Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   ::: BMW vs VOLKSWAGEN vs OPEL ::: (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/97611-bmw-vs-volkswagen-vs-opel.html)

Skma 16-11-08 23:33

Re: ::: BMW vs VOLKSWAGEN vs OPEL :::

Si ca sa se termine domne o data la categoria 2.0 8v sau 12v ma rog la bmw sper ca vectra sa iasa invingatoare!:D

CobraArt 16-11-08 23:38

Niciodata nu o sa iasa opelul invigator.Ai vazut ce ziceau astia cand pleca cate o vectra pe portile uzinei?Citez:"a mai plecat o vectra,o vectra care e invatata sa piarda".Mare om,mari cuvinte.

Skma 16-11-08 23:45

Nu se stie niciodata !

Oricum tu ce te bagi cu 2.5 ala stai acolo la clasa ta lasane pe noi astia categoria musca !8)

DONU' 16-11-08 23:46

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1868415)
Nu se stie niciodata !

Oricum tu ce te bagi cu 2.5 ala stai acolo la clasa ta lasane pe noi astia categoria musca !8)

Da, da! Musca d-aia verde...! :lol:

jakal 17-11-08 00:24

din aceasta seara sant posesorul unui urs galben cu geamuri negre,4 usi, M-TEHN2, refacuta de la 0......

cred ca masina o cunoasteti deci mai usor cu opel ,vw, sau alte combinatii....:))

in pret am primit bonus un motor 2,5 24V DUBLU VANOS........deci in 2 sapt astept la start VR6,5,4......BASSURI........si alte masini de raceri:))

DONU' 17-11-08 00:56

Arde-te-ar focu' de padurar! Ai grija frate ca ursii astia cam ies noaptea si ataca prin oras... Periculosi nene!
Sa-l stapanesti sanatos Jakale!!!
Nu poti sa te dai cu VR6-le ca nu mai am asigurare si daca tot vine iarna, il bag in garaj frate... Poate ne dam la primavara. ;)

ph88bas 17-11-08 07:07

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1868365)
Scrie undeva ca s-a dat verdictul final,s-a incheiat anul sa fie opel pe primu loc?Mai este pana se incheie anul.Astept cu nerabare sapt viitoare(sper sa nu mai fie ceata si mazga daia pe jos)si sa vedem ce fac cu tine Basule.

nu stiu dak mai vin si sapt viitoare la ploiesti.....k am si eu treburile mele aici pe care le-am tot amanat!..poate va astept pe voi la brasov sa ne mai dam si cu altii...gasim un vr6 2.9 niste ursi, a4 turbo...etc

ph88bas 17-11-08 07:12

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1868383)
Bai "pipi-n pat", daca imi iau anvelope o sa-ti arzi iar parul din nas cand o sa stai la curu' meu.
Eu te las sa te bucuri acum la sfarshit de an, ca la cate injectzii ti-a bagat toata lumea pe forum si pe strada, acum esti sub influentza lor.
Nu uita... aderentza conteaza enorm prietene... 8)
Intr-adevar dragii mei, mi-a dat BAS-ul un boooot :lol: (cam asta a fost distantza, nu? :rolleyes2)

vb de park m-am dat cu tine cu slickuri......eu nu am nici suspensie sport!
si nu ti-am dat un bot.....erai u cu botul la curul meu....( la scaunul soferului)
deci ne-am dat cam de la acelasi nivel...si am castigat....!!!:peace:
o sa vedem revansa...dar cred k la primavara....k nu mai e vreme de dat...
poate pe schiuri..pe banere.......va astept prin poiana!

sa-l stapanesti sanatos sakale.......!
concurentza a crescut semnificativ..bravo baietzi!

bogdan_wrc 17-11-08 07:25

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 1868369)
Am 218 si resoftare la RBN. Nush exact catzi cai are acum. Nu m-am speriat niciodata de 4x4 225 cai. Chiar luna trecuta m-am dat cu un TT de 225 cai 4x4 cu soft si l-am batut.

Ne dam, nu e problema. Luam bataie iar nu e problema, revenim anul viitor cu ursu turbat si ne luam revansha :P

Siu despre cine e vb. si cu okazia asta te salut ca nu te-am mai vazut de ceva timp.

daca te-ai dat cu TTul ala negru cabrio cu dungi galbene (225cp si 4x4+soft)...e bine..devine interesant, ca si eu l-am batut.
la anu daca vrei cu ursu turbat tre sa astepti sa schimb si eu ceva hardware...

hai ca d-abia astept :)

bobiMOM 17-11-08 07:46

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1868731)
daca te-ai dat cu TTul ala negru cabrio cu dungi galbene (225cp si 4x4+soft)...e bine..devine interesant, ca si eu l-am batut.

Da de ala e vorba. Poate mergem la sfarsitul saptamanii ca sunt la Bucuresti, asta daca o sa ne permita vremea!

Pentru la anul pregateste ceva mai serios ca se anunta vremuri grele...:P

DONU' 17-11-08 11:49

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1868731)

Heeei, si eu am baut TT-ul lui Adi! Din mers din treapta a doua.

bogdan_wrc 17-11-08 11:56

deci oricum masina lui nu trage cum trebuie ....si din cauza rotilor ca nu sunt la fel si pacalesc quattro.

bobi, cam cu cat l-ai batut...v-ati dat din mers?
eu m-am dat cu el din mers si i-am dat vreo 2-3 masini..

Donule..tu? cam ce distanta?

DONU' 17-11-08 12:26

Frate, ne-am dat din mers cu a doua si pe sfarsitu la treapta 3 am inceput sa ma duc, deci la 400 m sa zic ca aveam o masina in fatza, si ne-am dus mai departe si m-am tot distantzat...
E foarte grea frate ca e cabrio si are rotzile alea super late...

bobiMOM 17-11-08 12:42

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1869188)
deci oricum masina lui nu trage cum trebuie ....si din cauza rotilor ca nu sunt la fel si pacalesc quattro.

bobi, cam cu cat l-ai batut...v-ati dat din mers?
eu m-am dat cu el din mers si i-am dat vreo 2-3 masini..

Donule..tu? cam ce distanta?

Eu cu start de pe loc 400 m ....tiruri:))

bogdan_wrc 17-11-08 12:56

hahahah... f tare...
deci va fi interesant.

All times are GMT +2. The time now is 16:11.

- Copyright 2026 4Tuning