![]() |
Re: Tecuceni
salutare
imi primul rand imi plac masinile voastre,cel putin bmw-urile alea o fi ele vechi(no offence)dar au un zvac mama mama.... si Vali ce te dai mare?ti-ai luat si tu asta si gata?glumeam, faina masinuta,sa o stapanesti sanatos L.E Am vazut si eu GIL-ul , frumos se mai aude::-P |
Quote:
Aveati intr-o vreme in Tecuci un ursulet frumos, rosu cu parasolar Anonymous Motorsport. Mai este parasolarul pe masina? |
nu mai e de mult parasolarul acolo,:) , de vreo 2 ani nu il mai are....l-a dat jos la Buzau.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
si .......bmw tecuci incercam sa punem pe picioare un club si la noi aici
THE CHALLENGERS |
scoateti bolizii la plimbare mai baieti............:D
|
1 Attachment(s)
ma daca nici noi nu mai mergem cu masinile astea ale noastre ce sa mai zic .....sunt ceva provocari? si nu le am onorat ?
ps tocmai am pus poze de la braila unde am fost premiati cu locurile 1 si iata dovada |
3 Attachment(s)
picture
|
hai cu jantele
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Va saluta un ghinionist de la Matca :evil:
|
4 Attachment(s)
cum ai reusit?
revin si eu cu noua achizitie:D |
eheee... "norocul" ma urmareste:rolleyes2
|
Quote:
Quote:
|
Prin oras veneam si vin seara, (din cauza serviciului:rolleyes2) prin primavara-vara, atunci aveam bara de pe fata modificata + toba sport.
Partea de jos nu are nimic, dar din lipsa de timp nu am mai reparato... oricum daca o reparam acum in toamna, ma zgariam pe fata :chainsaw: ca numai bine a intrat altul in mine. Acum astept sa iasa masina din service, sa ii pun jantele la loc, si bara care e aproape gata ;) sper sa ne flash-uim prin oras cat de curand :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning