-05 13:47

auzi ra2 ala mi se pare identic cu R

ad1 21-11-05 19:41

ra2 : de ce n-ai pus-o direct pe cea de pe desktop?!barem' nu mai pierdeai timpu cu decupatu'...

liviu_ro93 21-11-05 23:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dshockevo\"
Quote:

Frate dak vroiai sa iti etalezi frumusetzea , sau dak te astepti sa te caute vre-o fata ai gresit forumul !!! :evil:

In alta ordine de idei :

- Eleronul e \"decupat\" cu fierastraul , banuiesc ca ai ramas fara fonduri si de aceea nu l-ai pus pe tot (nu se vede prin geam).........................

ai mane nu fii rau
da de acord cu tine
pune si tu PLS poza originala

RA_2fast4u 22-11-05 08:59

1 Attachment(s)
comentati comentati comentati...vreau sa fie plin de comentarii :lol: :yes: :tetter:

LKS 24-11-05 01:27

maskt ...frumoasa culoarea shi linia mashinii ...jentzile la fel de betoane ....WUW ...plasa aia de la spoileru` fatza ...e cam mare [rara] ..nu prinzi peshti cu ea

Dirty pusherman ...e trista rau poza aia :D ..rezolutzie nasoala

All times are GMT +2. The time now is 16:32.

- Copyright 2026 4Tuning