![]() |
Re: Premieră la Porsche: Cayenne cu motor Diesel
Ha ha....PRIVITI SPIRITUL DE TURMA......hai ce taran mai merge cu diesel pe asfalt:X....deci rad cu lacrimi de voi........PORSCHE....a facut o mutare buna pe piata....a scos masina taranului....era logic nu?.....un diesel 4*4 :D....sa fiti mandri ca vau facut diesel ;)
|
Quote:
ON TOPIC: Ce bine ca in occident il pot cumpara persoane care au venit de la 150 000 de euro in sus si nu-i pt tarani, dar la noi nu-i destul de bun ca-i diesel si nu facem impresie, ca noi trebuie sa impresionam gagici fulgerate in creieri care inca cred ca diesel-ul este masina pt saraci, sau nu stiu ce-i in capul unora. |
`Uite ca s-a adeverit si lucrul asta si a venit si dieselul de la Porsche....o sa fie multe pareri pro si contra dar la consumul dat eu cred ca este binevenit.
|
Quote:
|
Deci, mai copile, atata timp cat pe tine nu te intereseaza ce zice chiar nimeni o sa ramai la nivelul tau, nu trebuie sa ma asculti pe mine ca ti-ar creste coeficientul de inteligenta prea mult daca ai intelege 2 fraze. Eu ti-am dat niste motive, am sustinut o idee argumentand concret, nu te-am jignit, poti fi de acord, sau nu, taran nu faci tu pe nimeni pe forumul asta pt ca aici este lume serioasa nu pustan frustrati ca tine care isi ocupa vremea pe net, dand raspunsuri flegmatice. Poate daca ai scrie si tu ceva, orice, aceleasi prostii ce in continuu sustii pe forum dar in mod argumentat te-ar asculta cineva. Iti consiliez teoria debate-ului de Karl Popper, ai grija sa nu faci hernie. Tu ai obs ca la orice thread ti-ai dat cu parerea o singura data ai afirmat ca-ti place ceva?1 SINGURA DATA o masina nu-i buna ca ii prea grea alta-i varza ca nu se potrivesc gentile dupa parerea ta, asa ca toti care zic contrariul sun "tarani" s.a.m.d. Tu ai probleme cu viata, cred ca maica-ta nu te-a iubit in copilarie de ai crescut asa frustrat. Fruntea sus, baiete, viata o sa-ti surada intr-o zi si tie viata. Dar nu cand o sa atingi cota de post-uri care crezi ca o sa-ti dea dreptul sa insulti pe cine vrei pe forum, pot sa-ti iei adio de la visul ala. Aici scopul nu este de a arata ca suntem mai buni decat ceilalti partecipanti la forum ar crede, ci sa-ti dai cu parerea in mod cat mai civilizat si sa te intorci la banca ta. Cum o sa faci luni la scoala cand o sa-ti dai seama ca mai bine iti citeai abecedarul astazi decat sa faci impresie aici, cand educatoarea o sa t trimita la loc cu rusinea in palmaresul tau numit catalog sau ce mai ai tu la scoala aia unde nimeni nu te invata sa scrii. Pun pariu ca Mercedes-ul 124 al tatalui tau care poate nici nu-i benzina este o achizitie mai coerenta decat Cayenne, asa-i?
|
Quote:
p.s. toti cocalari o sa isi cumpere peste ceva timp (nu acum cand e scump, cand o sa ii scada preturile la SH-uri) Porsche, ce conteaza ca e diesel... :sad::sad: |
bine ai zis fani cu ghilimele ca in adevaratul sens al cuvantului visezi la asa ceva.Zic sa te lasi de meserie acuma ca brand-u' preferat de tine a pus diesel sa continui cu facutu' de lacate acolo la tine-n atelier
|
BLEAH !!!!
|
Quote:
|
macar cu asta suntem de acord: ca nu esti in stare sa-ti folosesti capu' tu cu s-klasse-u' tau din 2008. Ma faci sa rad, mai Alinutza in dumbrava minunata ce esti, vd ca traiesti din basme.Sa-ti traiasca cazanu' ala de merc 124, ca o sa-l mai tii 20 de ani pana-i termina si tu liceul.
|
cat e de avarata expresia cu spiritu` de turma... cum ar zice un "clasic in viata": "moaaa hai toti sa ne luam porcshe dizal sa ne plimbam pe dorobanti"
|
huh, nu stiu altii cum sunt, dar eu visam sa am un SUV Diesel Porsche, si am si argumente pt asta. daca vreau performanta imi iau un 911, pt nevasta si dus copilul la scoala e bun asta, si pun pariu ca nu o sa dezamageasca la feeling chiar daca e o masina practica, dar mai bine astept sa conduc unul. as agreea un motor mai mare pt un cuplu ..si mai mare :)
|
Quote:
PS:Vad ca se duce vorba lunga la tarani,who`s next?:D |
Quote:
|
super, de cand astepta guta sa-si ia un "Tedei-u"
oricum, pentru mine cayenne nu reprezinta un porsche, adica o masina sport, cu mare traditie, cu acel design unic si reprezentativ. cayenne e o aiureala, prima oara cand am auzit de porsche SUV am zis ca s-a tampit lumea, dar acum nimic nu ma mai mira |
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning