![]() |
Re: Modificari discrete pentru Audi A5
Io creca e hidraulica suspensia aia ..... ca oricat de drumuri bune or avea ei straini ...
|
belea... arata bine cu jentile alea... dar parca e prea low
|
e urata...per total
jnatele sunt tari... ce nu imi place la ea...ca au lasat-o prea jos...nu cred ca e functionala... si totusi cred ca suspensia e facuta sa stea in pozitia asta doar cand e oprita masina... |
In primul rand are nevoie de drumuri ca sa poata merge .
Asta in cazul in care suspensia nu este una pneumatica gen Citroen sau una reglabila pe inaltime . Daca ramane asa coborata lasa tobele in urma chiar si in alte tari din europa . Sau poate a facuto Show Car . |
nimic interesant...
|
eu zic ca`i trebuie o alta suspensie :D arata chiar urat asa de lasata ..
|
DISCRET si PLACUT ;) :D ...
|
nici mie nu-mi place.... masina da e frumoasa... si jantele sunt fiti dar nu se potrivesc pe o astfel de masina:) si prea coborata...
|
Deci.....nu poti decat sati arati dragostea :X Dami doamne si mie una deasta :oops::rolleyes2 E X T R A O R D I N A R
|
Sincer masina e ok, insa acest stil de tuning nu se potriveste deloc cu Audi A5, Deci per total nu imi place.
|
superbaaa :x.... este preferata mea :D:D
|
Bad Boy Look;)...pt restu care zic ca nu e frumoasa...lasa ca sunt mai frumoase cetarnele a.k.a. tot felu de fibre de sticla care mai de care mai gaurita si mai ondulat..NOT
Bun gust nimic mai mult.Cius |
superb :D
|
arata destul de bine ... dar e prea lasata :)
|
Pai normal ca e prea lasata , ca la stadiu ala nu poti merge cu ea ... da creca se regleaza electronic suspensia...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning