![]() |
Re: ::: BMW vs VOLKSWAGEN vs OPEL :::
Si ca sa se termine domne o data la categoria 2.0 8v sau 12v ma rog la bmw sper ca vectra sa iasa invingatoare!:D
|
Niciodata nu o sa iasa opelul invigator.Ai vazut ce ziceau astia cand pleca cate o vectra pe portile uzinei?Citez:"a mai plecat o vectra,o vectra care e invatata sa piarda".Mare om,mari cuvinte.
|
Nu se stie niciodata !
Oricum tu ce te bagi cu 2.5 ala stai acolo la clasa ta lasane pe noi astia categoria musca !8) |
Quote:
|
din aceasta seara sant posesorul unui urs galben cu geamuri negre,4 usi, M-TEHN2, refacuta de la 0......
cred ca masina o cunoasteti deci mai usor cu opel ,vw, sau alte combinatii....:)) in pret am primit bonus un motor 2,5 24V DUBLU VANOS........deci in 2 sapt astept la start VR6,5,4......BASSURI........si alte masini de raceri:)) |
Arde-te-ar focu' de padurar! Ai grija frate ca ursii astia cam ies noaptea si ataca prin oras... Periculosi nene!
Sa-l stapanesti sanatos Jakale!!! Nu poti sa te dai cu VR6-le ca nu mai am asigurare si daca tot vine iarna, il bag in garaj frate... Poate ne dam la primavara. ;) |
Quote:
|
Quote:
si nu ti-am dat un bot.....erai u cu botul la curul meu....( la scaunul soferului) deci ne-am dat cam de la acelasi nivel...si am castigat....!!!:peace: o sa vedem revansa...dar cred k la primavara....k nu mai e vreme de dat... poate pe schiuri..pe banere.......va astept prin poiana! sa-l stapanesti sanatos sakale.......! concurentza a crescut semnificativ..bravo baietzi! |
Quote:
daca te-ai dat cu TTul ala negru cabrio cu dungi galbene (225cp si 4x4+soft)...e bine..devine interesant, ca si eu l-am batut. la anu daca vrei cu ursu turbat tre sa astepti sa schimb si eu ceva hardware... hai ca d-abia astept :) |
Quote:
Pentru la anul pregateste ceva mai serios ca se anunta vremuri grele...:P |
Quote:
|
deci oricum masina lui nu trage cum trebuie ....si din cauza rotilor ca nu sunt la fel si pacalesc quattro.
bobi, cam cu cat l-ai batut...v-ati dat din mers? eu m-am dat cu el din mers si i-am dat vreo 2-3 masini.. Donule..tu? cam ce distanta? |
Frate, ne-am dat din mers cu a doua si pe sfarsitu la treapta 3 am inceput sa ma duc, deci la 400 m sa zic ca aveam o masina in fatza, si ne-am dus mai departe si m-am tot distantzat...
E foarte grea frate ca e cabrio si are rotzile alea super late... |
Quote:
|
hahahah... f tare...
deci va fi interesant. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning