Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Top 10 cele mai inedite scuze! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/97944-top-10-inedite-scuze.html)

Rebel_Boy 04-02-09 22:52

Re: Top 10 cele mai inedite scuze!

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 2036176)
mama ce-am ras... :lol: :lol: cat de adevarate sunt toate.... dar mie imi plac aia care nu se dau decat din mers pe motiv ca au masinile atat de puternice incat nu pot sa plece de pe loc... aia sunt cei mai penali in opinia mea... in loc sa spuna ca nu stiu sa plece, o baga p-aia ca ei se dau numa' din mers....

Khalis te inseli cu afirmatia asta .. daca ai peste 200 cp pe un golf 2 de 800 kg sau chiar pe un golf 1 de 600 kg poti sa fii si Hamilton si nu pleci .. mai ales pe strazile noastre, pe o pista de drag discuti altfel problema ..

11KPO 04-02-09 22:59

Aveam greutate in spate, plus roata de rezerva, ca altfel te faceam :))

bogdan_wrc 05-02-09 07:24

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 2036176)
dar mie imi plac aia care nu se dau decat din mers pe motiv ca au masinile atat de puternice incat nu pot sa plece de pe loc... aia sunt cei mai penali in opinia mea... in loc sa spuna ca nu stiu sa plece, o baga p-aia ca ei se dau numa' din mers....

eu sunt curios daca tu ai plecat TARE vreodata cu o masina de >250 de cai FWD...
poate te dai din mers ca sa vezi altceva..nu plecarea...

69WRX 05-02-09 10:01

nu e cu masini dar merge...era unu cu un scuter asta vara un malaguti f12 trece pe langa un chinezesc tare ...se opresc la semafor si il intreaba pe ala cu chinezu..."de ce te fac mah? la care ala: cred ca ai filtru sport"

nospherat 09-02-09 17:02

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 2039403)
nu e cu masini dar merge...era unu cu un scuter asta vara un malaguti f12 trece pe langa un chinezesc tare ...se opresc la semafor si il intreaba pe ala cu chinezu..."de ce te fac mah? la care ala: cred ca ai filtru sport"

Tare rau asta :lol:
ar mai fi:...nu dom'le...masina nu e in mintile ei...

Kaluvr6 10-02-09 05:01

Am auzit si eu fel si fel de scuze cum ca:
nu am plecat bine, am ratat a 2`a, hai din mers ca de pe loc nu stiu sa plec etc. Dar acum sa fim sinceri, nici unu din voi nu ati avut vreodata vreo scuza? Ca pur si simplu se mai intampla sa te dai cu vreunu sa te faca cu juma de masina si tu sa fi plecat prost, sau se intampla sa ratezi a 2`a etc. Binen`teles ca exista a doua sansa si a 3`a etc, dar daca omu nu se lasa si vine cu scuze mereu si nu accepta ca il arzi atunci da, nu e fairplay.
De ex am patit`o acu vreo 2 zile, m`am dat cu un passat W8 4x4 eu avand un corrado vr6 2.9. Omu ma privea de sus si in urma unei neintelegeri la start (eu vroiam sa dea cineva startul el nu ca ne vede garda etc) am plecat foarte prost si am ratat si a 2`a NA :)) si nu i`am mai dat...omu foarte plin de el ca ma rupe ca nu stiu ce...si imi zice ca imi da avans si tot ma rupe pe 800 m. Am facut si asa de 2 ori si nu m`a mai prins...a plecat cu juma de secunda dupa ce am pleat eu...si la sfarsit zice..." da da stii cum e...te`am lasat sa pleci" :)) Si incepuse cu texte de 400m etc. Eu i`am zis de la inceput ca ma arde da stiam ca nu ma arde rau...si totusi m`am dat si cu toate astea tot a avut scuze :)

bobby_gsi2 10-02-09 09:42

Frate.....e vorba de curse de masini nu de cofetarie....eu unu` nu concep ca intr-o cursa sa ratezi o treapta.....dar in cazul in care se intampla......fericitul mai bine s-ar apuca de croshetat. Eu sunt unul dintre ei......ca am ratat o data treapta numaru` 3 :)

pHlow 10-02-09 13:38

cele mai tari scuze mi se par cele de pe 2 topicuri (la sectiunea provocari)ale aceluiasi user. Nu dau nume, dar e simpatic rau tipu..

ice_wysss 12-02-09 18:39

Scuza tare imi pare aia cu...Frate,din cauza presului nu am putut sa schimb cum trebuie..mi`a agatat pedala de ambreiaj pt ca este presul de cauciuc...daca`l intrebi dupa ce se scuza daca mai vrea o data...o sa`ti raspunda...Nu acum frate,ma grabesc..dar am sa mai trec pe aici si o sa ne dam..

mistreku 17-02-09 23:39

nu inteleg de ce atata lamentare vis-a-vis de scuze.. daca intr-adevar apar scuzele si dupa a 2-a cursa, da! de acord.. da' asa, poate chiar a ratat o treapta, sau poate chiar a ratat startul. mie mi s-a intamplat de multe ori la inceput sa ratez startul.. si cu treptele m-am mai ratat. asta e! shit happens! am dat-o a doua oara, eventual si a treia oara daca erau nelamuriri. daca citesti topicul asta cap-coada, zici ca snt numai pui de hamiltoni si schumacheri pe forumul asta.. 8-|

yknot 18-02-09 08:33

Culmea e ca faze din astea cu frana de mana chiar s-au intamplat :D.... si s-a vazut dupa ce a lasat-o de tot ;)

bobby_gsi2 18-02-09 09:02

Quote:

Originally Posted by mistreku (Post 2076976)
nu inteleg de ce atata lamentare vis-a-vis de scuze.. daca intr-adevar apar scuzele si dupa a 2-a cursa, da! de acord.. da' asa, poate chiar a ratat o treapta, sau poate chiar a ratat startul. mie mi s-a intamplat de multe ori la inceput sa ratez startul.. si cu treptele m-am mai ratat. asta e! shit happens! am dat-o a doua oara, eventual si a treia oara daca erau nelamuriri. daca citesti topicul asta cap-coada, zici ca snt numai pui de hamiltoni si schumacheri pe forumul asta.. 8-|

La o legala cu sistem piramidal nu cred ca mai ai ocazia sa te dai a doua oara...eventual la libere :)

mistreku 18-02-09 10:22

da, dar eu cred ca 80% din scuzele alea s-au auzit la ilegale.. tinand cont de frecventa cu care apar evenimentele legale comparata cu cele ilegale.

highboy_97 19-02-09 09:09

"frate am fost egali" :))

DjRainManFast 25-02-09 01:28

Mie mi sa intampla sa ratez treapta 3 de 2 ori! Bine...se intampla cand nu cunosti nici masina prea bine...si am spus-o ca pe o scuza....dupa care ne-am mai dat de 2 ori, nu am mai ratat-o....si am demonstrat ca asa era...si ca il fac! Scuza tampita e in momentul ca respectivul si-o ia mereu si tot nu accepta....in rest se pot intampla multe! Si la logan cu presul sa sti ca e pe bune.....de 5 ori mi-a ramas acceleratia blocata in blana si de 3 ori ambreiajul din cauza la pres....bine nu mereu cand ma intreceam...dar sa intamplat! Booby la pitesti cand ne-am strans in seara aia .....chiar am uitat sa scos esp-ul....eu fiind invatat de obicei sa nu am...am avut noroc ca l-am facut pe respectivul si nu a mai fost nevoie de scuze!! Se intampla.....la un moment dat fiecare pateste!

All times are GMT +2. The time now is 10:03.

- Copyright 2026 4Tuning