Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Unde mancam/bem bine (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/9835-mancam-bem.html)

madfish 21-11-05 19:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
cine sta in Cta ... stie ca Scoica (Restaurant-Pizzerie) e cea mai tare ...

esti din TOMIS 2??????????ESTI CEL MAI TAREEEEEE :lol:
mai tii minte mah????cingo erai :lol:

iar tre sa imi aduci aminte de seara aia ? :lol: :lol: :lol:

DJ77VLD 21-11-05 19:27

In craiova shaorma buna e la turc,la Ali-Baba! Foarte tare,frate! :D

Psycho 08-12-05 13:35

Sinaia -> Snow ... ( cine shtie shtieeeeee ) dar nush de ami e deschis

Bushteni -- > Aia de langa gara nush cum ii zice

Brashov -- > Carefour , Old Bistro

Constantza -> KFC rulzzzzzzzzzzz ... :) bine eryyyyy

the_mav 08-12-05 14:08

mda... Sinaia cred ca as baga si eu City Pride-ul pub&lounge de la montana...

BMWfan 22-12-05 19:08

pt mine singura mancare adevaratadin ploiesti este la CRIS

ZanderDream 22-12-05 20:20

in craiova la fast food toate m&d-urile, in rest mozart (restaurant) si pizza : la masquera

blowwind 05-01-06 21:44

IDM Club... foarte buna mancare...si destul de ieftina :D pe bune :D

hmm...e in piata amzei un fast food ... fac nishte hamburgeri...mmm....buuuuuuuuuuunnnnnnnnniiiiiiiii iiiiiii...... :)

magu 05-01-06 23:00

mai baieti, un restaurant bun si deloc scump il puteti gasi in Militari, cand te duci spre Careffour Militari. restaurantul se numeste VULTURUL. garantez pt el. ca fast food as alege Mc-ul si Everestul pt. clatite :D

jamalsmoker 08-01-06 10:14

la Dines frate are tot ce vrei ala din rond de la Cosbuc se pisa pe aia de la dristor normal 8)

B-14-BYE 08-01-06 10:54

sal

la rond la cosbuc.. au eclerele alea imense :D si shaorma... la dristor nu imi place deloc. si mai e la titan.. langa titan. o mini terasa care face pizza sharoma si multe hamburghere..

ariel 08-01-06 13:40

in bucuresti
SARPELE ROSU-cea mai buna saramura
BUREBISTA-gratar adevarat
LA COCOSATU-totul grozav
mai este o circiuma super pe codrii neamtului,am uitat numele,face toti banii,cea cu etaj aproape de rond,pe dreapta.
pizzeria LA BARCA -de evitat.am fost de 3 ori si pizza este INCASABILA.

Ema 09-01-06 18:21

daca ajungeti prin predeal, nu ratati newton. super atmosfera, muzica buna rau. acolo am facut revelionul si a iesit misto rau... banii n-au mai contat. merita incercat.

ShinyG 09-01-06 19:01

Recomandarile mele (n-o sa zic nimic de shaorma ca vad ca sunteti deja experti)

Bucuresti:
Pizza: Cuptoru cu Lemne (cate ore pierdeam in liceu la o bere si o pizza...) Adresa: Pache Protopopescu, vis-a-vis de Fac de Instalatii
Mancare grabita de calitate maxima (si un pica mai scumpa decat media): Snack Attack. Adresa: intersectia Stefan cel Mare cu Floreasca

Mai bag cand imi mai vin in minte si altele...

Psycho 27-02-06 22:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ema\"
daca ajungeti prin predeal, nu ratati newton. super atmosfera, muzica buna rau. acolo am facut revelionul si a iesit misto rau... banii n-au mai contat. merita incercat.

vezi Snow Sinaia

mai nou la constantza se manank bine La Cetate :)

EvLSant0S 28-02-06 08:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-vlad-\"
mai baieti, un restaurant bun si deloc scump il puteti gasi in Militari, cand te duci spre Careffour Militari. restaurantul se numeste VULTURUL. garantez pt el. ca fast food as alege Mc-ul si Everestul pt. clatite :D

am fost la vulturul .. e cam .... foarte pilaf .. nush cel putin mie asa mi s-a parut , si n-am fost o singura data ;)

All times are GMT +2. The time now is 08:11.

- Copyright 2026 4Tuning